Midesi bulanıyormuş

Aynı haftalardayız. Ben tesettürlüyüm dar giyinmiyorum dışarda. Ama hamile göbekleri bana hep çok sempatik geliyor. Mide bulandıran erkeklerin kıllı pis göbekleri🤬. Göbüşümü ve tüm hamile göbüşlerini çok seviyorum 🥰
Hayırlısıyla gelsin senin de inşallah bebeciğin.bende diyorum o göbek değil bebek diye.yağ göbeği olsa evet mide bulandırıcı ama hamileyiz ve ben eşimin elini koyup sevmesini göbeğimi öpmesini istiyorum ama böyle şeyler pek yapmıyor

Bence eşinizin tavrı hiç saçma değil. Hele İstanbul'da yaşıyorsanız insanlar yanınızdan öyle bir geçiyor ki omzunuza sırtınıza yemediğiniz darbe kalmıyor, dayak yemiş gibi çıkıyorsunuz bazen caddelerden.
evet bence bu çok mantıklı.
sonuçta hamile olduğun belli olması insanların da daha dikkatli davranmasına sebep olur, yer verir daha dikkat ederler.
istanbul gerçekten çok kalabalık ve bir şekilde dikkat çekmen gerekir özel bir durumun olduğuna dair.

evet bence bu çok mantıklı.
sonuçta hamile olduğun belli olması insanların da daha dikkatli davranmasına sebep olur, yer verir daha dikkat ederler.
istanbul gerçekten çok kalabalık ve bir şekilde dikkat çekmen gerekir özel bir durumun olduğuna dair.
eşinizin tavrı saçma değil deyip arkasından bunu yazmış ya ben o yüzden anlayamamıştım.saçma demek istemiş sanırım

Valla ne güzel kilo da almamışsın
Boşver canım ya
Eşin saçmalamış
Benimde senden midem bulanıyor deseydin

Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Gördüğünüz üzere derken? Eşinize gelince benim senden midem bulanmıyor sana ne oluyor derdim.

Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Niye karnınızdaki yedi yabancı mı ki görünce böyle bir cümle kurmuş? Canınız nasıl istiyorsa öyle giyinin, görmek istemiyorsa kendi bileceği iş.

insanlıktan payını almamış, itici konuşan, giyinen, kaba olan, nerede nasıl davranmasını bilmeyen kişiler için kullanılmaktadır.
Bakiniz konu sahibesinin eşi 😳
Bu kadar gömmesek mi🥺barzoluktan değil de dar elbiseleri kıskandığından demiş hamilelikle göbekle ilgisi yokmuş.evet uslubu çok çirkindi ama hatasını anlamış gönlümü aldı

Bence eşinizin tavrı hiç saçma değil. Hele İstanbul'da yaşıyorsanız insanlar yanınızdan öyle bir geçiyor ki omzunuza sırtınıza yemediğiniz darbe kalmıyor, dayak yemiş gibi çıkıyorsunuz bazen caddelerden.
Öyle çarşı ya da kalabalığa çıkan insan değilim zaten.
Benimki resmen ‘görmemişin çocuğu’ sendromuydu ve inanılmaz rahatsızlık verici.
Heyecanın dışında kimse bilemez kim istiyor kim istemiyor, isteyip de tedavi mi görüyor, böyle üstüne titremeler bana daima itici gelmiştir.

Neyse ki premses olamayacak kadar alelade biriyim de, o havalara girdiği an dünyadaki tek hamile ya da çocuğun benim olmadığının bilincindeydim😂

Konu sahibinin durumu tamamen ‘kadın’ hamile ise sevişmiştir, bu ayıptır vs saçmalığı.
Mesele yine kadın yani...

Adam ayi tamam da dar giymemeni rica ediosa israr neden ki? Ben sahsen esimin soyledigi biseyi dikkate alırım. Lafini umursamicagim adamla zaten evlenmem. Bence de hamile karinlar itici duruo dapdar giyinmenin de faydası olacagini dusunmuorum evdesinizdir zaten. Ayrica bu karni orayi burayı bilimum büyük yerleri ön plana cikarma son 5 yildir falan moda ve hoş değil.
Yalnız siz de o İTİCİ karında gelişip doğdunuz. Ama sizde kalıcı olmuş bu sanırım. Bu kadar özel bir durumu itici, mide bulandırıcı bilmem ne görmek nedir ya?

Bu kadar gömmesek mi🥺barzoluktan değil de dar elbiseleri kıskandığından demiş hamilelikle göbekle ilgisi yokmuş.evet uslubu çok çirkindi ama hatasını anlamış gönlümü aldı
Uslubu icin dedim bende zaten sizin anlattiginiz kadarini bilirim o kadarina konustum sadece ☺️
Hormonlarinizin verecegi tepkiyi dusunmesi gerekirdi bence

Anlamadım ben😕 neden öyle yapıyorlar hamilelere özellikle dertleri ne
Yoo özellikle hamilelere değil, herkese. Kalabalık çünkü ve herkesin hep acelesi var, koştur koştur bir yerlere yetişmeye çalışınca insanlar haliyle çarpa çarpa yürüyor sağa sola, ondan bahsettim.

Böyle salaklar eşlerinin hamile olmasından uyanıyor.çünkü sex in varlığını sadece kendisi biliyor da diğer insanlar siz belli etmezseniz çocuğu leylekler getirdi zannedecek sanıyor. Allah ahlak, akıl fikir versin böyle adamlara

Hamile olduğum belli olsun diye dar üstler, bahçivan pantolonları, göğüsten büzgülü dar elbiseler alıp geliyordu kocam.
Göbeğim geç çıkmıştı ve herkesin hamile olduğumu anlamasını, mağazada cafede orada burada çevremdeki herkesin tavrına dikkat etmesi, çarpmamaya özen göstermesini istiyordu.
Yetmez gibi her yerde cümleye başlarken ‘karım hamile önce ona derdi.
Benimki ne kadar saçmaysa, sizinki de o kadar saçma.
Ben eşinizi takdir ettim açıkçası

Ben eşinizi takdir ettim açıkçası
Yok yok, etmeyin.
Kibarlık falan değil, gayet gösterişti onunki:)
Hatta tüm hamilelik sürecinde aşeren, bunalan daralan, kilo alan, endişe eden vs de oydu.
Tıpta bir adı da var bunun, hamile eşiyle duygusal bağı abartıp onunla beraber tüm süreci yaşayan baba adaylarının hastalığı.
Her şeyin fazlası zarar...

Konu hamile olmaniz degil de bunu belli etmeniz galiba esiniz buna karsi.
Bence hamilelik gizlenmesi ya da insanların gozune sokularak teshir edilmesi gereken bir durum degil. Olagan akisina birakmali.

Back
X