Midesi bulanıyormuş

Adam ayi tamam da dar giymemeni rica ediosa israr neden ki? Ben sahsen esimin soyledigi biseyi dikkate alırım. Lafini umursamicagim adamla zaten evlenmem. Bence de hamile karinlar itici duruo dapdar giyinmenin de faydası olacagini dusunmuorum evdesinizdir zaten. Ayrica bu karni orayi burayı bilimum büyük yerleri ön plana cikarma son 5 yildir falan moda ve hoş değil.

Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Ben tamamen kendi görüşüm olarak
Gebeliğin çok özel ve kişisel bir konu oldugunu düşündüğüm için toplum içinde gebelerin özellikle karın bölgesine dikkat ceken kıyafetler giymesini hoş bulmuyorum. Göbegi acık tarzda ya da göbek deliği bile yansıyacak tarzda dar olan giyim benim hoşuma gitmiyor.
Ama evde degil dar karnım full Dısarı da gezdim son aylarda. Eşim de rahatsız sa bakmasın cünkü karnım patlayacak gibiydi tişört bile yük geliyordu.
Eşiniz çok kırıcı bu kadarına gerek yok ayıp etmiş.

Gebesınız diye kotu konusup canını sıkmayacagım.eşinizin yaptıgı terbiyesizlık ama Uzulmeyın.. dedıgınız gıbı o son care olarak o salakca cumleyı kullanmıştır.

Her koşulda giyim tercihi sizin olmalı . Bende dar giymedim, sevmezdim ama bu benim tercihimdi.
Öyle giyenlerinde kendi tercihleri. 3. Bir şahısın bu işe karismasi hiç mi hic hoş değil fazla üzücü ve itici ( 2. Kişi bebek :) )

Birde ne olursa olsun duyguyu ifade etmenin de bir adabı vardır..

Kızlar tek tek okdum tüm mesajlarınızı bir sürü fikir çıkmış sağolun iyi oluyor böyle.iyi ki varsınız🙏🏻
Az önce yanıma geldi ben senin hamilelikten önce de dar giyinmeni istemiyordum dedi ki hiç istemezdi. bunun göbekle alakası yok dar sevmiyorum kıskanıyorum dedi öptü.Ben de; seni dinliyordum ama şu an zaten genişliyorum ve geniş elbiselerle kendimi beğenmiyorum beğenmek istiyorum ve hamileliğimi göstererek yaşamak istiyorum saklayarak değil dedim.benden miden mi bulanıyor senin öyle mi söylenir dedim o da bi daha giyme diye o cümleyi kurdum ağzımdan öyle çıktı dedi

Evlenmeden önce dar giydiğinizi biliyordur
Midesi şimdi mi bulanmış 😡
Evlenmeden önce de her giydiğimde sorun olurdu evlenince de dikkat etmeye başladım ama şimdi hamilelikte saldım açıkçası onun istememesini takmıyodum çünkü zaten hamileyim ve dar giyip seksi olma gibi bi durum olmuyo o yüzden nasıl beğeniyorsam öyle giyiniyorum özellikle daracık değil ama bazen belli etcek tarzlar hoşuma gidiyor

Kızlar tek tek okdum tüm mesajlarınızı bir sürü fikir çıkmış sağolun iyi oluyor böyle.iyi ki varsınız🙏🏻
Az önce yanıma geldi ben senin hamilelikten önce de dar giyinmeni istemiyordum dedi ki hiç istemezdi. bunun göbekle alakası yok dar sevmiyorum kıskanıyorum dedi öptü.Ben de; seni dinliyordum ama şu an zaten genişliyorum ve geniş elbiselerle kendimi beğenmiyorum beğenmek istiyorum ve hamileliğimi göstererek yaşamak istiyorum saklayarak değil dedim.benden miden mi bulanıyor senin öyle mi söylenir dedim o da bi daha giyme diye o cümleyi kurdum ağzımdan öyle çıktı dedi
Hatasını farkedip gönlünüzü almış olmasına çok sevindim, Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize☺️

Güldüm mesajınıza😊sanırım çok heves etmiş eşiniz baya moda girmiş bana sevimli geldi ama insan içinde bulununca rahatsız olabilir tabi
Hamile olduğum belli olsun diye dar üstler, bahçivan pantolonları, göğüsten büzgülü dar elbiseler alıp geliyordu kocam.
Göbeğim geç çıkmıştı ve herkesin hamile olduğumu anlamasını, mağazada cafede orada burada çevremdeki herkesin tavrına dikkat etmesi, çarpmamaya özen göstermesini istiyordu.
Yetmez gibi her yerde cümleye başlarken ‘karım hamile önce ona derdi.
Benimki ne kadar saçmaysa, sizinki de o kadar saçma.

Ben karnım çıksa da şöyle evde salına salına yürüsem diye gün sayıyorum😬🐣 Ne kocalar var ya Rabbim..
İnşallah gelsin o günler de salınarak yürü canım🙏🏻
Allah saglikla kucagi almayi nasip etsin :emir_bebek: I inekobasi Selenay92 Selenay92
Çok teşekkür ederim amin inşallah🌸
Hatasını farkedip gönlünüzü almış olmasına çok sevindim, Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize☺️
Amiiin çok sağolun

Back
X