Mide bulantısı offfffffff

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Korktuğum başıma geldi bu daha kötü sanki bulanıyor ama kusma falan yok içten içten bulanıyor rahatsız ediyor çok fena ya dün gece hiç uyutmadi şimdi de yemekten sonra yine başladı limonlu şekerli su yaptı eşim ama ne faydaaaaaa sanki yediklerim ağzıma gelicek yardım ediiinnn

Ayva leblebi çubuk kraker yiyebilirsin.. Doktoruna söyleyip ilaç alabilirsin. Bulantı için ilaç veriyor. Çokta yapılacak bir şey yok maalesef.. Ben hala çekiyorum

Ayva leblebi çubuk kraker yiyebilirsin.. Doktoruna söyleyip ilaç alabilirsin. Bulantı için ilaç veriyor. Çokta yapılacak bir şey yok maalesef.. Ben hala çekiyorum
İnsan kussa biraz rahatlayacak ama o kadar şiddetli değil ama çok rahatsız edici

Soda içebilirsin sade içine limon sıkıp ya da.. Ekmek peynir yedim ben 1 hafta anca o kesmişti.. En azından şimdi yiyorum az da olsa yemek..

Ben diyorum şimdi hafif hafif bulanıyor yakında kusma da başlar

Yok başlamazsa geçer.. 1 kere sabaha kadar çıkardım.. Sonrasında ekmek peynir yedim.. Çıkarmadım. Ne iyi gelirse onu ye.. Zorlarsan kötü asıl

Yok başlamazsa geçer.. 1 kere sabaha kadar çıkardım.. Sonrasında ekmek peynir yedim.. Çıkarmadım. Ne iyi gelirse onu ye.. Zorlarsan kötü asıl
İnşallah geçer sen direk kustun mu yani ben diyorum şimdi hafif hafif bulanıyor yakında kusma da başlar

İnşallah geçer sen direk kustun mu yani ben diyorum şimdi hafif hafif bulanıyor yakında kusma da başlar

Aynen gece kalktım bir anda başladı.. Şimdi ilaç kullanıyorum bulantı var da çıkmıyor neyse ki.. Fobim de var kusma fobisi.. Zorluyorum sanırım kendimi de.. İnşallah kusmadan geçer rahatlarsın.. Benim ilk bebeğimde sabah 2 kere safraydı. Sonra ne bulantı ne kusma.. 6 aydan sonra yandı sadece o kadar..

İnşallah canım ne güzel ikinci çocuk maşallah ilkinin cinsiyeti ne bunun ne

Ben de cok ama cok zorlaniyorum.
1 haftadir gunbegun kotulesiyorum.
Denilen her seyi denedm. Sadece peynir ekmek yesem de fayda etmiyor.
Kraker, soda, limonlu su,ayva vs...
Degisen bi sey olmadi. Her gun daha da kotu. Bir de bende tek basina mide bulantisi olmuyor, gaz sancisi bas donmesi ve tansiyon da eslik ediyor. Ve katiyen istifra edemiyorum. Kuru ogruntu sadece.
Kar tatili sayesnde evde dinlenebldm. Buralarda esim haric bana yardmci olablcek kimse de yok ve persembe gunu is basi
Cok korkuyorum ders anlatrken ne yapacagm
Yarin dr. Randevum var.
Gebelikte ilac kullanmayi hic istemiyorm. Ama baska turlu gecrtemeyecegm bunu. Calismak zornda olmayan hamisler sıksn disini bence. 3.ayda takribi geciyor.

Ayy canım.. Bana doktor sadece hamilelere özel olan bir ilaç verdi.içinde vitaminler falan var.. O yüzden içiyorum.. Ben çalışmıyorum ama okula götürüp geliyorum oğlumu doktor da fark eden bir durum yok dedi.. Dinlenemiyorsun soğuk sıcak dengesi sağlanmıyor dedi. Hiç çıkmadan evdenn dinlenmek gerekliymiş.. Valla kar etmedi mi etmiyor.. Au bile bulandırıyor.. Ben ilaçla çekilmeyecek bulantı yaşamıyorum en azından.. Ilık şeyler iç papatya gibi.. İyi gelir belki.. Mideye iyi papatya

peki ilac fayda etti mi canim

Canim ben 23 haftalik hamileyim ve inan 16 hafta cektim ustelik kusuyordum da 3 haftada 8 kilo kaybetmistim surekli acillik oluyordum.Ama geciyor insallah senin de en kisa zamanda gecer.Su an kacinci haftadasin bilmiyorum ama genelde 16.haftada geciyor.

Allah sifa versin ins.

Ayva elma yiyeblrsin. Çok fazla şikayetçiysen ve durumdan ilaçla kurtulmak istiyosan doktorundan ilaçta isteyeblrsn. Ama çekilen standart bişy zor ama geçicek inş. Allah başka dert vermesin. Ben hep yattm geçsin diye sende yapabiliyosan yapablrsn. Ve bulandran şeylerde de uzak durablrsen iyi olur senn için. Ve yağlı şeyler kızartma falan kesin uzak durmalısın beni bi kere mahvetti ama ayva harika bu konu icin dene bi istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…