mide bulantılarımın aniden kesilmesi

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
arkadaşlar 10 haftalık hamileyim çok şiddetli bulantı ve kusmalarım vardı. fakat 3 gün öncesine kadar sabah çok kötü bir şekilde kalkıyordum fakat o sabah kalktım ve hiç midem bulanmıyor şu anda da hiç bulantım yok bu durum normalmi sizce bulunduğum yerde kadın doğum dr u yok bu hafta gitmem mümkün değil çok merak ediyorum

ola bilir canim normaldir bendede 4ay ina kadar surdu ve birden kesildi

ben şuan 20 haftalık hamileyim ve hala bulantım var aradaböyle 3gün kesiliyordu sorunmu var niye kesildi dediğim zaman tekrar oluyordu sen merak etme bulantılarada takma bebişin sağilıklıdır

arkadaşşlar cevaplarınız için teşekür ediyorum beni biraz rahatlattınız fakat yine de merak etmeden duramıyorum inş bebeğim iyidir

arkadaşşlar cevaplarınız için teşekür ediyorum beni biraz rahatlattınız fakat yine de merak etmeden duramıyorum inş bebeğim iyidir

iyidiiiiirrrrr sen hiç merak etmeee:) bana da öyle oluyodu, birden bakıyodum midem bulanmıyo, bi telaş bi telaş:)) sanki mide bulantısına çok bayılıyomuşum gibi :)) sonra ertesi gün mesela kotu oluyodu yine midem o zaman önce seviniyodum sonra yine şikayet etmeye başlıyodum tabi:)))) benim de birden bire kesildi 12-13. haftalarda falandı, sabah kalktım hiçbişey yok, gidiş o gidiş :)zaten öyle oluyomuş genelde birden bire:) o yüzden korkma sakın, keyfini çıkar bulantısız zamanların:))turp gibidir yavrucak:) kendine de iyi bak:)

Back
X