tekrar merhaba..en önemli aşama doktor seçimi sanırım..çünkü her birinin tekniği..önceliği..yeteneği farklı..bu sitede İzmir'de ameliyat olan arkadaşların bazılarının resimlerini görme şansım oldu..Can Kopal'ın ameliyat ettiği hastalar içinde ise tek resmini görebildiğim sizsiniz..gerçekten görünüm açısından çok başarılı olmuş.. Eminim siz de ameliyat öncesi süreçte bir çok doktoru araştırmışsınızdır..neden Can Kopal'ı tercih ettiğinizi merak ettim.. karar vermenizde en önemli etken neydi acaba...Can Kopal bana daha cesurmuş gibi geliyor...Ufuk Bilkay ise ne ameliyatı ne de ameliyat sonrasını riske atmak istemiyor ve daha temkinli operasyonlar yapıyor gibi geldi bana...yardımlarınız iin şimdiden teşekkürler:)))
maşşallah diyelim çok yakışmış çok doğal duruyor.darısı başıma inşallah
geçmiş olsun fakat ben fotoları goremiyorum
Bende cok begendim, sanki bambaska bir insan olmussunuz, ayrica gozlerinizin rengi cok guzel, benimki mavi ama ben siyah renge bayiliyorum:))))
harika harika süper olmuş maşallah canım ya:) darısı benim başıma inşallah. o kadar doğal durmuşki ayrıca gerçektende gençleşmişsin.fıstık gibi olmuşsun saçlarda bi harika görünüyor çok yakışmış...
öğrenmek istediklerim tam olarak buydu...sizin tercih nedenleriniz..haklısınız..ancak yüzyüze konuştuğumda netleşecek sanırım benim için herşey... umarım ve dilerim sizin kadar iyi bir sonuca ulaşırım ben de.. Can Bey'i cesur bulmamın sebebi Ufuk Bey'e göre daha belirgin bir değişimi gerçekleştirmekten çekinmemiş olduğunu görmemdi.. bu bile kendine ne kadar güvendiğini belli ediyor zaten...Sonuçta ismi geçen doktorların çoğu alanında yalnızca popüler değil gerçekten başarılı olanlar..ben bu iki isimden başkasıyla görüşmeyi de pek düşünmüyorum.. çok teşekkür ederim...sevgiyle:))
Burada bahsi geçen tüm dr. isimlerini bir yana ayırırsam benim için çok önemli bir konuda zaman ve önemsenme konusu idi.......Yani burun ameliyatı karar verilmesi güç bir konu ....Ve karar verdiğinizde dr.unuzun 1000. ci belki 100.000.ci ameliyatı olabilir..Ama sizin ilk ve son olmasını dilediğiniz ameliyatınız olacak....Ve dr. unuzda size böyle hissettiriyorsa sorun yok..:))
Zamana gelince ...ben de pek çoğumuz gibi çalışan bir bayanım ,bir oğlum ve eşim var evde de sorumluluklarım var ve benim zamanımda çok kıymetli....O yüzden muayene için bile aylarca beklemek yada muayene için gittiğimde uzun saatler sıra beklemek bana göre değil....Tecrübeli pozitif ve Zamanı yoğunluğuna rağmen doğru kullanan bir dr. benim için doğru dr. dur..:)
Tekrar her şey gönlünüzce olsun diyorum :)
Eşinin işi zor artık güzel bi karısı varken şimdi çok çok güzel bi eşi oldu.
kıskanılmamak elde olmasa gerek :))
ÇOK çok doğal ki en önemlisi bu olsa gerek bazısı uzaktan ben estetiklıyım der gibi gözüne batıyor insanın vede çok yakışmıs Allh mutluluğunu daim etsin
merhaba bende görebilirmiyim resimleri çok merak ettim
Mikadocumm albümü kaldırdın mı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?