Mide bulantılari acabami dedirtiyor

evli_mutlucocuksuz2010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
55
51
3
32
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar 6 senedir evliyim 2 düşük yaptım bir tanede dış gebelik geçirdim şimdi benim sıkıntım bir aydır lekenmelerim oluyor bazende adet gibi ama çok kısa sürüyor sol kasığımda ağrı var göğüslerim ve koltuk altım ağrıyor pskolojik demeyin bunlar beni rahatsız ediyor şimdide bir haftadir başım dönüyor değilde daha çok denge kaybı oluyor birde 2 gündür özellikle sabahları yoğun bir şekilde mide bulantım var bir bebeğim olmasını çok istiyorum acabami demekten kendimi alamıyorum eğer gebelik varsa bile sağlıklı bir gebelikmi bu bilemiyorum dua edin ya inşALLAH vardır

test yaptır emin olmak için ,her gebelik bir olmaz diğer gebeliklerin de yaşadığını bunda da yaşayacaksın diye bir kaide yok

Olabilir ve dis gebelik riskin varsa zaten hemen test yapman lazim. Insallah saglikli bi bebegin vardir karnina konmustur. Bizide haberdar et

canım bende aylardır kendimede belirti arıyordum bu ay söz verdim olur olmadık şeyleri varmış gibi hissetmeyeceksin diye..

midem bulanmıyorsa bile öyle davranıyordum sanki öyle yapınca hamile kalacakmışım gibi..

ilk kez bu ay en ufak belirtim olmadı üstelik adetim gecikti şuan bende acaba mı diye düşünüyorum..

evet belirtiler hamilelik belirtileri ama kendin mi kuruyorsun yoksa gerçekten mi var bu önemli..
doktor bi kez bana kendini hamileyim diye şartlandırıp karnı şişen insanları biliyorum kendinize eziyet etmeyin elbet olur bu devirde çocuksun kalmaz kimse demişti..

dilerim sağlıklı bir gebeliktir.

Teşekkür ederim sizinle aynı şeyleri düşünmüşüz bende eğer belirtileri söylemezsen hamile kalırım sanıyordum ama kurban olduğum ALLAH bizede büyük umudumuzu kaybetmeyelim

Back
X