- 9 Ağustos 2025
- 67
- 35
- 3
- 19
- Konu Sahibi Merve1907777
-
Ya benim bu hale düşmeme anlam veremiyorum nazar diye düşündümNazara inanırsan dünyadaki tüm hastalıkları kazaları kayıpları ölümleri nazara yorabilirsin
Gözün bir enerjisi varda bu ne yapar bilmiyorum
Bazen insanların nazar konusundaki saçmalıkları o kadar uçları varıyorki
İnsanların başın gelen herşey nazar
Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme var
Şuan regl oldum okuyamiyorum ne yapmam lazımBunun nazarla ilgisi var. Hastalık var tedavi olmaya bakın.
Bol bol Felak,Nas, Ayet el Kürsi okuyun içiniz rahat eder. Psikolojik olarak rahatlarsınız.
Neden gözleri üzerinizde peki, ne özelliğiniz var?Anladım ama akrabaların gözü üzerimde
Ne özelliğim var derslerim çok iyi arti guzellegim var sebebi ne bilmiyorumNeden gözleri üzerinizde peki, ne özelliğiniz var?
Nazardan yatak döşek yattığımı bilirim. İnsan nefes bile alamıyor resmenNazar insanı hasta eder mi
Benim suanki halimde hiç iyi değilNazardan yatak döşek yattığımı bilirim. İnsan nefes bile alamıyor resmen
Bu durumda dünyaca ünlü iş adamlarının,sayılı zenginlerin,siyasilerin,ünlü sanatçıların,modellerin nazardan çaat diye ikiye ayrılması lazım jdjd Elon Muskın çoktan nalları dikmesi lazımdı,adam 12.cocugunu yapıp elonies aşiretini kurdu.Ya benim bu hale düşmeme anlam veremiyorum nazar diye düşündüm
Niye guluyon ablaNazardan yatak döşek yattığımı bilirim. İnsan nefes bile alamıyor resmen
Müslümanlra değiyor demek ki ya da çok iyi insanlaraBu durumda dünyaca ünlü iş adamlarının,sayılı zenginlerin,siyasilerin,ünlü sanatçıların,modellerin nazardan çaat diye ikiye ayrılması lazım jdjd Elon Muskın çoktan nalları dikmesi lazımdı,adam 12.cocugunu yapıp elonies aşiretini kurdu.
Valla onu doktora soracaksınız ben nerden bileyim kızNe kadar sürede düzelir
Niyeyse herşeyin kötüsü de müslümanlara oluyorMüslümanlra değiyor demek ki ya da çok iyi insanlara
Nazar insanı mezara bile sokar ancak devamlı devamlı da hayatta olan tüm olumsuz badireleri nazara baglamak çok normal bir şey değil.Nazar insanı hasta eder mi
Cok iyi bi insan oldugnun kanaatine nasıl varıyorsun?Bana kalsa ben herkesten daha iyi bi insanım.islamiyet tüm insanlığa inmedi mi?Tüm dinler zaten birbirinin devamı mahiyetini taşımıyor mu?nasıl sadece müslümanlara değer jdd İyi biri misin bilemeyiz ama yazdıklarına bakarsak saf bi kızsın.Dahiliyeye sıra al kan değerlerine midene bakarlar ,nazar niye değmiş anlaşılır.Müslümanlra değiyor demek ki ya da çok iyi insanlara
MüsadenizleNe özelliğim var derslerim çok iyi arti guzellegim var sebebi ne bilmiyorum
Baksana Müslüman olmayanlara ne sıkıntı çekiyorlarCok iyi bi insan oldugnun kanaatine nasıl varıyorsun?Bana kalsa ben herkesten daha iyi bi insanım.islamiyet tüm insanlığa inmedi mi?Tüm dinler zaten birbirinin devamı mahiyetini taşımıyor mu?nasıl sadece müslümanlara değer jdd İyi biri misin bilemeyiz ama yazdıklarına bakarsak saf bi kızsın.Dahiliyeye sıra al kan değerlerine midene bakarlar ,nazar niye değmiş anlaşılır.
Cok iyi bi insan oldugnun kanaatine nasıl varıyorsun?Bana kalsa ben herkesten daha iyi bi insanım.islamiyet tüm insanlığa inmedi mi?Tüm dinler zaten birbirinin devamı mahiyetini taşımıyor mu?nasıl sadece müslümanlara değer jdd İyi biri misin bilemeyiz ama yazdıklarına bakarsak saf bi kızsın.Dahiliyeye sıra al kan değerlerine midene bakarlar ,nazar niye değmiş anlaşılıki
İnsanlara hiçbir kötülük yapmıyorum sessizim kötülüğüm yok yani insanlara o kadar kötü davranıyorlar bana ben ne yapıyorum susuyorum bak yine kötülük yapmıyorumCok iyi bi insan oldugnun kanaatine nasıl varıyorsun?Bana kalsa ben herkesten daha iyi bi insanım.islamiyet tüm insanlığa inmedi mi?Tüm dinler zaten birbirinin devamı mahiyetini taşımıyor mu?nasıl sadece müslümanlara değer jdd İyi biri misin bilemeyiz ama yazdıklarına bakarsak saf bi kızsın.Dahiliyeye sıra al kan değerlerine midene bakarlar ,nazar niye değmiş anlaşılır.
Yani şimdi nazardan mı bu yaşanılanlar jdhdh kız saçma sapan konuşma jdjd önce bi dahiliyeye git tedavini ol sonra dünya siyasetiyle ilgili bi iki kitap oku anlarsın müslümanlardaki nazarı.Baksana Müslüman olmayanlara ne sıkıntı çekiyorlar
Tamam iyi birisn aferin ama iyi birisin diye nazara gelmedin emin ol.Hastasın tedavi olmalısın.Dahiliyeye sıra alacaksın derdini anlatacaksın midene bakacaklar hepsi bu.İnsanlara hiçbir kötülük yapmıyorum sessizim kötülüğüm yok yani insanlara o kadar kötü davranıyorlar bana ben ne yapıyorum susuyorum bak yine kötülük yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?