mide bulantiniz gecince ne yaptiniz merak ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi messs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

messs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
237
275
133
Merhaba kizlar mide bulantiniz ne zaman gecti gectigi an neler yaptiniz merak ediyorum dinlemek iyi geliyo benim cok fenada:110:

Çok şükür mide bulantım pek olmadı son günlere kadar son iki gündür var öyle çekilmeyecek kadar değil
İnşallah bi an önce geçer

Merhaba kizlar mide bulantiniz ne zaman gecti gectigi an neler yaptiniz merak ediyorum dinlemek iyi geliyo benim cok fenada:110:
benim bulantılarım 7. haftada bir başladı, 13. haftaya kadar sürdü ama sadece akşamları oluyordu... 5te bir başlıyordu yatana kadar... 3. ayını doldurduktan sonra inanılmaz rahatlıyorsun..sadece sabretmen gerekiyor..zaten geçtikten sonra iştahın acaip artıyor.. şuanda 18 haftalığım ve acaip enerjik hissediyorum ama ilk üç ay sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu..

benim bulantılarım 7. haftada bir başladı, 13. haftaya kadar sürdü ama sadece akşamları oluyordu... 5te bir başlıyordu yatana kadar... 3. ayını doldurduktan sonra inanılmaz rahatlıyorsun..sadece sabretmen gerekiyor..zaten geçtikten sonra iştahın acaip artıyor.. şuanda 18 haftalığım ve acaip enerjik hissediyorum ama ilk üç ay sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu..
Inan banada hic gecmeyecek gibi geliyo sanki bidaha hic duzelmeyekmisim gibi o yuzden dinlemek sanki rahatlatiyo

Inan banada hic gecmeyecek gibi geliyo sanki bidaha hic duzelmeyekmisim gibi o yuzden dinlemek sanki rahatlatiyo
evet dinlenmek işe yarıyor.. ama geçiyor emin ol,, ben resmen ağlıyordum ne zaman düzeleceğim diye... bana peynir ekmek,, poğaca tarzı seyler iyi geliyordu,, bir de ayva... dene istersen

Cok
evet dinlenmek işe yarıyor.. ama geçiyor emin ol,, ben resmen ağlıyordum ne zaman düzeleceğim diye... bana peynir ekmek,, poğaca tarzı seyler iyi geliyordu,, bir de ayva... dene istersen
Cok sagol canim yaa insallah gecer:110:

Bende cok kotuyum oylece uzanmak istiyorum ilk cocugumda bulanti bukadar mahfetmemisti beni

Artik cok zorsunmaya basladim herseyden nefret ediyorum bunalima girecem boyle giderse:mad:

10+3 günlük hamileyim azaldı ama hala sürekli hafif bulanıo.kraker falan da görmek istemiorum o kadar bıktım ki. eşime de diorum artık psikolojim bozuldu falan die. greyfurtu da deneyin kızlar hazır mevsimi. bana iyi geliyo tuzlayıp yemek. posası acı onu yemeyin tabi.

Back
X