hamileyken midesi yanan varmı o yanıkla beraber acı bi hıçkırıkla mide bulantısı gelen... vs bu aralar cok rahatsızım midemden gavistonda içsem rennie şurupta içsem fayda etmiyor .kuru ekmek yiyorum meyve yiyorum gecmiyor...evde uyguladıgınız bi yöntem ve yiyecek içeçekler varmı kullandıgınız...yardımcı olun çok rahatsızım
Nette oda sıcaklığındaki süt içilmesi öneriliyor ama kesin bir bilgim yok bu konuda.
internette her yazan şeyede güvenemiyorum sizzler neler kullandıysanız tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...
sütte içiyorum gecmiyor yani denemedigim kalmadı...
cnm benimde ilk oğlumda öyleydi maden suyu iç geçer[/QUO
slm didoss mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıorum bizim özel sağlık sigortası vardı üdret ödemedik ama sgk anlaşmalı sanırım 42 tl olması lasım ama tam emin değilim.selim bey mi dr?
Kızlar ben sabah kalkar kalkmaz resmen safra kusuyorum 2 haftadır mütemadiyen! Hani arada bi boşluk olsa iki lokma atıp engel olucam ama yataktan kalktığım gibi zor atıyorum kendimi lavaboya. Sonra da aynen şu an olduğu gibi bi mide yanması ve ağzımın içi acı olduğundan bişe de yiyemiyorum bi süre ama uyuyamıyorum da midem kaynıyor sankiiki hafya içinde bi dahaki kontrole kadar geçmezse dr a da söylicem ama geçiçi bi yöntem yok mu bununla ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?