MiKaDo35 Burun Estetiği Ameliyatı

çokk güzel olmuş..
seninde öyle 7 günde 14günde şiş yok.. ne güzel ya.. keşke benim de öyle olsaydı.çok güzel olmuş.. nerde yaptırmıştın

ayyyy cok güzel olmus nekadar degismis ilk halinden süper tek kelime ile...
muhtesem acaba nasil uygulamalar yapildi???kemik törpüsü,vs vs neler oldu ve zormuydu benimde et alinmasi lazim sadece bide kemik törpüsü cok zormu ben yazin tatilke gelnce yapicamda sicakta zor mu olur acaba??

Canım detayları çok bilmesemde burnumun ilk hali ortada...Uzunca bir süre öncede merdivenlerden düşmüştüm..Merdiven korkuluklarına çarparak kırıldı burnum...
Son 3 aydır zaten var olan nefes darlığı had sahfadaydı...
Açık ameliyat oldum ben genel anestezi altında...Kemik törpüsü kesin yapıldı.Sanırım bir çok düzeltme daha yapıldı :)) kaydirigubbakcemile3 hala burnumun uzunca ucu nereye kayboldu anlamış değilim :)))) kafamçokkarıştı
.21 mayısda oldu benim ameliyatım..İzmir yeterince sıcak oldu yani o tarihte...Ben genel
olarak çok rahat bir 28 gün geçirdiğimi söylüyebilirim...Yaz olmasıyla ilgili tek problem güneş gözlüğü 3 ay takamıyacak olmam..Ben yaz kış güneş gözlüğü kullanırdım..Gerçi birazda burnumu kamufle etme amaçlıda kullanıyordum..Bu açığıda şapka kullanark kapattım.....

Sende şişlik çok oldumu? Ne kadar önce ameliyat oldun?
İzmirde Can Kopal yaptı benim ameliyatımı...

aslında bakıyorumda çok yok..yani elimdeki aynayla bakınca bu duyguya kapılıyorum.ama 60 cm falan uzakta o şişlikler görünmüyor.. fotolarda yakından çekiliyorya ondan dedim.bir de yandan durunca da öyle şişlik görünmüyor..

sanırım ben işe başlayacağım için takıntı yaptım.

uygun makyaj malzemeleriyle kapatabilirsin o kadarını....zaten hafta sonu da var dahada iner ...

geçmiş olsun öncelikle ama bende göremedim resimlerinizi,arkadaşlık isteği gönderdim kabuk ederseniz sevinirim.

istek yolladim kabul edersen bende görmek isterim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…