MiKaDo35 Burun Estetiği Ameliyatı

Bende cok begendim, sanki bambaska bir insan olmussunuz, ayrica gozlerinizin rengi cok guzel, benimki mavi ama ben siyah renge bayiliyorum:))))

tekrar merhaba..en önemli aşama doktor seçimi sanırım..çünkü her birinin tekniği..önceliği..yeteneği farklı..bu sitede ızmir'de ameliyat olan arkadaşların bazılarının resimlerini görme şansım oldu..Can Kopal'ın ameliyat ettiği hastalar içinde ise tek resmini görebildiğim sizsiniz..gerçekten görünüm açısından çok başarılı olmuş.. Eminim siz de ameliyat öncesi süreçte bir çok doktoru araştırmışsınızdır..neden Can Kopal'ı tercih ettiğinizi merak ettim.. karar vermenizde en önemli etken neydi acaba...Can Kopal bana daha cesurmuş gibi geliyor...Ufuk Bilkay ise ne ameliyatı ne de ameliyat sonrasını riske atmak istemiyor ve daha temkinli operasyonlar yapıyor gibi geldi bana...yardımlarınız iin şimdiden teşekkürler:)))

harika harika süper olmuş maşallah canım ya:) darısı benim başıma inşallah. o kadar doğal durmuşki ayrıca gerçektende gençleşmişsin.fıstık gibi olmuşsun saçlarda bi harika görünüyor çok yakışmış...

Bence kim hangi dr. u ne kadar çok önerirse önersin yada hangi dr. un adı o yada bu şekilde ön plana çıkarsa çıksın çokda farketmiyor.Bir şekilde herkes kendine göre doğrusunu buluyor. Ben kendi doğrumu bulup pişman olmayanlardanım şükür....

Dediğiniz gibi yüz yüze yada çeşitli şekillerde pek çok dr. la irtibat kurdum...Beklentim çokda artist burnu yada aman kavisli olsun ucu top gibi olsun v.s v.s değildi. Öncelikle ciddi solunum problemim giderilmeliydi. Ama hazır ameliyat oluyorkende eskisini aratmıyacak kadar düzgün görünümlü bir burunda benim için yeterliydi...
İşte görüştüğüm dr. ların kimi neden beklentimi düşük tuttuğumu çok süper burunlar yapabileceğini söyledi..Kimi uçuk rakamlar telafi etti..Kimiside sigara içtiğim için kesinlikle başarısız bir operasyon olacağını ancak belli belgeler imzalarsam ameliyatı yapabileceğini söyledi...Arada tasarımlar falan uçuştu ki hiç biri gerçekçi değildi zaten pek çoğuda yüzüme yakışmazdı :)
Sonuçta cesur dediğiniz Can bey 'le 2. kez görüşmeye gittiğmde gerçekten cesur olduğunu ve bununda haklı nedenlere dayandığını gördüm..(eğitim,tecrübe v.s )
Muayene ve sonrasındaki konuşma boyunca sadece rahatlık ve güven hissettim.Bu nedenle tesadüfen boş bir vaktini yakalama şansımda olunca aylardır hatta yıllardır ertelediğim ameliyatı 21 mayısda oldum. Bu rahatlık ve güven duygusuylada ameliyata girerkende çıktığımdada sonraki dönemdede her şey yolunda gitti ve fotoğraflardanda göreceğiniz gibi gayette mutluydum....

Bana göre sonuç çok iyi...bu sonuç bana kendimi mutlu genç ve keyifli hissettirdi..
Bu arada ameliyattan 20 gün kadar önce sigarayı bırakmıştım ve 2-3 hafta sonrasında yeniden başladım..Bunu övünerek söylemiyorum yanlış anlaşılmasın...Sadece kötü bir alışkanlığım ve zaafiyetim malesef...40 yaşındayım...Bunlara rağmen iyileşmem çevremde ameliyat olan neredeyse kızım yaşındaki bir çok insana göre daha hızlıydı....
Bunun nedeni de bence dr. umun becerisi ve bana verdiği güven ve rahatlık duygusuydu....
Ben hiç bir dr. u diğeriyle kıyaslıyamam ..Bir çok dr. un bir çok başarılı ameliyatını duyuyor ve görüyoruz...Ama bazen ünü dünyaya yayılmış dr. ların memnun edemediği hastalarda var....
dediğim gibi ben kendi doğrumu kendi kriterlerime göre buldum...Ve sonuçtanda memnum..

Sizlerinde doğru dr. unuzu bulmanız ve istediğiniz buruna kavuşmanız dileği ile...:)

Bende cok begendim, sanki bambaska bir insan olmussunuz, ayrica gozlerinizin rengi cok guzel, benimki mavi ama ben siyah renge bayiliyorum:))))

Çok teşekkür ederim :)) Bende lens takıp mavi göz nasıl durur diye denemeyi düşünüyordum:)) Bu arada sizde çok hoş bir bayansınız :) Ne kadar boncuğunuzu gözlerinizde taşısanızda ben yinede maşallah diyorum :)))

öğrenmek istediklerim tam olarak buydu...sizin tercih nedenleriniz..haklısınız..ancak yüzyüze konuştuğumda netleşecek sanırım benim için herşey... umarım ve dilerim sizin kadar iyi bir sonuca ulaşırım ben de.. Can Bey'i cesur bulmamın sebebi Ufuk Bey'e göre daha belirgin bir değişimi gerçekleştirmekten çekinmemiş olduğunu görmemdi.. bu bile kendine ne kadar güvendiğini belli ediyor zaten...Sonuçta ismi geçen doktorların çoğu alanında yalnızca popüler değil gerçekten başarılı olanlar..ben bu iki isimden başkasıyla görüşmeyi de pek düşünmüyorum.. çok teşekkür ederim...sevgiyle:))

Çok Çok teşekkürler canımm :)) olumunekankayizsmile zemuszemus
Umarım en kısa sürede sende isediğin gibi hatta istediğinden çok daha iyi bir buruna kavuşursun :)) İnsanın burnu düzgün olunca her saç modeli gidiyo zaten :)) Burun hallolunca gerisi kolay anlıyacağın :)))

Burada bahsi geçen tüm dr. isimlerini bir yana ayırırsam benim için çok önemli bir konuda zaman ve önemsenme konusu idi.......Yani burun ameliyatı karar verilmesi güç bir konu ....Ve karar verdiğinizde dr.unuzun 1000. ci belki 100.000.ci ameliyatı olabilir..Ama sizin ilk ve son olmasını dilediğiniz ameliyatınız olacak....Ve dr. unuzda size böyle hissettiriyorsa sorun yok..:))
Zamana gelince ...ben de pek çoğumuz gibi çalışan bir bayanım ,bir oğlum ve eşim var evde de sorumluluklarım var ve benim zamanımda çok kıymetli....O yüzden muayene için bile aylarca beklemek yada muayene için gittiğimde uzun saatler sıra beklemek bana göre değil....Tecrübeli pozitif ve Zamanı yoğunluğuna rağmen doğru kullanan bir dr. benim için doğru dr. dur..:)

Tekrar her şey gönlünüzce olsun diyorum :)

Ya bide aklımdaki son bir konuyu dile getirmeden edemiyeceğim....Seçtiğiniz dr. yaptığı ameliyatlarla ilgili fotoğraflara bakarken özellikle önden çekilmişleri değerlendirin....Yandan neredeyse herkesin burunu çok güzel olmuş...Ama farkı önden görünüm gösteriyor.....Zaten gezdiğim çoğu dr. da önceki ameliyatlarla ilgili fotoğraf gösterirken yandan fotoğrafları tercih ediyor....Mutlaka önden fotoğrafları inceleyin...

Eşinin işi zor artık güzel bi karısı varken şimdi çok çok güzel bi eşi oldu.
kıskanılmamak elde olmasa gerek :))
ÇOK çok doğal ki en önemlisi bu olsa gerek bazısı uzaktan ben estetiklıyım der gibi gözüne batıyor insanın vede çok yakışmıs Allh mutluluğunu daim etsin

önemsenmeyi hepimiz isteriz sanırım..zaman benim için de en büyük sorunlardan biri..o açıdan tam da dediğiniz gibi ''Tecrübeli pozitif ve Zamanı yoğunluğuna rağmen doğru kullanan bir doktor'' arıyorum ben de...önden çekilmiş fotolar konusu aklımda..ama kaç doktor bu konuda yardımcı olabilir bilmiyorum..Bu ve daha bir çok noktada KK forumu çok yardımcı oluyor gerçekten...dilerim doğru karar verebilirim ..ılgi ve yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.. a.s.

Sevimli yorumun için çok teşekkür ederim canım :)) Allah hepimizin yüzünü güldürsün :))
Eşim ah canım benim o :))) Ameliyata girdiğim son dk. da bile nefes alma problemin çok ciddi değilse görünüm için ameliyat olma benim için sen çok güzelsin diyerek yollamıştı beni ..:) Ama sonuçtan o da çok hoşnut...Ama en komiği 15 yaşındaki oğlum :))Eski resimlerime bakıp ya senin burnun bu kadar kötümüydü ? diyor :))
Umarım sende yorumun gibi pozitif ve daima mutlu yaşarsın :)))olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…