midemde iltihap var

Ya benim bu hale düşmeme anlam veremiyorum nazar diye düşündüm

Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme var

Bunun nazarla ilgisi var. Hastalık var tedavi olmaya bakın.

Bol bol Felak,Nas, Ayet el Kürsi okuyun içiniz rahat eder. Psikolojik olarak rahatlarsınız.

Ya benim bu hale düşmeme anlam veremiyorum nazar diye düşündüm
Bu durumda dünyaca ünlü iş adamlarının,sayılı zenginlerin,siyasilerin,ünlü sanatçıların,modellerin nazardan çaat diye ikiye ayrılması lazım jdjd Elon Muskın çoktan nalları dikmesi lazımdı,adam 12.cocugunu yapıp elonies aşiretini kurdu.

Müslümanlra değiyor demek ki ya da çok iyi insanlara

Müslümanlra değiyor demek ki ya da çok iyi insanlara
Cok iyi bi insan oldugnun kanaatine nasıl varıyorsun?Bana kalsa ben herkesten daha iyi bi insanım.islamiyet tüm insanlığa inmedi mi?Tüm dinler zaten birbirinin devamı mahiyetini taşımıyor mu?nasıl sadece müslümanlara değer jdd İyi biri misin bilemeyiz ama yazdıklarına bakarsak saf bi kızsın.Dahiliyeye sıra al kan değerlerine midene bakarlar ,nazar niye değmiş anlaşılır.

Baksana Müslüman olmayanlara ne sıkıntı çekiyorlar

İnsanlara hiçbir kötülük yapmıyorum sessizim kötülüğüm yok yani insanlara o kadar kötü davranıyorlar bana ben ne yapıyorum susuyorum bak yine kötülük yapmıyorum

Baksana Müslüman olmayanlara ne sıkıntı çekiyorlar
Yani şimdi nazardan mı bu yaşanılanlar jdhdh kız saçma sapan konuşma jdjd önce bi dahiliyeye git tedavini ol sonra dünya siyasetiyle ilgili bi iki kitap oku anlarsın müslümanlardaki nazarı.

İnsanlara hiçbir kötülük yapmıyorum sessizim kötülüğüm yok yani insanlara o kadar kötü davranıyorlar bana ben ne yapıyorum susuyorum bak yine kötülük yapmıyorum
Tamam iyi birisn aferin ama iyi birisin diye nazara gelmedin emin ol.Hastasın tedavi olmalısın.Dahiliyeye sıra alacaksın derdini anlatacaksın midene bakacaklar hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…