burnuna baktır büyük ihtimalle septum deviasyonu var kemiğin eğri olduğu için içe akıyor.ameliyat olman gerekir.birazda alerjiksen yandın demektir.
Birde İliadin diye bir sprey var 5 güne kadar kullanılıyor ama mucizevi bir şey kısa sürelide olsa etkisi en azından daha rahat edersiniz :)
burnumda kemik eğriliği vardı zaten, 4 yıl önce falan ameliyat oldum, geniz eti de vardı onu da aldırdım... şimdiki sorun ne bilmiyorum, şimdiye kadar gittiğim doktorlar theraflu/aferin/nurofen tarzı grip ilaçları ve nasacort/otrivine spreyler verip geçiştirdi. aerius da kullandım. yok, çaresi bulunamıyor bir türlü.
"lütfen başlık aynı kalsın"
arkadaşlar benim boğazımda geniz akıntısı var, ne doktorlar gezdim, ne ilaçlar aldım geçmedi...
türkçesi sürekli balgam ve burnumdan boğazıma inen akıntı var, ve işin kötü tarafı çok midesi bulanan biriyim, herşeyden midem bulanır, ve bu sorun bana hayatımı zehir ediyor, resmen hayat kalitesini "söküp atıyor"...
ilaçlardan deva bulamayacağını anlayan bünyem papatya çayı, ıhlamur çayı, nane limon, nöbet şekeri, zencefilli şeker, zencefil çayı, kış çayı, ballı süt, bitkisel macun hepsini denedi...
ancak sonuç sıfır.
not: sigara kullanmıyorum, çevremde çok fazla sigara içen biri de yok bu aralar...
sonuca bağlıyorum,
BANA HERHANGİ BİR TAVSİYESİ OLAN, ALTERNATİF TEDAVİ ÖNERİSİ OLAN KİMSE VAR MI? VARSA ÖPÜCEM ONU BEN. GERÇEKTEN VARSA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDİCEM.
insanların yanından durup dururken aceleyle kalkıp boğazımı sessizce temizlemeye çalışmaktan bıktım, bıktım ötesi.
Sana ozel mesaj yoladim ama senin ozel mesaj kutun dolu oldugu icin yollayamadim. Eski mesajlarini silersen yazdigim mesaji gororsun bi tavsiyem oldu sadece. gecmis olsun
Sana ozel mesaj yoladim ama senin ozel mesaj kutun dolu oldugu icin yollayamadim. Eski mesajlarini silersen yazdigim mesaji gororsun bi tavsiyem oldu sadece. gecmis olsun
Aynı dert bende de var o mesajı bana da yollar mısın? Dr bana da kemik eğriliğin var demişti ve sinüslerim herdaim doludur hastalık sonrası burun ve geniz akıntılarım 1 ay geçmez yoğundur
arkadaşlar benim boğazımda geniz akıntısı var, ne doktorlar gezdim, ne ilaçlar aldım geçmedi...
türkçesi sürekli balgam ve burnumdan boğazıma inen akıntı var, ve işin kötü tarafı çok midesi bulanan biriyim, herşeyden midem bulanır, ve bu sorun bana hayatımı zehir ediyor, resmen hayat kalitesini "söküp atıyor"...
ilaçlardan deva bulamayacağını anlayan bünyem papatya çayı, ıhlamur çayı, nane limon, nöbet şekeri, zencefilli şeker, zencefil çayı, kış çayı, ballı süt, bitkisel macun hepsini denedi...
ancak sonuç sıfır.
not: sigara kullanmıyorum, çevremde çok fazla sigara içen biri de yok bu aralar...
sonuca bağlıyorum,
BANA HERHANGİ BİR TAVSİYESİ OLAN, ALTERNATİF TEDAVİ ÖNERİSİ OLAN KİMSE VAR MI? VARSA ÖPÜCEM ONU BEN. GERÇEKTEN VARSA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDİCEM.
insanların yanından durup dururken aceleyle kalkıp boğazımı sessizce temizlemeye çalışmaktan bıktım, bıktım ötesi.
İşin garibi günlük hayatta ve de uyurken nefes almamda hiçbir problemim yok süperim ama bi grip olayım ilk üç gece burnuma peçete tıkayıp yatıyorum iltihap akar (iğrenç kusura bakmayın) ve hep sol tarafım tıkalıdır kaç kere gittiysem ameliyat olmazsan ilerde ciddi hastalıklara sebep olabilir dedi iyi ki açtı. Bu konuyu arkadaşımaynen aaa, sürekli burnum tıkalı, sürekli lanet okuya okuya geziyorum, allah burun yerine lanet vermiş diye. gerçekten bıktım artık ya, sürekli elde peçeteyle gezen, sürekli boğazına bir şey takılan, her allahın günü antibiyotik sprey almak zorunda kalan biri olarak ıkıldım,
bu arada "yolakes" ameliyattan zaten hiç korkmuyorum nedense nasıl olsa genel anesteziyle hissetmiyorum bile, umarım tekrarlamamıştır burun kemiği eğriliği ama, bu defa çok pis küfrederim çünkü
sevgican geniz eti+ burun kemiği ameliyatı olmuştum ancak inan hiç bir faydası olmadı, sadece ilk bir kaç ay iyi nefes aldım, şu an hala ağzım açık uyuyorum.
ancak sonuç sıfır.
sonuca bağlıyorum,
TEK ÇÖZÜM YOLU;
meyan kökü,aktardan alabilirsiz...
nasıl kullanıldıgı aldıgınız yere sorabilirsiniz....
Önemli olan sıcak olarak içilmesi,ne zaman isterseniz içebilirsiniz...(günde en az bir su bardagı)
Öpmenize gerek yok bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?