• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midesi bulanıyormuş

Alakasi yok esi zaten defalarca belirtmis istemedigini.Eger bu kiyafet hamilelilk doneminde kullanilmasi gereken zorunlu bir uygulama degilse giyilmeyebilirdi.Burda esini dinlemiyormus gibi bir hissiyat yaratmis.Eside midem bulandi diyerek agziyla odun kirmis.Kadinlar her daim erkeklere nazaran daha cabuk olgunlasir(ben boyle dusunuyorum).Her denilene yapsin veya idare etsin demiyorum ama iliskiyi cekip ceviren genellikle kadinlardir benim neznimde.Defalarca uyarilmana ragmen giymeye devam ediyorsan sanki esini dinlemiyorun onu umursamiyorsun gibi algilanabilir.İkamesi olmasa hak veririm,ama giyebilecegi baska giysilerde vardir illaki.Kendi karari ama bir yerde esinin ricasi var hayat musterek bence dinlemesinden zarar gelmezdi.
İyi de kadın zaten şu an evde, yasaklardan dolayı bir yere de gidemiyordur hamile kadın bu zamanda dışarı çıkmasın zaten ortalık koronadan kiriliyor. Evde istediği gibi giyinen insana kim neden karışır ki? Vallahi ablam 5 sene çocuk için uğraştı en son tüp bebek deneyecekken hamile kaldı. 2 düşüğü olduğu için karnı çıktığında hemen heveslendi göbeğini tutmaya başladı istediği gibi dar da giyinsin kiz ona baktıkça mutlu oluyor. Şimdi kim ne diyebilir ki konu sahibi de belki bu durumda bilemeyiz. Ki ne olursa olsun bu konuda dayatma yapması mide bulandırıcı aslında

Uslubu cok yanlış bence. Bide hamile esini üzmüş. Ben olsam muhatap olmaz konusmazdim bir sure

Usturuplu nedir? Açık giyinenler usturuplu değil mi? Ha siz o usturuplu dediklerinizi açında bi Esra Erol’da izleyin 😘 bakma o zaman! Sanane
Esra erol ne ya git sen izle onu :) hakkaten hangi kanalda oldugunu bile bilmiorum.

Tesettüre girsin mi diyorum insanlar ben, tam tersi dekolteye de bayilirim yani. Ama guzel olan yer açılır arkadas. Dapdar kiyafetlerden koltuk düğmesi gibi göbek deliklerini görmekten öyk geldi harbiden.

Konu sahibi sen de kocani savunmaya baslarsin simdi. Kiskaniomusmus yedin mi bu yalani cidden. Böyle geri vites gorulmemistir.

Esra erol ne ya git sen izle onu :) hakkaten hangi kanalda oldugunu bile bilmiorum.

Tesettüre girsin mi diyorum insanlar ben, tam tersi dekolteye de bayilirim yani. Ama guzel olan yer açılır arkadas. Dapdar kiyafetlerden koltuk düğmesi gibi göbek deliklerini görmekten öyk geldi harbiden.

Konu sahibi sen de kocani savunmaya baslarsin simdi. Kiskaniomusmus yedin mi bu yalani cidden. Böyle geri vites gorulmemistir.
Tamam sizi hatırladım bi zamanlar arkadaşım dekolteme laf attı diye konu açmıştım sizde dekolteyi seviyorum demiştiniz 😀

İyi de usturuplu giyinmediğimi nerden biliyorsunuz bende hamileyim diye göbeği açık kıyafetler giymiyorum ama dar bi pantolondan da etraf kusura bakmasın rahatsızsa yapabilceğim bişey yok özellikle karnımı saklamam gerekmiyor büyük diye çok yanlış bu algı
Ben nerden bilebilirim belki esinin rahatsiz oldugu sey bence normaldir bile. Ben o lafi genel olarak son yillarda hamile oldugunu ayan beyan ortada yasayan insanlara soyluorum. Eskiden bi pastayi bile gizli yerdik baskasinin cani cekmesin diye. Bu kadar göze sokmak her seyi hos degil diye estetik hic degil diye genel soyledim onu.

İyi de kadın zaten şu an evde, yasaklardan dolayı bir yere de gidemiyordur hamile kadın bu zamanda dışarı çıkmasın zaten ortalık koronadan kiriliyor. Evde istediği gibi giyinen insana kim neden karışır ki? Vallahi ablam 5 sene çocuk için uğraştı en son tüp bebek deneyecekken hamile kaldı. 2 düşüğü olduğu için karnı çıktığında hemen heveslendi göbeğini tutmaya başladı istediği gibi dar da giyinsin kiz ona baktıkça mutlu oluyor. Şimdi kim ne diyebilir ki konu sahibi de belki bu durumda bilemeyiz. Ki ne olursa olsun bu konuda dayatma yapması mide bulandırıcı aslında
Dışardaydım alışverişe gidip gelmiştim o da sen böyle mi çıktın diye sordu ilk evet dedikten sonra sinirlendi üzerimdeki de atlas kumaş bol paça tayt gibi pantolonlar var ya onlardandı biraz yapışan üzerne de kısa bel üstü bi tişört
Ablanız inşallah sağ sağlim kucağına alır bebeğini🙏🏻

Her evliliğin dinamikleri farklı. Benim eşim bana böyle birşey dese (ki kafasına saksı falan düşmesi gerek) velev ki düştü ve söyledi :) ona kendimi ne kadar incinmiş hissettiğimi anlatmam yeterdi, özür dilerdi ve barışırdık akabinde o neden böyle birşey istediğini izah ederdi ve orta noktada buluşmaya çalışırdık. Evet bi küçük medeniyiz :KK9: umarım eşinizde de işe yarıyordur bu.

Göbeğinizden neden rahatsız olmuş anlayamadım. Kaldı ki üslubu da çok çirkin, kırılmakta haklısınız.

Karnınızdaki çocuğu beraber yaptığınızı düşünerek saklama ihtiyacın anlam veremedim.
Hele ki midem bulandı demesi hem size hem bebeğinize büyük ayıp.

Simdi erkeklerin bazi takintilari var benim gozlemledigin kadariyla.Genel olarak esleri hamile kaldiginda cinsel bir ket uyguluyorlar kendilerine.Benim dusuncem bunun bebek icin zararli olabilecegini dusunmus olmalari.Yine acik gezmemesini iestemeside usutmemesi veya korunmasina yonelik olarak soylenmis olabilir.Bir kac defa uyarmistir Bu sekilde giyinme diyerekten ki zaten oyle olmus.En sonunda artik giymesini istemdigi icin kirici ve sert bir bicimde ifade etmistir.Kullanilan kelime cok yanlis evet,zaten agziyla odun kirmis demistimAma bu kelimeyi kasti bir bicimde soylemis olabilir gibi geliyor bana.Sanki tekrar bu giysi secimine engel olmak icin.Ben sahsen evli olsam bu durumda esimi dinlerdim.Ama sadece bu durumda.Anlasamadigimiz farkli konular yoksa,baska derdimiz yoksa ben 2. uyarisinda bu kiyafeti bir daha tercih etmezdim.

Dışardaydım alışverişe gidip gelmiştim o da sen böyle mi çıktın diye sordu ilk evet dedikten sonra sinirlendi üzerimdeki de atlas kumaş bol paça tayt gibi pantolonlar var ya onlardandı biraz yapışan üzerne de kısa bel üstü bi tişört
Ablanız inşallah sağ sağlim kucağına alır bebeğini🙏🏻
Çok teşekkür ederim. İnşallah siz de sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebeğinizi 🤗 bu günlerin tadını çıkarın ve içinizden nasıl geliyorsa öyle giyinin 🖤

Simdi erkeklerin bazi takintilari var benim gozlemledigin kadariyla.Genel olarak esleri hamile kaldiginda cinsel bir ket uyguluyorlar kendilerine.Benim dusuncem bunun bebek icin zararli olabilecegini dusunmus olmalari.Yine acik gezmemesini iestemeside usutmemesi veya korunmasina yonelik olarak soylenmis olabilir.Bir kac defa uyarmistir Bu sekilde giyinme diyerekten ki zaten oyle olmus.En sonunda artik giymesini istemdigi icin kirici ve sert bir bicimde ifade etmistir.Kullanilan kelime cok yanlis evet,zaten agziyla odun kirmis demistimAma bu kelimeyi kasti bir bicimde soylemis olabilir gibi geliyor bana.Sanki tekrar bu giysi secimine engel olmak icin.Ben sahsen evli olsam bu durumda esimi dinlerdim.Ama sadece bu durumda.Anlasamadigimiz farkli konular yoksa,baska derdimiz yoksa ben 2. uyarisinda bu kiyafeti bir daha tercih etmezdim.
Evet çok haklısın hamilelikle beraber erkeklerin algısı biraz oynuyor tabi genelleme yapmıyorum çoğunun diyelim.aynen öyle oldu o kaçıncıya söyledi bende eskiden onu ciddiye alırken dediğim gibi nasılsa artık seksi dikkat çekici durmuyorum rahatsız olcağı bişey yok kendimi beğendiğim gibi giyineyim moduna girdim ama bişey değişmemiş benim bu cümleden etkilenceğimi bilerek düzeltirim kendimi diye söyledi.kırıldım ama çok da üzülmedim çünkü kendimi öyle görmüyorum

Niye geri vites kesin onu anlamadım yani cidden benden midesi mi bulanmış nası bu kadar eminsiniz?
Mide bulandırıcı bi görüntüm olduğunu düşünmüyorum düğme kadar göbek deliğim henüz yok ve göbeği açık da dolaşmıyorum.ki öyle olsa bile mide bulandırıcı yada irite edici bişey olamaz karında bi can taşımak.bende yağlı selülitli bacakları açıp gezmeyi yada kat kat göbeğe bikini giymeyi doğru bulmuyorum ama hamilelik özellikle saklancak göz zevkini bozcak bi vücut kusuru değildir

İki kere hamile kaldım aynı adamdan ve ikisinde de tepkileri çoooookkkk farklıydı . İlkinde sevindirdik oldu , bana engelli muamelesi yaptı , engelli kelimesini hiç sevmem lütfen kırılmayın bana , tam ifade edebilmek için onu söyledim . Benim yerime dr sorularına bile cevap verirdi . SAT ‘I bile o söylerdi . Sürekli üstüme panço atardı . Tek başıma yürümeme izin vermezdi .
İkincide de saldım çayıra Mevlam kayıra modundaydı .
Patavatsızlık etmiş , muhtemelen kıskanıyor sizi . Sözlerine daha çok dikkat etmesi gerektiğini kafasına öyle bir kazı ki bir daha seni üzemesin . Canın istemese bile aşermelerin olsun . Zorla biraz .

Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Saklanacak b şey olduğunu düşündüğünden mi yoksa alt metinde yatan bilinçaltı olayı mı var çok ilginç geldi bana. Eskiler ayıptır derlermiş mesela kapatmaya çalışırlarmış hep komik gelmiştir bna bu düşünce acaba eşinizde böyle mi düşünüyor yoksa gerçekten çirkin bi görüntü olarak mı görüyor 😲 ama bende çok dar diyinenlere anlam veremiyorum hamileyken ayıplık bi durum yoksa bebek sıkışıyo gibi düşünüyorum 😆

Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Kocanız mal.

Benim odunda reglken bahsetme midem bulaniyor diyor.sizinki tam odun ama sevisirken midesi bulanmiyordu simdi mi bulaniyor

Back
X