- 9 Ağustos 2025
- 67
- 35
- 3
- 19
- Konu Sahibi Merve1907777
-
Tahtalar mi eksik galiba senin aklın başında değil mesaja gülme emojisi atmissin gör istersen bir incele kendi yaptığından bile haberiniz yok mu biz sizin yerinize size anlatiyoruz şaka gibisiniz laf sokayım derken ne yapacağınızı şaşırdınızGüzel kardeşim nerde gülmüşüm? Sen bi tık gidik misin acaba tahtalar mı eksik
Doktor hiç nazar der mi bilimsel konuşur doktor ben kendim diyorum çünkü çevremde pörtlek gözle bakıyorlar bana o kadar kıskançlıklari belli illa bişey olmasına gerek yokNasıl yani doktor nazarmi dedi.nazar olduğuna nasıl kanaat getirdin
Hocalara güvenmiyorum üflemek saçmalık duami kendim okurum ayeel Kürsi felan Evliya değil sonuçta hoca belki dini bilgisi bizden azdır neyseBence nazar degdirmisler sana.o akrabalar varya sana nasıl baktilarsa nasıl kiskandilarsa hasta etmişler seni.doktora gitmekle hata etmişsin hocaya gitseydin.okur üfler ellerdi.hic birşeyin kalmazdı.
Galiba mantığınız çok az çalışıyor insanlarin iNiye milyoner mi oldunuz?
Milyoner olanlar sadece kiskanilmuyor bu dünyada en iyi olmana gerek yok karsidaki kişi kendisinden iyi artık ne goruyorsa kıskanıyor ckeemiyor sadece bana değildir bunlar kıskanç insanlarNiye milyoner mi oldunuz?
Hacettepe tıp okumuyorum yks ye hazırlık yapıyorum sınav sonucumu söylemedim catladilarne okuyorsunuz? hacettepe tıp falansa hasettayfanin nazari degmis olabilir
Kiskanma kardeşim güzelliğim var veya yoksa da o kişiden guzellim belli ki bir şekilde kiskanacak bişey buluyorlar her şeyin iyisi var ya belli ki onlardan iyi olduğumuz noktalar var illa güzellik olmasinq gerek yok ben öyle Dünya güzeli değilim o konuda nazar degmeyebilir ama genel olarak bende olan durumları soyledimDüpedüz hastasınız yav gidin bir doktora, beslenmenize dikkat edin.
Güzelliği varmış skdkkd
Haklısınız akıl yok değil bilgisizim şuan sınava hazirlaniyorum kitap okuyacak vakit yok sınavdan sonra okumayı düşünüyorum kitap vbCidden Allah akıl ve şifa versin.
Kavramlarla alakalı ciddi sıkıntınız var gibi duruyor. Müslümanlık, iyilik- kötülük, hastalık, enfeksiyon hepsi birbirine karışmış.
Siz bir insansınız işleyen bir sisteminiz var. Elbette hastalıklar olacak robot değilsiniz.
Ben güzelim nazar değdi noktasında kahkaha attım kusura bakmayın. Öyle olsa dünya ya da Türkiye güzeli seçilen herkesin yatak döşek yatması lazım.
Biraz okuyun kendinizi geliştirin. O zaman bu kavranları yerli yerine oturtabilirsiniz.
bilmiyorum bana boyle devamli cekemiyorlar, çatladilar, kiskanclar, kudurdular diyen insanlar çok komik geliyor.Hacettepe tıp okumuyorum yks ye hazırlık yapıyorum sınav sonucumu söylemedim catladilar
Ya sabahın köründe sonuç için arayan insan evime gelmez aramaz sormazbilmiyorum bana boyle devamli cekemiyorlar, çatladilar, kiskanclar, kudurdular diyen insanlar çok komik geliyor.
roman şarkısı gibi
kim ne yapsin sizin sinav sonucunuzu? en fazla kim kac almis kim daha iyi diye dedikodunuzu yaparlar. sanki soylesen cok anlayacak insanlar puandan siralamadan akademik basaridan. cok cok ayseden mehmetten az mi almissin cok mu onu yarıştırlar.
kiyas yapmak istemiştir xyznin kizindan iyi misin kötü müsün diyeYa sabahın köründe sonuç için arayan insan evime gelmez aramaz sormaz
Ne?!?Kiskanma kardeşim
Madem öğrencisiniz sınavlarınız var onşara odaklanın. Bu takıldıklarınız zaman kaybettiren boş işler.Haklısınız akıl yok değil bilgisizim şuan sınava hazirlaniyorum kitap okuyacak vakit yok sınavdan sonra okumayı düşünüyorum kitap vb
Madem öğrencisiniz sınavlarınız var onşara odaklanın. Bu takıldıklarınız zaman kaybettiren boş işler.
Madem öğrencisiniz sınavlarınız var onşara odaklanın. Bu takıldıklarınız zaman kaybettiren boş işler.
sen kimsin ki seni kiskanayim merve1907777 hakkinda ne biliyorum? ciddi bir rahatsizligin olabilir burada guzelim, derslerim iyi nazar mi degiyor diye soracagina doktor doktor gez rahatsizligini bulmak icin . sinir bozucu ve komiksinBen kendimi onemli saymıyorum hatta içine kapanık biriyim ayrıca bir insanin kendini onemli sanmasinda değer vermesi olması gereken değil mi sizin bu cumlelerinizde de kıskançlık sezdim
ayrica derslerinin de cok iyi oldugunu dusunmuyorum oyle ki okudugunu anlama yorumlamada cok buyuk bir sikinti yasiyorsun , bunu nereden nasil cikarmis olabilirsin? 40 yil dusunsem o cumleden boyle bir anlami cikartamamKendimi önemsiz sayip intihar mı etmem lazım
sen kimsin ki seni kiskanayim merve1907777 hakkinda ne biliyorum? ciddi bir rahatsizligin olabilir burada guzelim, derslerim iyi nazar mi degiyor diye soracagina doktor doktor gez rahatsizligini bulmak icin . sinir bozucu ve kom
Derslerim çok iyi değil şuan ama iyiydi ortaokulda lisede başarılıydımayrica derslerinin de cok iyi oldugunu dusunmuyorum oyle ki okudugunu anlama yorumlamada cok buyuk bir sikinti yasiyorsun , bunu nereden nasil cikarmis olabilirsin? 40 yil dusunsem o cumleden boyle bir anlami cikartamam
diyorsun ki bunlar hep çok onemsemekten oluyor kendini ben kendimi önemli gormeyeceksem niye yaşıyorum ki demek istedim yani bu anlam çıkarılır dediğiniz kelimenin tersini yapınca siz kendinizi önemsiz görüp ne yaparsınız bilmiyorumayrica derslerinin de cok iyi oldugunu dusunmuyorum oyle ki okudugunu anlama yorumlamada cok buyuk bir sikinti yasiyorsun , bunu nereden nasil cikarmis olabilirsin? 40 yil dusunsem o cumleden boyle bir anlami cikartamam
herkes beni kiskaniyor, herkes bana nazar degdiriyor demek kendini sevmek degil. sen kimsin ki? fiziksel bir rahatsizligin var ve bunu insanlarin seni kiskanmasina bagliyorsun. musluman olmana, ‘iyi’ insan olmana bagliyorsun. kime gore guzelsin, kime gore iyisin? bana gore ne guzelsin ne de iyi bir insansin? bana bile beni kiskaniyorsun dedin az once. insan bir durup ben kimim ya demeli. fiziksel sikintilarini halledince bir psikiyatriye de gorun derimYa sen
diyorsun ki bunlar hep çok onemsemekten oluyor kendini ben kendimi önemli gormeyeceksem niye yaşıyorum ki demek istedim yani bu anlam çıkarılır dediğiniz kelimenin tersini yapınca siz kendinizi önemsiz görüp ne yaparsınız bilmiyorum
Herkes beni kiskanmuyor öyle Bir lafım olmadi herkeste degidrmiyor ama bu hale düşmem acaba nazar mı diyorumherkes beni kiskaniyor, herkes bana nazar degdiriyor demek kendini sevmek degil. sen kimsin ki? fiziksel bir rahatsizligin var ve bunu insanlarin seni kiskanmasina bagliyorsun. musluman olmana, ‘iyi’ insan olmana bagliyorsun. kime gore guzelsin, kime gore iyisin? bana gore ne guzelsin ne de iyi bir insansin? bana bile beni kiskaniyorsun dedin az once. insan bir durup ben kimim ya demeli. fiziksel sikintilarini halledince bir psikiyatriye de gorun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?