İyi de kadın zaten şu an evde, yasaklardan dolayı bir yere de gidemiyordur hamile kadın bu zamanda dışarı çıkmasın zaten ortalık koronadan kiriliyor. Evde istediği gibi giyinen insana kim neden karışır ki? Vallahi ablam 5 sene çocuk için uğraştı en son tüp bebek deneyecekken hamile kaldı. 2 düşüğü olduğu için karnı çıktığında hemen heveslendi göbeğini tutmaya başladı istediği gibi dar da giyinsin kiz ona baktıkça mutlu oluyor. Şimdi kim ne diyebilir ki konu sahibi de belki bu durumda bilemeyiz. Ki ne olursa olsun bu konuda dayatma yapması mide bulandırıcı aslındaAlakasi yok esi zaten defalarca belirtmis istemedigini.Eger bu kiyafet hamilelilk doneminde kullanilmasi gereken zorunlu bir uygulama degilse giyilmeyebilirdi.Burda esini dinlemiyormus gibi bir hissiyat yaratmis.Eside midem bulandi diyerek agziyla odun kirmis.Kadinlar her daim erkeklere nazaran daha cabuk olgunlasir(ben boyle dusunuyorum).Her denilene yapsin veya idare etsin demiyorum ama iliskiyi cekip ceviren genellikle kadinlardir benim neznimde.Defalarca uyarilmana ragmen giymeye devam ediyorsan sanki esini dinlemiyorun onu umursamiyorsun gibi algilanabilir.İkamesi olmasa hak veririm,ama giyebilecegi baska giysilerde vardir illaki.Kendi karari ama bir yerde esinin ricasi var hayat musterek bence dinlemesinden zarar gelmezdi.