Miğde bulantısı yardım :(

Ozge1234985

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
141
93
18
31
merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Bulantılarım aşırı yoğun yediğimi çıkarıyorum yiyemez duruma gelince acı su çıkarıyorum . Artık hiç yiyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım acile gidip serum bile fayda etmiyor artık . Önerebileceğiniz birşeu var mı ?? :(

Ben o süreçte tuzlu çubuk yedim ve ayran içtim ... 14.haftaya kadar devam etti sonda birden kesildi . Dilerim sen de atlatırsın bir an önce . Sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inşallah ;)

Ben o süreçte tuzlu çubuk yedim ve ayran içtim ... 14.haftaya kadar devam etti sonda birden kesildi . Dilerim sen de atlatırsın bir an önce . Sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inşallah :KK66:
Delireceğim uyutmuyor bulantılarım . Tuzlu çubuk fayda etmiyor artık cozum bulamıyorum be yapacağımı şaşırdım teşekkür ederim iyi dileklerin için

Canım İnan ben de öyleydim , sabah uyandığım dakikadan başlıyor uyuyana kadar devam ediyordu . Artık utanıyorum millete midem bulanıyor demeye , ama büyük ihtimalle senin de geçecek . Biraz daha sabır ...
Benim doktorum bu süreçte çok sağlıklı beslenmeye odaklanmak yerine , mideni bastıracak şeyler ye , bu süreç geçince sağlıklı beslenirsin demişti. Açıkçası ben kurumuş ekmek , tuzlu kaşar peynir (eski kaşar ) çubuk ve ayran ile beslendim . Hiç yoktan iyiydi yani..

Canım evde özellikle mutfakta durmamıştım ben. Bol bol hava al ve uyu. Ben hep uyudum. Basucuma da çubuk kraker koydum. Kalkınca hemen bi tane yedim

Back
X