Midem aldı başını gidiyor bir yardım eli uzatan yok mu

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
Kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere midem midelikten çıktı. 7 nci haftanın içindeyim. Halim gücüm kalmadı bulantıdan. Normal bir insan belki bu kadar tükenmezdi ancak ben gebelikten öncede herhangi bir sebeple kussam bütün günüm biterdi. Düşünün nasıl halsizlik olurdu. Şimdi dayanamıyorum. Ilk defa bugün çıkardım. Bir haftadır bulanıyordu ama böyle şiddetli değildi. Var mı öneriniz. Zencefilli çay duydum ama düşükten korktum. Çaresizlikten ağlıyorum artık

Cnm ben 6. Haftamda birr hafta boyunca 7 24 cıkardım dyeblirım çok kötydu sonra doktrm serum verdı iki ünite şak dıye kestii ama ilaçda var mide bulntsı için doktrm vermiştı bna etki etmedi

Cnm ben 6. Haftamda birr hafta boyunca 7 24 cıkardım dyeblirım çok kötydu sonra doktrm serum verdı iki ünite şak dıye kestii ama ilaçda var mide bulntsı için doktrm vermiştı bna etki etmedi
Peki serumdan sonra hiç bulanmadı mı bi daha

canım ben de çok kötü olmuştum. doktorum bir ilaç önerdi. bana çok iyi geldi. adını vermek doğru olur mu bilemiyorum. ilk verilen ilaç çok kötüydü kusmayı kesiyor ama bulantı devam ediyor. çok yanetki yapıyordu. ssöyledim doktora değiştirdi. o süper geldi valla. hiç bir yanetkisi yok. hatta bugün içtiğim ilaç yarını da idare edebiliyor bazen.

canım ısmı tuhaf olan caylardan kacının dıyo doktor ne olur ne olmaz ıcme nanelı seker deneyebılırsın yada hıc dayanamıyosan doktor bebege zararı olmayan bulantı hapı verıyo emedur dıye bende hap ıcme fobısı oldugu ıcın ıgnesını ıstemıstım ıgneyle yemek yıyebılıyodum ıns tez zamanda gecerde hamılelıgının tadını cıkarırsın rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

Ayy o ilaç ne ki en azından drumuza sorar içeriz.. Ben ilk gebelikte neler çektim 4.5 ay hiçbişey çare olmadı bundada kötüyüm ama akşam daha rahat oluyorum..

Ilk bebegimde 6 ay kus kus gebermistim artik dogum vocuk oyuncagi kaldi onun yaninda yani smdi yine ayni durumdayim.. bir arkadasim zofran zydis 4mg dil alti onerdi buradada kullanan bayanlar vardi memnunlarmis ben ilaci henuz bulamadim oturdugumuz ilcede sayimi varmis suan satisi durmus yil basindan sonra gelecekmis bir dene istersen veya druna sor canim ise yariyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…