Mide bulantısından rahatsızım

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
arkadaslar su son bir haftadir cok rahatsizim migdemde bir bulanti var sevdigim birseyi azicik yiyorum migdem kalkiyor bugunde daha simdi bisey yedim adette olmadim ilk defa boyle oldum.carsamba gunu buyuk temizlik yaptim hasta halimle mutfagida yapmaliyim yapamiyorum bu hale geldim.dun doktoru aradim kadin dediki test yaptinmi bende evet dedim cunku hayir desem jinekologa zor yollar adet oldunmu dedi yok dedim bu hafta olmaliyim,eger olmassa ara randevu icin.umitlenip sonra bos cikar diye almadim.sizce ne olabilir ha bide gec yatiyorum yataktan zor kalkiyorum basimda agri hic uyumamisim gibi

neyse kafanizi sisirdm:26:

simdiden saolun

inş. hamilesindir.bende gebeliğimin ilk ayı senin gibi;

mide bulantısı,
halszilik,
geç kalkma,
iş yapmama isteği....!

inş. hamilesindir.

beniimde midem bulanıyor 1 2 haftadır sürekli midem ağzımda bende adet olamadım ama hamile olma ihtimalimde yok alakasız mı oldu bilmiyorumda belki nedeni hakkında yorum yapan olur

mide bulantısı,
halszilik,
geç kalkma,
iş yapmama isteği....!

inş. hamilesindir.

ayy canim okadar istiyorumki insallah ya en cokta esim icin gunlerdir agladigim oldu bende bir hastalikmi var bebegim olmuyor diyee INSALLAH allahim agzidnan bal damliyoor

suanda umitliyim ama adet olursam yine hayallerim suya dusecek uff bu hafta gecsee olmasam

mide bulantısı,
halszilik,
geç kalkma,
iş yapmama isteği....!

inş. hamilesindir.

Bende de bu belirtilerin hepsi genelde oluyor ama hamile değilim,
Benim genel halim heralde.
Ne desek yanlış olur.
Testlerinizi yaptırıp göreceksiniz artık.
inş hamilesinizdir.

Bende aynen öyle ..
Mide bulantısı ama sürekli içim kalkıyor..
Halsizlik var ..
Umarım hamilesindir istiyorsun da
Ama umutlanmak yerine bence test yap

Stres de mideyi etkiliyor. Her zaman hamilelikle ilgili olmayabilir. Şüpheniz varsa tabi mutlaka test yaptırın. Ama ben birşeylere canım sıkılınca midem çok bulanır.

bence test yaptırmalısınız. çünkü hamile değilseniz boşa umutlanmamış olursunuz. bu saydıklarınız basit bir viral üst solunum yolu hastalığı sebebiyle de olabilir. hatta bazen çok bebek isteyen bayanlarda şaşırtıcı şekilde hamilelik belirtileri olabiliyor. zor olsa da o testi yapın bence. ayrıca 1 senedir denemenize rağmen bebeğiniz olmuyorsa bi doktora gidin, korkmanıza gerek yok neyse sorun çaresi artık var çok şükür :) ağlayıp kendinizi harab etmeyin bence. ayrıca hollandaya benden selam söyleyin :)) çok beğenmiştim oraları.

ayy kizlar bu konumu kaybetmistim daha simdi buldum inanirmisiniz halen almadim test normalde cok sabirsizim ama bekliyorum 21 gun gecti adet olmadim bu haftada beklicem dedim yarin alicamm esimede dedim yeter bekle bekle ama negatif cikarsa uzulucem ama bugune kadar heb 3 haftadan 3 haftaya adet olurdum 3 haftanin disindsa 21 gundur olmadim yani.off allahimm insallah bebek vardir.birde googledan sey okudum hamilelik hormonu bazi kisilerde az olanbiliyormus bu yuzden negatifte cikabilir bakalim

reyhan61 cnm sen bekleye bekleye eğer gebelik varsa nerdeyse cinsiyetini öğreneceksin:)bi an önce test yaptır varsada yoksada duygularını ona göre ayarlarsın.bekledikçe ve sonuç istediğn gibi çıkmazsa çok üzülürsn

ay kizlar cok sagolun sizde olmasanizz beynimi kemircem dusuklerden korkuyorumm ya keseyi ya kalbini duyamassam boyle bise olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…