Midem bulaniyor:S

Sosoylemeyecegim bu aksam karar verdim sadece suratimi asip duracagim yanlarinda.

cidden sizin dede daha fenaymis Allah sabir versin
dedeme üzülüyoruz eve getirip baksam diyor annem ama cesaret edemiyor.annem çok titiz dayanamaz.kpderin iyiki başka şehirdeymiş.düşünsene sürekli birlike olduğunuzu.evlat olsa sevilmez valla.suratını asıp oturduğunda pekte umursayacaklarını sanmıyorum canımcım.kvdende ses etmiyor yada kocasından çekiniyordur.adam huysuz belliki.

anlayacaklarini umuyorum cunku normalde cok sicak kanli gulec yuzluyum.
Sigarayi birakti yeni cok huysuz o yuzden.

anlayacaklarini umuyorum cunku normalde cok sicak kanli gulec yuzluyum.
Sigarayi birakti yeni cok huysuz o yuzden.
o kadar pisliği içinde bi sigara pisliği eksik kalsın aman.eşin anlar surat astığında ama onlar anlar mı ki.eşinde kızmasın aranızda sorun oluşmasın canımda.nasıl olsa gidiciler.o sümükleri eşine temizlettir ama!

Gidip kalabilecegin baska bir yer yok mu ?

Surat assan anlarlar mi ki? Acikca soyle kvne istersen. Her yerde sumuk hic hos degil.

Ister anlasinlar ister anlamasinlar icimden gelmiyor yuzlerine gulmek bu saatten sonra.
esimle arami bile bozdu bu durum, gerci sorun esimde karisinin yerde yatmasina uzulmeyen biri icin neden katlaniyorsam sanki.

Ister anlasinlar ister anlamasinlar icimden gelmiyor yuzlerine gulmek bu saatten sonra.
esimle arami bile bozdu bu durum, gerci sorun esimde karisinin yerde yatmasina uzulmeyen biri icin neden katlaniyorsam sanki.
Dahada yeni evliymişsin aman kırılmasınlar diye susarsan dahada abartılır durumlar.. Kırmadan söyle bence bu durumdan rahatsız olduğunu bilsinler.

evet çok iyi anliyorum bende yakın akrabalarin birinde yaşadim bunu. ama bu bir takıntı hastalığı.. eşinizde babasının huyunu biliyordur. annesine söylesin babası yokken yada uyurken. tatlı tatlı uyarsın minikpiranha nin haberi yok belli etme sen ama uyar babami desin sanki sizin haberiniz yokmuş gibi olamazmi böyle acaba aklıma bu geldi. koltuğun kenarlarına yapıyorsa yattıgı yastığa da yapıyor olabılır. aklınızda bulunsun dedığım gıbı hastalık bu takıntılı olmak.kp geçimi zor insanmiş.Allah kolaylık versin size.Allah sabır versin.

Bence herkesin haberi varken uyarsın. Mesela otururken illaki bir yerlerden bir pislik görünür, sende söyle, bıktım sizin burnunuzu karıştırmanızdan heryer sümük de, hepsin donsun kalsın. Utanır bir daha yapmaz belki.

Kizlar bir iki saat once yolcu ettim esimin ailesini. 1 ay kadar rahatim 1 ay sonra yine gelip ne kadar isterlerse kalacaklarmis bana soran yok tabi.

Eve geldim yarim saat wc banyoyu temizledim esime de koltuklari sildirdim kanepedeki yastik kiliflarini seccadeleri sofra bezlerini attim makinaya.

Kapilari silecegim az sonra yarin da makinayi acarim icime sine sine otururum insallah, hala salona gidip oturmak gelmiyor icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…