• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulandıran Haberler

Gerçekten öyle. Benim psikojim bozuldu mesela tamam böyle bi gerçek var ama hergün izlemek istemiyorum artık. Tv izlemiyorum haberleri falan arada bir. Internet alemine de veda etmiştim ama yine kullanıyorum sadece haber başlıklarını es geçmeye çalışıyorum çünkü artık hakikaten güven problemi yaşıyorum sürekli kafamda sorular.

İşte bu sizi hiç ilgilendirmez...o insanlar da sizin gibi düşünenler yüzünden mide bulantısı yaşıyor olabilir...cinsel tercihi farklı diye o insanları cinayet işleyen insanlarla bir tutamazsınız...sizin kafanızdakiler sayesinde ülkenin nereye gittiği belli değil.
Kadının kadına erkeğin erkeğe ilgi duyması olabilir evet ama 3 kadının evlenmesi birleşmesi de olmaz artık yani.

Her şeye eyvallah da, lezbiyen evliliğinden size ne? Bırakın insanlar kimseye zararı yoksa istediği gibi yaşasın.

Bir lezbiyen çift arkadaşlarımın geçtiğimiz haftalarda travmatik bir şekilde ayrılmasından dolayı psikolojim bozuldu resmen. Keşke ayrılmasalardı, ne yakışıyorlardı vs vs, olanlar aklımdan çıkmıyor ya. Nişanlılardı bir de. Eskiden bu konularda biraz daha katıydım. Biraz içlerine girince bakış açım değişti. İlişki ilişkidir, aşk aşktır diyorum, sonuna kadar destekliyorum artık eşcinsel evliliklerini.
Bunları bırakalım yani bence. Taciz cinayet nerdee, eşcinsellik nerde.

Kınamakla buğuz etmek farklı şeyler. Neresinde kınama var msjımın?
Sapik demek ne oluyor? Yarin oburgun evladiniz karsiniza cikip ben escinselim derse ne yapacaksinivz? Ac susuz birakip zincire mi vurursunuz yoksa red mi edersiniz ?
Benim tanidigim tum escinsel arkadaslarim kendini bildi bileli neredeyse ilk cocuklugundan beri hep bu hislere sahip oldugunu soyluyor. Yani bir secim degil icinden gelen birsey. Ben de her ne kadar kutsal kitaplar aksini dese bile Allahin boyle yarattigi insanlari sapik diye nitelemekten imtina ediyorum. Hic birinden de bi kotuluk gormedim. Sapiklik tanimi daha cok baska seyler icin kullanilmali bence hani su haverlerdeki dayisinin 4 yasindaki yegenine tecavuz etmesi gibi seyler icin.

Evet haberleri ben de izlemiyorum. Haber sonuna komik kedi bebek videoları koymuyorlar mı bir de. Onca haberden sonra gülmeye hal mi bırakıyorlar:KK12:

arkadaşlar merhaba,
Dert mi, evet dert belki de. Toplum adına, geleceğimiz adına.
TV’den haberleri izlemiyorum. Önüme ne koyarlarsa bakmak hiç hoşuma gitmez. O yüzden internetten takip etmeye çalışıyorum gündemi. Gerçekten çoğu haber mide bulandırıcı.
Yok bilmem hangi yıllarca, topluma örnekmiş gibi karşımıza çıkan sanatçının yasak aşkı. Evliyken eşini bırakıp başkasıyla evlenenler, sonra lezbiyen evliliği, en kötüsü çocuklara taciz haberleri.. boşanınca gidip başkasınu buldu diye işlenen kadın cinayetleri. Sevgilisiyle birlikte kocasını Yok eden kadınlar.. midem bulandı gerçekten. Çok kötü oldum..(Af edersiniz) Bir kaç haber okuyunca gittim tükürdüm lavaboya.
Kınamak falan değil bunun adı, yani kötülüğü farketmek..
ya gerçekten psikolojim bozuluyor. Ben şöyle gündemde ne var, neyi başarmışız ülke olarak, sadece futbolun olmadığı sporun diğer alanlarındaki başarı haberleri, eğitimde önemli gelişmeler vs. Bunları takip etmek istiyorum.
Çözüm basit aslında. Haberleri hiç izlememek..
Ama bu yaşanan kötülüklerin hiç birini Yok saymaz.
Çocuğum kendine güvensin diye markete ekmek almaya gönderecek olsak, peşinde aynı zamanda dedektif gibi olmamız gerekiyor.
Önceden bu kadar da kötü değildi belki hayat.
Ya da ben göremiyordum, cahildim falan..
Düzeni değiştirmek için yapabileceğimiz ne var bilmiyorum ama sadece her zaman doğruluktan, dürüstlükten ve insanlıktan yana örnek davranışlarla devam etmemiz gerektiği.
İnsanların yaşadığı dünyada böyle şeylerin yaşanması üzücü gerçekten.
Ama hala hayatta iyi şeylerin de olduğunu bilip birilerine de göstermek gerekir,ümitvar olmak gerekir belki de.
Paylaşmak istedim,hepsi bu kadar..
Düşündüğüm şeyleri dile getirmişsiniz. Kadınlar sokakta şiddet görürken izleyen, kayıtsız kalan insanlar.. Bu gibi haberleri görünce artık normalmiş gibi gelmesi.. Çocuklarda kız ya da erkek cinsel istismarlar ahh :(
böyle bi toplumda çocuk yetiştirmek. Allah öyle insanları ıslah etsin. İnşallah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Back
X