- Emoji Skoru
- 138
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Tiftik_tiftik
-
Sanırım aksama acile gidicem sadece meyve yiyebiliyorum sonrası açlık+ bulantı allah tüm hamilelerin yardımcısı olsunBasedemiyorum yatak odasi hatic evin hicbir yerine gidemiyorum deterjan sabun sampuan dis macunu bile zehir oldu bana bebekler beslenir onda sikinti olmaz da kendi acimdan soyluyorum. en son odadan wc harici ne zaman ciktigimi hatrlamiyorum yanmda maske vicks limon ve mandalina koklamak icinonlar da yetmiyor telefon bile midemi bulandiriyor
Aynen canım dün kayinvalide de hazır olan sofraya oturdum mutfağa girmedim bile güzelce yedim bende şaşırdım gece rahat uyudumBenim doktorum ilac vermedi bulantim var dedim 3 kere gunde kusma olmadigi sürece yazmicam dedi. Sandiviç yap bi isirik bi su bu isirik bi su tarifini verdi dr.
ben de hamileyken yaşadım 15 gün hastanede yattım enfeksiyon kapmıştım bence acil doktora git korkma serumdan ilaçtan yinede sen bilirsin ama doktor bana ben hastanede yatmak istemiyorum eve gitmek istiyorum dedigimde bana çocugun dogdugunda aglamazsa üzülürsün ilk bebegin demişti allah korusun bence ihmal etmeAşırı bulantı yaşıyorum tabi sonucu lavabo kosusturmasi nerdeyse hicbirsey yiyemiyorum biyandan bebeğime üzülüyorum düzgün beslenemiyorum diye Dr a gitsem ilaç vericek ya da serum ama sürekli de serum olmaz ki, mutfaga adim atmak bile ölüm gibi koku vs Suan yazarken bile zor dayanıyorum..aynı durumu yasayanlar nasıl başediyorsunuz...?