Midesi bulanıyormuş

eşini doğacak çocuğunu seven adam o göbeği görünce sarılıp öper
bunu da burdaki bütün kadınlar bilir
ama kabullenmek zor olduğu için bahaneler bulmak daha kolaydır

Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Ben hamileyken tercihim bol giyinmekti..karnımı saklamak değilde ne bakan hamile olduğumu hemen anlamasına gerek yok diye düşündüğümden.. Ne bileyim bebeğini kaybedenler, hamile olmak için bekleyenler falan.. Bi de sürekli her gören karnıma dokunma hakkına sahip sanıyordu kendini şimşekler çakıyordu o zaman beynimde çok sinir oluyordum yaa.. 🥴🥴

Ama bu tamamen benim tercihimdi tabi ki siz dar giyinebilirsiniz.. Dar dediğinizden kastınız da göbeğinizi belli edecek kadar dardır fazlası hamilelikte zaten zararlı birşey.. Eşiniz ne kadar abartmış.. Ona sorsaydınız "bebeğimizden mi miden bulanıyor" diye.. Açık açık kırıldığınızı söyleyin..

Eşinizin yazık kafasına. Ama yapacak birsey yok sizi üzmek istemiyorum söylenecek çok şey var da. Madem kötü niyetten söylemediğini düşünüyorsunuz ozaman lütfen uzatmayın konuyu

Eşinizin üslubu yanlış, karsiniza alıp net bir şekilde konuşursaniz belki bu kadar kırıldığınızi anlayıp böyle düşüncesizce konuşmaz bir daha. Hamileyken vücudu sıkan seyler konusunda sık sık uyarirlar zaten doktorlar. Rahat ve bol seyler tercih etmek gerekir bence de. Bu tabi ki tercih mevzusu. Ben bu konuda yorum yapamam. Benim daha çok dikkatimi çeken, herkeste bir ölümüne muhalefet durumu." Ooo Öyle mi demiş! Aç da gez kız, yolun birbirinizi, bildir ona haddini, hadi kızım sen aslansın!" Nasıl galeyana gelmektir böyle!
Ben esimin yaptığı uyarıyı dikkate alırdım açıkçası. 2 kişilik bir hayat yaşıyoruz. Israr inat kafamın dikine gitmek yerine ya onu bir şekilde ikna ederdim kavgaya mahal vermeyecek şekilde yapardım istediğimi, ya da istediği şeyi saygı duyarak yapardım. Öyle de olur genellikle. Daha başındasıniz galiba evliliğin. Ricasini dikkate almayacak kadar değer vermediğiniz bir adamla evlenmiş olduğunuzu düşünmüyorum.

Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Ben kapalıyim kendi çapımda bana karismadi eşim göbeğini gizle demedi darda giydiğim oldu tek derdi içini belli eden bişey giyme demişti bende dikkat ederdim

Eşinizin üslubu yanlış, karsiniza alıp net bir şekilde konuşursaniz belki bu kadar kırıldığınızi anlayıp böyle düşüncesizce konuşmaz bir daha. Hamileyken vücudu sıkan seyler konusunda sık sık uyarirlar zaten doktorlar. Rahat ve bol seyler tercih etmek gerekir bence de. Bu tabi ki tercih mevzusu. Ben bu konuda yorum yapamam. Benim daha çok dikkatimi çeken, herkeste bir ölümüne muhalefet durumu." Ooo Öyle mi demiş! Aç da gez kız, yolun birbirinizi, bildir ona haddini, hadi kızım sen aslansın!" Nasıl galeyana gelmektir böyle!
Ben esimin yaptığı uyarıyı dikkate alırdım açıkçası. 2 kişilik bir hayat yaşıyoruz. Israr inat kafamın dikine gitmek yerine ya onu bir şekilde ikna ederdim kavgaya mahal vermeyecek şekilde yapardım istediğimi, ya da istediği şeyi saygı duyarak yapardım. Öyle de olur genellikle. Daha başındasıniz galiba evliliğin. Ricasini dikkate almayacak kadar değer vermediğiniz bir adamla evlenmiş olduğunuzu düşünmüyorum.
Burda her açılan konuda bu adamla nası evlendin aklın nerdeydi nası sana bunu diyebilir yuh gibi sözler söyleniyor ama evliliğin hiç can sıkıcı tarafı olmadan püri pak mutluluk ve sevgi sözcükleri üzerine kurulu olmadığını hepimiz biliyoruz.hangimizin eşi canımızı sıkmıyor ki hepsinin var arada kusuru.o yüzden o yorumları dikkate almıyorum ama sizin gibi yorumlar çok değerli gerçekten benim için.farklı bakışla bakmamı sağlıyor olaylara evet rica etti defalarca ama ben dikkate almadım sanırım hamilelikten sonra daha bi büyümüş hissettim kendimi.ama evlilikte karşı tarafın ricalarını önemsemek her durumda önemli bu onun için de geçerli.dışarı çıkarken çok dar giymemeye eskiden olduğu gibi dikkat etmeye çalışcam çünkü özür diledi ve açıklamasını yaptı

eşiniz halt etmiş.
siz pek kilo almamışınız maaşallah ama hamilesiniz yani çok daha fazla kilo alabilirsiniz. nasıl rahat ediyorsanız da öyle giyinirsiniz. uygun uslupla tavsiye vermesini anlarım ama uslubun dengesini kaçırmış. sıkmayın canınızı, o biraz düşünsün nasıl affedilirm ben diye :KK45:

Siz onun çocuğunu taşıyorsunuz, dediği lafa bak. 👎🏻
52 kg pek çok kadının normal kilosu bile değil. Sizin 6 aylık hamile kilonuz. 👏🏻👏🏻
Dünyaca ünlüler bırakın dar giyinmeyi, hamileyken çıplak poz veriyor. Demi moore, gigi hadid, Emily Ratajkowski... erkeklerde o hallerine bile ayılıp, bayılıyor.
bence sizinkinde bir sorun var.

Ben anlamadım biri mi geliyor bir yere mi gidiyorsunuz muhafazakarlıktan mı ört göbeğini? Yoksa bu göbekle çirkinsin midemi bulandırıyorsun gözüm kaldırmıyor mu? Birincisi yine bir daha iyi gerçi pis değneğin iki ucu .Neyse yorum yapıp sinirinizi bozmak istemem o kısma da... 6 aylık gebe 51 kılo bır kadın bence oldukca sevımlı gorunuyorsunuzdur tadını çıkarın sallamayın kimseyi kocanız dahi olsa.

Önceki sayfaları okudum. Deodorant sıkmanızı bile kıskanan bir eşiniz varmış? Bu midem bulanıyor dediği lafı da kıskançlık kisvesine bağlamış. Sizde “Aa ne güzel beni kıskanıyor mu” diyorsunuz.
Yapmayın Allah aşkına. Deodorant hijyendir. Ter kokusunu önler. böyle bir kıskançlık çeşidi hiç normal değil.

Siz onun çocuğunu taşıyorsunuz, dediği lafa bak. 👎🏻
52 kg pek çok kadının normal kilosu bile değil. Sizin 6 aylık hamile kilonuz. 👏🏻👏🏻
Dünyaca ünlüler bırakın dar giyinmeyi, hamileyken çıplak poz veriyor. Demi moore, gigi hadid, Emily Ratajkowski... erkeklerde o hallerine bile ayılıp, bayılıyor.
bence sizinkinde bir sorun var.
Kendine güvenmeyen erkek kıskandığı kısıtlayacak belli eder. Bazısı eşinin hamile olmasından rahatsız oluyor sanırım, leylekler getirmiyormu diye soruyorlar halen...

Hanımlar polemiğe giden yazışmalar olmuş en azından gelen raporlar o yönde lütfen üsluplara dikkat edelim ve polemiğe girmeyelim.
Kadınları da hamile, evli-bekar, genç-yaşlı giyim tarzı diye baskılamayalım, eskiden kadınların pantolon giymesi bile uygun bulunmazmış, çevremde kaç kadın biliyorum özendiği halde darını kotunu bir kenara bıraktım bol kesim kumaş pantolon dahi giyemeyen, rahmetli anneannem özenirmiş kadın, hayatında ilk defa pantolon giydiğinde 70 yaşındaydı.
Kadınlar ne giyeceğini bilir, bırakalım da istedikleri gibi giyinme özgürlükleri olsun, şu giyimde bir bizde tabu gibi, anne giyimi, evli kadın giyimi, 40 yaş ve üstü giyimi🤦‍♀️

Hanımlar polemiğe giden yazışmalar olmuş en azından gelen raporlar o yönde lütfen üsluplara dikkat edelim ve polemiğe girmeyelim.
Kadınları da hamile, evli-bekar, genç-yaşlı giyim tarzı diye baskılamayalım, eskiden kadınların pantolon giymesi bile uygun bulunmazmış, çevremde kaç kadın biliyorum özendiği halde darını kotunu bir kenara bıraktım bol kesim kumaş pantolon dahi giyemeyen, rahmetli anneannem özenirmiş kadın, hayatında ilk defa pantolon giydiğinde 70 yaşındaydı.
Kadınlar ne giyeceğini bilir, bırakalım da istedikleri gibi giyinme özgürlükleri olsun, şu giyimde bir bizde tabu gibi, anne giyimi, evli kadın giyimi, 40 yaş ve üstü giyimi🤦‍♀️
Örnek olarak ablamlari söyleyebilirim eskiden ablamlar okula beden dersi varken bile eşofman ile gidemezlermis üstüne etek giyer okulda çıkartırlarmis bugün yadirgayan insanların çocukları torunları istedikleri gibi giyiniyorlar o zamanlar karisabilmis ama şimdi karışmiyorlar

Back
X