• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midesi bulanıyormuş

Benim midem hic bulanmaz sanirdim. Tâ ki konunu okuyana kadar. Tuttu... Benim mide bulantım tuttu. Bana tanimadigim bir sanal dunyada bir uyenin kocasindan miden bulanacak deselerdi güler, geçerdim. Müsadenle 🤮 gidiyorum... Söylene söylene... Keşke o güzel göbeğin içindeki mucizeyi göremiyecek kadar kör bir adama vaktiyle evet demeseydin be bacım...

Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Hamilelikte dışarıda karnın belli olması bana göre doğru bir durum değil. ANCAK bu kesinlikle mide bulandıracak bir şey olamaz.
Orada kendi evladı var ve siz çok kutsal çok mucizevi bir şey yaşıyorsunuz.
Üstelik hiçbir kilonuz yok. 51 kilo ne demek. Bir kadın bir erkekten her zaman daha estetiktir.
Bende hamileyim ve şuan tam 85 kiloyum.
Dışarıda kapalı olduğum için ferace giyiyorum ancak evde göbeğim açık da geziyorum şortta giyiyorum.
Hatta eşim her gün karnıma bakar büyüdü mü diye dokunup bebeği hissetmeye çalışır.
Eşiniz çok kabalık yapmış. Kırılmakta sonuna kadar haklısınız.

Canım benim eşim kesinlikle senin gibi davranırdı yani öyle demezdi ama karnımı göstermemi istemezdi göstersem kızardı ört karnını falan derdi zaten onun gibi de bende aynısını düşünüyorum
Eşin belki karnını örtmeni söylemiştir ya da bol giymeni istemiştir kırılmanı gayet iyi anlıyorum
Neden aynısını düşünüyorsunuz hamile olmak günah mi

Canım benim eşim kesinlikle senin gibi davranırdı yani öyle demezdi ama karnımı göstermemi istemezdi göstersem kızardı ört karnını falan derdi zaten onun gibi de bende aynısını düşünüyorum
Eşin belki karnını örtmeni söylemiştir ya da bol giymeni istemiştir kırılmanı gayet iyi anlıyorum
O zaman çocukta yapmayın? Oda ayıp

Adam ayi tamam da dar giymemeni rica ediosa israr neden ki? Ben sahsen esimin soyledigi biseyi dikkate alırım. Lafini umursamicagim adamla zaten evlenmem. Bence de hamile karinlar itici duruo dapdar giyinmenin de faydası olacagini dusunmuorum evdesinizdir zaten. Ayrica bu karni orayi burayı bilimum büyük yerleri ön plana cikarma son 5 yildir falan moda ve hoş değil.
Bla bla blaaaa

Adam ayi tamam da dar giymemeni rica ediosa israr neden ki? Ben sahsen esimin soyledigi biseyi dikkate alırım. Lafini umursamicagim adamla zaten evlenmem. Bence de hamile karinlar itici duruo dapdar giyinmenin de faydası olacagini dusunmuorum evdesinizdir zaten. Ayrica bu karni orayi burayı bilimum büyük yerleri ön plana cikarma son 5 yildir falan moda ve hoş değil.
😤😤😤😤
Hmmmmm....

Yalnız siz de o İTİCİ karında gelişip doğdunuz. Ama sizde kalıcı olmuş bu sanırım. Bu kadar özel bir durumu itici, mide bulandırıcı bilmem ne görmek nedir ya?
Eskidem kadinlar giyinmeyi biliodu annem bana hamileyken gayet de usturuplu giyinmis. Neyi özel ya kadinlarin çoğu doğurabilio zaten neyi kutsal neyi ayricalik bunun bu kadar tantanasini yapiosunuz? Gözümüze sokulmasi hos degil hos bi goruntu degil. Biraz örtünmekten ne zarar gelcek karsidaki insan rahatsizsa. Ifade edis sekli cok yanlis onu demiorum.

Konu hamile olmaniz degil de bunu belli etmeniz galiba esiniz buna karsi.
Bence hamilelik gizlenmesi ya da insanların gozune sokularak teshir edilmesi gereken bir durum degil. Olagan akisina birakmali.
Aynı fikirdeyim bende zaten moduma göre bazen bol bazen dar giyniyorum.sabit bi çabam yok hamileliğe özel belli etmek için.bugün dar giyinmeme denk geldi sorun oldu işte

Eskidem kadinlar giyinmeyi biliodu annem bana hamileyken gayet de usturuplu giyinmis. Neyi özel ya kadinlarin çoğu doğurabilio zaten neyi kutsal neyi ayricalik bunun bu kadar tantanasini yapiosunuz? Gözümüze sokulmasi hos degil hos bi goruntu degil. Biraz örtünmekten ne zarar gelcek karsidaki insan rahatsizsa. Ifade edis sekli cok yanlis onu demiorum.
Usturuplu nedir? Açık giyinenler usturuplu değil mi? Ha siz o usturuplu dediklerinizi açında bi Esra Erol’da izleyin 😘 bakma o zaman! Sanane

Hamilelikte dışarıda karnın belli olması bana göre doğru bir durum değil. ANCAK bu kesinlikle mide bulandıracak bir şey olamaz.
Orada kendi evladı var ve siz çok kutsal çok mucizevi bir şey yaşıyorsunuz.
Üstelik hiçbir kilonuz yok. 51 kilo ne demek. Bir kadın bir erkekten her zaman daha estetiktir.
Bende hamileyim ve şuan tam 85 kiloyum.
Dışarıda kapalı olduğum için ferace giyiyorum ancak evde göbeğim açık da geziyorum şortta giyiyorum.
Hatta eşim her gün karnıma bakar büyüdü mü diye dokunup bebeği hissetmeye çalışır.
Eşiniz çok kabalık yapmış. Kırılmakta sonuna kadar haklısınız.
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için gez tabi evde göbeğin açık sorun olmuyorsa.ben kapalı değilim ama evde de dışardan görünüyorsun diyor eşim, o kadar açık giyinemiyorum

Niye hayvan mi konu sahibi gudulecek mi kendi bedeni kendi kararı istediğini giyer
Alakasi yok esi zaten defalarca belirtmis istemedigini.Eger bu kiyafet hamilelilk doneminde kullanilmasi gereken zorunlu bir uygulama degilse giyilmeyebilirdi.Burda esini dinlemiyormus gibi bir hissiyat yaratmis.Eside midem bulandi diyerek agziyla odun kirmis.Kadinlar her daim erkeklere nazaran daha cabuk olgunlasir(ben boyle dusunuyorum).Her denilene yapsin veya idare etsin demiyorum ama iliskiyi cekip ceviren genellikle kadinlardir benim neznimde.Defalarca uyarilmana ragmen giymeye devam ediyorsan sanki esini dinlemiyorun onu umursamiyorsun gibi algilanabilir.İkamesi olmasa hak veririm,ama giyebilecegi baska giysilerde vardir illaki.Kendi karari ama bir yerde esinin ricasi var hayat musterek bence dinlemesinden zarar gelmezdi.

Kadın evinde de istedigi gibi giyinemeyecekse... Pes doğrusu.

İyi de usturuplu giyinmediğimi nerden biliyorsunuz bende hamileyim diye göbeği açık kıyafetler giymiyorum ama dar bi pantolondan da etraf kusura bakmasın rahatsızsa yapabilceğim bişey yok özellikle karnımı saklamam gerekmiyor büyük diye çok yanlış bu algı

Back
X