Midem bulaniyor:S

Başlık midem bulanıyor olunca hamıle falan sandım ,tamda yemek yiyordum ha böyle kaldım
Valla biraz daha genç olsalar söylenırsınızde yaşlarıda baya varmış.Ama bunun yaşla alakası yok eşinize yada kayınvalıdenıze çıtlatsanız onlar uyarmaya çalışsa tatlı dille

Yemek yemeyin zaten bu saatte iyi olmus konuyu okudugunuz

aman yok evlendikten sonra kiymete biniyor kocanin ailesi artik ne yuzum gulecek onlar gidene kadar ne de muhattap olacagim kendileri boyle istedi.

sümükte bir sürü bakteri var yaa..bu adam sümüklü böcek mi ne yaaa..bu kadar sümüklü mü olur insan..başka ne mesele var merak ettim ya..

Yemek yemeyin zaten bu saatte iyi olmus konuyu okudugunuz

aman yok evlendikten sonra kiymete biniyor kocanin ailesi artik ne yuzum gulecek onlar gidene kadar ne de muhattap olacagim kendileri boyle istedi.
Bundan başka yol gözukmuyor gibi ama bılemedım valla sanırım ben tutamazdım kendimi.Küçük çocuk bile görsem hani çocuktur yapar deriz acayip tiksiniyorum.

Ee tahlil sonucları 19unda çıkacaksa o gün çıkacak bir de bunun sonra muayenesi var bilmem nesi var insallah daha fazla kalmazlar diyeceğim de off cok zor
Esinle de tartısmıssın ya simdi sana inat olsun diye temizlemezse
Ay cok korkunc

ah bu yaşlıları anlamak zor. çocuk idare etmekten de zor..

Bende aynisini esime soyluyorum guzel guzel bak hayatim ne zaman gidecekleri belli degil gitsinler demiyorum ama al karsina konus baba bunlari yapma bunlari soyleme bunlara karisma diye ona soyleyemiyosan annene soyle diyorum yok evden mi kovmak istiyormusum onlari zaten isi cok stresliymis bir de ben strese sokuyormusum. Ben kime dokeyim icimi peki bunaldim vallahi.

çok zor canım benim dedem 83 yaşında kprinden bin beter.tuvalete çıplak ayağıyla giriyor tuvalet terliğiyle odalara geliyor.uyarıncada kıyametleri koparıyor çok aksi.Allahtan evi ayrı biz gidiyoruz evine.kvne sen söylesen olmaz mı?kadın biliyordur kocasının huyunu bari burda böyle yapma falan der belki

Sosoylemeyecegim bu aksam karar verdim sadece suratimi asip duracagim yanlarinda.

cidden sizin dede daha fenaymis Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…