Beni gorsen kendi haline sukrederdîn inan banaBiliyorum bu konu defalarca açıldı ama 9.haftama gireceğim şu iki gündür inanılmaz midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum.İki gün önce sinemaya gittik mısır yedim acaba o mu tetikledi diyorum.Kızlar bir yardım edin ne hafifletiyor bunu ? 24 saat hiç geçmiyor bittim.Hangi haftada geçiyor ??
İki gündür çubuk kraker ve kabak çekirdeği yiyorum.Sizin ki geçti mi şuanda ? Birden mi geçiyor nasıl geçiyor ? Motivasyona ihtiyacım varBeni gorsen kendi haline sukrederdîn inan bana
13. Haftaya kadar devam edebilir ama geciyor hamdolsun simdi de var ama eskisi kadar degil
Misir cok yagli o yuzden bulanti yapiyor
kizartma yagli urunlerden uzak dur ac birakma kendini
Agirlik olarak sebze ve hafif seyler yemeye calis kraker ve beyaz leblebi geciriyor nane kokusu hafifletiyor
Evet cok dogru yiyorsunuz agir yemeklerden kacinin naneli sakiz da iyi geliyorİki gündür çubuk kraker ve kabak çekirdeği yiyorum.Sizin ki geçti mi şuanda ? Birden mi geçiyor nasıl geçiyor ? Motivasyona ihtiyacım var
Ay hadi inşallah darısı başımaEvet cok dogru yiyorsunuz agir yemeklerden kacinin naneli sakiz da iyi geliyor
Salatalik domates turleri de iyi zaten tiksindiginiz seyleri yemezseniz atlatirsiniz
Bir anda geciyor 9. Hafta en fazla 10. Hafta devam ediyor ama 11 de kusma bitiyor bulantilar devam 12.cide kendi kendine bitiyor hepsi 13. Haftaya kadar surdu ama azalarak suan 14 deyim cok sukur ac kalmadikca olmuyor bulanti
Su dahi icemiyordum suan su icmek bile oyle guzelki insallah cabuk gecer
Doktor metpamid dedi ama ilaç çok kullanmak istemiyorum zofer güzel diyorlar siz kullandınız mı ?Bulantı hapı alıyor musunuz? Valla ne yerseniz yeyin kendi geçmeyince geçmiyor. Benim 20 haftaya kadar sürdü bulantı hapını bırakmam. Çoğu 12-16 da bitiyormuş
InsallahAy hadi inşallah darısı başıma
6-7 ay koma halinde yattım bulantıdan haftada birgün adam akıllı yemek yiyebiliyordum doktorumun muayenehanesinde bile özel odasında yatıyordum elimde baliciler gibi poşet çok zordu..limon sonra kolonya falan hiçbir işe yaramadı bende kraker mraker de yaramadı geçicek biraz sabırBiliyorum bu konu defalarca açıldı ama 9.haftama gireceğim şu iki gündür inanılmaz midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum.İki gün önce sinemaya gittik mısır yedim acaba o mu tetikledi diyorum.Kızlar bir yardım edin ne hafifletiyor bunu ? 24 saat hiç geçmiyor bittim.Hangi haftada geçiyor ??
Ben prilam kullandım. İlaçsız zordu hiç kendimi strese sokmadım valla içtim direktDoktor metpamid dedi ama ilaç çok kullanmak istemiyorum zofer güzel diyorlar siz kullandınız mı ?
Bende başlayayım ya bu böyle olmayacak ne zaman geçeceği belli değilBen prilam kullandım. İlaçsız zordu hiç kendimi strese sokmadım valla içtim direkt
Valahi bu yaşadıklarımdan sonra ikinciye cesaret edebilir miyim bilemiyorum6-7 ay koma halinde yattım bulantıdan haftada birgün adam akıllı yemek yiyebiliyordum doktorumun muayenehanesinde bile özel odasında yatıyordum elimde baliciler gibi poşet çok zordu..limon sonra kolonya falan hiçbir işe yaramadı bende kraker mraker de yaramadı geçicek biraz sabır
Bu yüzden ikinciye cesaretim yok zatenValahi bu yaşadıklarımdan sonra ikinciye cesaret edebilir miyim bilemiyorum
Yani yaşam kaliteni düşürmektense ben şahsen ilaç kullanmaktan yanayımBende başlayayım ya bu böyle olmayacak ne zaman geçeceği belli değil
Günde 2tane yatmadan önce prilam bulantı hapını içersen hiç bir bulantın kalmazBiliyorum bu konu defalarca açıldı ama 9.haftama gireceğim şu iki gündür inanılmaz midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum.İki gün önce sinemaya gittik mısır yedim acaba o mu tetikledi diyorum.Kızlar bir yardım edin ne hafifletiyor bunu ? 24 saat hiç geçmiyor bittim.Hangi haftada geçiyor ??
Ertesi günü götürüyor mu tüm gün ?Günde 2tane yatmadan önce prilam bulantı hapını içersen hiç bir bulantın kalmaz
13 gibi azalmaya başladı, 16. haftada iyice azaldı arada bulanmaya başladı, 18de geçti tamamen. Salatalık ve kivi bana iyi geliyordu. Çok geçmiş olsunBiliyorum bu konu defalarca açıldı ama 9.haftama gireceğim şu iki gündür inanılmaz midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum.İki gün önce sinemaya gittik mısır yedim acaba o mu tetikledi diyorum.Kızlar bir yardım edin ne hafifletiyor bunu ? 24 saat hiç geçmiyor bittim.Hangi haftada geçiyor ??
Kesinlikle oyuzden 2tane içilmesini söylüyolar ben. Prilam olmasa ayakda duramazdım hatta yeni yeni bırakıyorım ilacıErtesi günü götürüyor mu tüm gün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?