- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Bu yaşima geldm ilk defa duydum boyle bisey cok ayip ya ALLAH ıslah etsin boyle terbiyesiz insanlari sanada sabır versin arkadasim ama bence açik açik konus esinle ve kayinvalidenle boyle olursa istemiyorum ben deHayir gayet saglikli akli da basinda. Bu sadece pislikten ileri geliyor onu anladim.
Utanmadim dun otururken yanina islak mendille pecete koydum anlamis midir bilmiyorum ki.
bagirsaklari uyarmak gibi :) sagol canim...Allah sizlere kolaylik versin ben bir tanesiyle fena oldum siz hergun kaciyla ilgileniyorsunuz kim bilir. Bir arkadasim da hemsire buyuk tuvaletini yapamayan insanlara yardimci bile oluyoruz demisti. Sabirlar diliyorum
Temeli kalmiyorlar ya onu düşün.. şimdilik birşey yapma onlar gittikten sonra dipten gör evini..
Benim Kaynım da bende kalıyor .. ve hep bizde .. onunda rezilikleri oluyir haliyle sağolsun eşim benim yerime hallediyor midem kalkmasın diye
kayınvalidenize kırmadan durumu söyleseniz engel olmaz mı aranız iyiyse yanlış anlamaz sanırım. evli değilim ama dedemden biliyorum koltuk arkalarını :) annem babanneme söylemişti babannem her gördüğünde kızıyordu. ordan biliyorum
Ah canim bu aksamki meselem sumukten buyukA.s.Şaka bir yana bence biraz sabredin, yaşlı insan sonuçta. Yazık yarın birgün olseler çok uzulursunuz. Tamam demiyorum ki yaptığı çok normal, ama yaslaninca insanlar cocuklasiyor malesef. Gormemezlige gelin duymamazliga gelin derim ben. Gidicekler yakında nasıl olsa.
Allah Allah sumukten daha büyük mesele ne olabilir kiAh canim bu aksamki meselem sumukten buyuk
Allah Allah sumukten daha büyük mesele ne olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?