- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Merhaba bende Bursa'dayim taktirmayi dusunuyorum hangi hastanede taktirdiniz memnun musunuz şuanda tavsiye eder misiniz
Merhaba ben 6 ayda 14 kilo verdim. Balonun çıkarılacak müsait zamanda Daha vermem gereken 5/6 kilo daha var ama son aylarda dikkat edemedim yediğime malum iş ve çocuklar derkenMerhabalar baloncuklu hanımlar
Son sürecinizi merak ediyorum, kilo veriminiz ne durumda? Buralar baya sessiz kaldı, yazalım son durumları hadi kızlar![]()
Merhabalar bende bugün yaptırdım sanırım balonu koymayı unuttularçok geçmişler olsun, ben düşünmüyorum ama yakınlarım için konuyu takipteyim teşekkürler bilgi paylaşımın için
Evet bende sonrası için korkuyorum ama ,bu bir başlama yolu açacak diye düşündüm.ve ilk bir hafta gercekha birde kizlar mide ameliyatindan korkan kizlar ben mide balonu ve tüp mideyi denemiş bor insan olarak mide balonunda yaşadığım ızdırabı tüp midede yaşamadım. ameliyattan sonra 3. gun doğa yürüyüşüne çıktım ama mide balonunda 1 hafta yataktaydım. mide balonu pişmanlıktır. balon ciktiktan sonra koca bir hacimle kalan midenizle geri aldiginiz ve alacaginiz kiloları saymıyorum bile. paranızı çöpe atmayın. tüp mide kesin çözüm.
Daha 33 yaşında ve 78 kiloyken sizinki macera aramaktı zaten, bir de belli bir yaştan sonra (!) yazmanızı ağzım açık okumuştum. Ha şimdi de tüp mideyi okudum iyice şaşırdım.kizlarr mide balonu pişmanliktir. yaptirmayin ben balon ciktiktan sonra eskisinden daha cok kilo aldim. ve doktoruma cok kizginim beni tüp mideye yönlendirmek yerine mide balonuna yönlendirdiği için. cunku balonu takarken miden iceriden cok genis demisti. sirf para tuzagi. simdi dusunuyorumda 500 ila 750 ml koca bir kutle var midede ve o cikinca devasa bir boşluk kaliyor midede. o boşlugu doldurmak icin hep yiyorsun balon cikinca. ama tup mide öylemi aclik hormonu bolgesine kadar aliyorlar. sonuc balon ciktiktan sonra 92 kiloya ciktim ve en son kalici bir cozum olan tüp mide ameliyati oldum. keske onca parayi balona vermek yerine tüp mide olsaydim. 6 aylik tüp mideliyim 63 kiloya düştüm. hemde doğal bir sekilde. doyana kadar yiyip cabucak doyup kilo verebilmek cok guzel borşey. kizlar paraniza yazik balon taktirmayin