Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mide bulantiniz gecince ne yaptiniz merak ediyorum
benim bulantılarım 7. haftada bir başladı, 13. haftaya kadar sürdü ama sadece akşamları oluyordu... 5te bir başlıyordu yatana kadar... 3. ayını doldurduktan sonra inanılmaz rahatlıyorsun..sadece sabretmen gerekiyor..zaten geçtikten sonra iştahın acaip artıyor.. şuanda 18 haftalığım ve acaip enerjik hissediyorum ama ilk üç ay sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu..
benim bulantılarım 7. haftada bir başladı, 13. haftaya kadar sürdü ama sadece akşamları oluyordu... 5te bir başlıyordu yatana kadar... 3. ayını doldurduktan sonra inanılmaz rahatlıyorsun..sadece sabretmen gerekiyor..zaten geçtikten sonra iştahın acaip artıyor.. şuanda 18 haftalığım ve acaip enerjik hissediyorum ama ilk üç ay sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu..
evet dinlenmek işe yarıyor.. ama geçiyor emin ol,, ben resmen ağlıyordum ne zaman düzeleceğim diye... bana peynir ekmek,, poğaca tarzı seyler iyi geliyordu,, bir de ayva... dene istersen
evet dinlenmek işe yarıyor.. ama geçiyor emin ol,, ben resmen ağlıyordum ne zaman düzeleceğim diye... bana peynir ekmek,, poğaca tarzı seyler iyi geliyordu,, bir de ayva... dene istersen
10+3 günlük hamileyim azaldı ama hala sürekli hafif bulanıo.kraker falan da görmek istemiorum o kadar bıktım ki. eşime de diorum artık psikolojim bozuldu falan die. greyfurtu da deneyin kızlar hazır mevsimi. bana iyi geliyo tuzlayıp yemek. posası acı onu yemeyin tabi.