midpoint rezaleti

msnrana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
356
13
118
İstanbul
arkadaşlarımla palladium midpointe yemeğe gittik. soslarının alkollü olduğunu öğrendiğim için gelen yemeği sossuz hazırlanması için geri gönderdim. geri geldiğinde gördüğüm sey şok ediciydi: sosu üzerinden alıp, eti ters cevirmişler. yemeği geri gönderdim tabii ki. bir daha böyle rezil bir yere gitmem.

arkadaşlarımla palladium midpointe yemeğe gittik. soslarının alkollü olduğunu öğrendiğim için gelen yemeği sossuz hazırlanması için geri gönderdim. geri geldiğinde gördüğüm sey şok ediciydi: sosu üzerinden alıp, eti ters cevirmişler. yemeği geri gönderdim tabii ki. bir daha böyle rezil bir yere gitmem.

yok artık. hemde midpoint bunu yaparsa.şikayet etseydiniz..

Yemeklerin fiyatları hem tuzlu hem de servis 5 para etmez desene...
Şikayet edin derim. :34:

doğum gününü kutladığımız kişinin canı sıkılmasın diye sesimi çok çıkarmadım. ama firmanın sitesinde yazdım. cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
Allah Allah midpoint şaşırttı beni, yemeklerini sevdiğim için sık giderim, ilk defa bu kadar özensiz davrandıklarını gördüm. naçizane tavsiyem midpoint yönetimine şikayet edin ve menülere sos muhteviyatlarında alkol içerip içermediğini not düşmelerini önerin. palladium midpoint'e gitmedim ancak avrupa yakasında yaşamadık bir sıkıntı.

Midpointte patatesin yanında gelen mayonezli sosun içinde neler var anlayan var mııı hadi gurme hanımlar ben yedim ama mayonez ve salatalıktan başka bişi anlamadım.

Haketmeden isim yapmış markalardan biri, eğer 7tlye doner ekmek-ayranla karnımı doyurmak varken 200ytl hesap vericek kadar keyifli bir sofra istiyorsam beğenmediğin sos her ne ise essek gibi değiştirmek zorundalar.Aylik gelir kotası uctukca müşteriye karsı şımaran markalardan nefret ediyorum.Bu yazıyı paylaştığın icin teşekkürler,her tüketici böyle duyarlı olmalı.

Midpointte patatesin yanında gelen mayonezli sosun içinde neler var anlayan var mııı hadi gurme hanımlar ben yedim ama mayonez ve salatalıktan başka bişi anlamadım.

Betulcum patates soslarını tatmadim ama genel olarak dünya mutfağında patates,havuç,panelenmis deepfry sebzelerde alkollü sos kullanmayız,mayonezden cok farklı bir tadı varsa maksimum Dijon hardal ya da toz parmesan serpmislerdir.patates mayonezine beyaz şarap koyacak kadar kafayı yiyen şef görmedim daha,cok tereddutluysen sor mutlaka

Erkek arkadaşım midpointte çalışıyor sosların alkollü olduğu konusu yalan haber sanırım.öyle bir şey yok diye biliyorum.

ama gerçekten o fiyata değmez oradaki yemekler.hepsi dondurulmuş gıdaymış ısıtıp ısıtıp bir sürü paraya satıyorlar.

Back
X