- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
sümükten büyük mesele ne ki acep merak ettimAh canim bu aksamki meselem sumukten buyuk
Yemek yemeyin zaten bu saatte iyi olmus konuyu okudugunuzBaşlık midem bulanıyor olunca hamıle falan sandım ,tamda yemek yiyordum ha böyle kaldım
Valla biraz daha genç olsalar söylenırsınızde yaşlarıda baya varmış.Ama bunun yaşla alakası yok eşinize yada kayınvalıdenıze çıtlatsanız onlar uyarmaya çalışsa tatlı dille
Ah canim ne guldum gece gece. Derdin bu olsun gidince kurtulursun
Yazdim yukarda esimle bozustuk kendime de esime de en cok ta kpedere herkese cok kizginim.sümükte bir sürü bakteri var yaa..bu adam sümüklü böcek mi ne yaaa..bu kadar sümüklü mü olur insan..başka ne mesele var merak ettim ya..
Bundan başka yol gözukmuyor gibi ama bılemedım valla sanırım ben tutamazdım kendimi.Küçük çocuk bile görsem hani çocuktur yapar deriz acayip tiksiniyorum.Yemek yemeyin zaten bu saatte iyi olmus konuyu okudugunuz
aman yok evlendikten sonra kiymete biniyor kocanin ailesi artik ne yuzum gulecek onlar gidene kadar ne de muhattap olacagim kendileri boyle istedi.
Namaz kilmiyorum ona laf ediyor boklu gotuyle kildigi namaz kabul oluyo sanki.beynamaz ne? bilmiyorum ben.
Esimle bayagi tartistik kpeder yuzunden.
Bana beynamaz dedi oradan cikti mesele. Su an ev dolu oldugu icin baska odaya da gidemiyorum o yatakta horuldarken kalorifere dayandim dolaniyorum iste bdvde.
Amin canım cümletenAh hukukkusu ne diyim, sumukten buyuk derdin olmasin
Namaz kilmiyorum ona laf ediyor boklu gotuyle kildigi namaz kabul oluyo sanki.
Bir de esim sinav doneminde ders calismasi lazim kendisi tvnin sesini 35lere getiriyor o rahatsiz etmezmis te benim yanina gitmem rahatsiz edermis. Belki sevismeye gidiyorum sana ne ya
Bende aynisini esime soyluyorum guzel guzel bak hayatim ne zaman gidecekleri belli degil gitsinler demiyorum ama al karsina konus baba bunlari yapma bunlari soyleme bunlara karisma diye ona soyleyemiyosan annene soyle diyorum yok evden mi kovmak istiyormusum onlari zaten isi cok stresliymis bir de ben strese sokuyormusum. Ben kime dokeyim icimi peki bunaldim vallahi.Ee tahlil sonucları 19unda çıkacaksa o gün çıkacak bir de bunun sonra muayenesi var bilmem nesi var insallah daha fazla kalmazlar diyeceğim de off cok zor
Esinle de tartısmıssın ya simdi sana inat olsun diye temizlemezse
Ay cok korkunc
Sosoylemeyecegim bu aksam karar verdim sadece suratimi asip duracagim yanlarinda.çok zor canımbenim dedem 83 yaşında ykprinden bin beter.tuvalete çıplak ayağıyla giriyor tuvalet terliğiyle odalara geliyor.uyarıncada kıyametleri koparıyor çok aksi.Allahtan evi ayrı biz gidiyoruz evine.kvne sen söylesen olmaz mı?kadın biliyordur kocasının huyunu bari burda böyle yapma falan der belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?