- Konu Sahibi Merve1907777
-
Şuan regl oldum okuyamiyorum ne yapmam lazım
Bizim gençlerimiz niye böyle kk da konuları okudukça çok üzülüyorumB12 düşüklüğü nazardan oluyor genelde ama d vitamini, çinko falan düşükse nazar değildir…
Birçok şeyin bilimsel açıklaması var araştırın chat gpt de yardımcı olur.Ya benim bu hale düşmeme anlam veremiyorum nazar diye düşündüm
Nazar atfedilen durumların %70inin hastaneye, psikoloğa, boşanma avukatına, işyerini değiştirmeye, şehir değiştirmeye, sınır çizmeye, kendine günlük emek harcamaya, hayattan insan çıkarmaya, ayrı eve çıkmaya gidilerek çözüleceğini iddia ediyorum.Benim durumum nazar olabilir mi
Dahiliye git bakın bir nazarla alakası ne üşütme olabilir, ülser olabilir.....
Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme var
Düpedüz hastasınız yav gidin bir doktora, beslenmenize dikkat edin.Ne özelliğim var derslerim çok iyi arti guzellegim var sebebi ne bilmiyorum
Güzel kardeşim nerde gülmüşüm? Sen bi tık gidik misin acaba tahtalar mı eksikNiye guluyon abla
sonra dünya siyasetiyle ilgili bi iki kitap oku anlarsın müslümanlardaki nazarı.
Tahtalarına nazar değmişse biraz eksilmiş olabilir jdjGüzel kardeşim nerde gülmüşüm? Sen bi tık gidik misin acaba tahtalar mı eksik
Su çekmiş tahtalarTahtalarına nazar değmişse biraz eksilmiş olabilir jdj
ne okuyorsunuz? hacettepe tıp falansa hasettayfanin nazari degmis olabilirNe özelliğim var derslerim çok iyi arti guzellegim var sebebi ne bilmiyorum
Anladım ama akrabaların gözü üzerimde
Nasıl yani doktor nazarmi dedi.nazar olduğuna nasıl kanaat getirdinNazar dedıgın anıden olur. Bır keresınde davet edılgıdım yerden cıktıgım an merdıvenlerı ınerken karnıma agrı saplandı. Hareket edemedım apar topar hastaneye gıttım kasıklarımdakı agrıyı ve kusmamı engelleyemıyordum. Sonuclarımda tertemız cıktı
Kendimi önemsiz sayip intihar mı etmem lazımbunlar hep kendini cok onemli sanmaktan oluyor
Ben kendimi onemli saymıyorum hatta içine kapanık biriyim ayrıca bir insanin kendini onemli sanmasinda değer vermesi olması gereken değil mi sizin bu cumlelerinizde de kıskançlık sezdimbunlar hep kendini cok onemli sanmaktan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?