Doğuma Hazırlık Midesi bulananın kızı oluyomuş öylemi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İlk kez duyuyorum bunu... İki kızımda da aşırı bulantım oldu. Eşim beni soranlara : "Kafasında klozet geziyor." diye dalga geçiyordu.O kadar yani.

yanlış duymadıysam eğer aş ererken eti çok isteyerek yiyen erkek çocuk belirtisiymiş. etten iğrenen ise kız bebek. yinede anne olanlar iyi bilirler

İlk 3 ay midem bulandı ama abartı değl, sonra da son 1-2 ay midem yandı kızım oldu :)) Bana da hamilelik sonunda miden yanarsa bebk saçlı doğar demişlerdi, benim kız da saçı bırakın kaş ve kirpik bile yoktu :))

benim bulantımda oldu.canım tatlıda tuzluda istedi.hiçbişeyede aşermedim.
ben inanmıyorum bunlara.
Hatta doktorun söyledigi cinsiyettede şüpheliyim..
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagıma almayı nasip etsin sadece...
Bu arada doktor erkek dedi.hani bulantı ile cinsiyet kıyaslaması yapanlar için:))

benim ilk oğlumda hiç bulantım olmadı bunda midemden öldüm resmen 3 ayın sonuna kadar yediğimi içtiğimi anlamadım...
ablamın kızı var doğru dürüst midesi bulanmadı bile
arkadaşımın oğlu oldu 8 aydır ne yemek yiyebiliyor ne birşey içebiliyor içinde hiç birşey tutamıyor kız o kadar kötü durumda...
kuzenimin eşi kıza hamile neredeyse hiç bulantısı olmamış...........

Ben ilk hamileliğimi hiç anlamadım nerdeyse. Çokk kolay gecti diyebilirim. Kızım oldu.
Şimdi ise mide bulantısı, halsizlik, gaz, şişkinlik herşey var. Ama cinsiyet hala belli değil. Bence her gebeliğin kendine göre özellikleri
var.

kesinlikle yalan ben 20 haftanın içindeyim 1 hafta sonra tam 5 aylık olucakmışız Allah nasip ederse bir oğlum olacak ve hala sabah kalkar kalkmaz kendimi mutfağa atıp bişeyler atıştırmak zorundayım yoksa midemde bişey olmasa bile çıkarıyorum ve hala araba tutuyor.... kızıma hamileyken ise 4 aylığını doldurmuştu ki kesilmişti bulantılarım

Oğlumda bulanmadı kızımda 3 ay çektim şimdi geçti çok şükür belki bi etkisi vardır cinsiyetin

slm arkadaşlar...
kime sorsam hep aynı şeyi söylüyo midesi bulananın kızı olurmuş sizde nasıldı?
kimlerin midesi bulandı yada bulanmadı nesi oldu?beraber paylaşalım yerimseniben
benim bulantım yok.
benim hiç bulantım olmadı kızım olacak

benim ilk 15 hafta çok fena bulantı ve kusmam oldu hatta bu yüzden de 3 kilo kaybetmiştim.oğluşum olacak inşallah.kız bulantı yapar lafları tamamen hurafe bence bu kadar erkek annesinin midesi niye bulanıyor ki ozaman:44:

Back
X