midemde iltihap var

Benim durumum nazar olabilir mi
Nazar atfedilen durumların %70inin hastaneye, psikoloğa, boşanma avukatına, işyerini değiştirmeye, şehir değiştirmeye, sınır çizmeye, kendine günlük emek harcamaya, hayattan insan çıkarmaya, ayrı eve çıkmaya gidilerek çözüleceğini iddia ediyorum.

Sana hastaneye git nazarı değmiş.

Nazar gerçek olsaydı hergün influencer ve sanatçılar öldüğü için bu meslek grubu kalmazdı kimse seçmezdi.

Rahmetli olanda iç ve dış kaynaklı ihmal, bilgisizlik ve dikkatsizlikten oluyor çoğunlukla.

Son düzenleme:
Cidden Allah akıl ve şifa versin.
Kavramlarla alakalı ciddi sıkıntınız var gibi duruyor. Müslümanlık, iyilik- kötülük, hastalık, enfeksiyon hepsi birbirine karışmış.
Siz bir insansınız işleyen bir sisteminiz var. Elbette hastalıklar olacak robot değilsiniz.
Ben güzelim nazar değdi noktasında kahkaha attım kusura bakmayın. Öyle olsa dünya ya da Türkiye güzeli seçilen herkesin yatak döşek yatması lazım.
Biraz okuyun kendinizi geliştirin. O zaman bu kavranları yerli yerine oturtabilirsiniz.

Nazar dedıgın anıden olur. Bır keresınde davet edılgıdım yerden cıktıgım an merdıvenlerı ınerken karnıma agrı saplandı. Hareket edemedım apar topar hastaneye gıttım kasıklarımdakı agrıyı ve kusmamı engelleyemıyordum. Sonuclarımda tertemız cıktı

Bence nazar degdirmisler sana.o akrabalar varya sana nasıl baktilarsa nasıl kiskandilarsa hasta etmişler seni.doktora gitmekle hata etmişsin hocaya gitseydin.okur üfler ellerdi.hic birşeyin kalmazdı.

Nasıl yani doktor nazarmi dedi.nazar olduğuna nasıl kanaat getirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…