istek yolladim kabul edersen bende görmek isterim cnm
Canım detayları çok bilmesemde burnumun ilk hali ortada...Uzunca bir süre öncede merdivenlerden düşmüştüm..Merdiven korkuluklarına çarparak kırıldı burnum...
Son 3 aydır zaten var olan nefes darlığı had sahfadaydı...
Açık ameliyat oldum ben genel anestezi altında...Kemik törpüsü kesin yapıldı.Sanırım bir çok düzeltme daha yapıldı :)) kaydirigubbakcemile3 hala burnumun uzunca ucu nereye kayboldu anlamış değilim :)))) kafamçokkarıştı
.21 mayısda oldu benim ameliyatım..İzmir yeterince sıcak oldu yani o tarihte...Ben genel
olarak çok rahat bir 28 gün geçirdiğimi söylüyebilirim...Yaz olmasıyla ilgili tek problem güneş gözlüğü 3 ay takamıyacak olmam..Ben yaz kış güneş gözlüğü kullanırdım..Gerçi birazda burnumu kamufle etme amaçlıda kullanıyordum..Bu açığıda şapka kullanark kapattım.....
çok merak ediyorum yeni burnunu canım ama göünmüyo
çok başarılı bir operasyon olmuş..maşallah..
yasakkelimeayy anlatma ya cok kötü olmus ..benimde sadece nefes zorlugu var.bide kemik mi ne büyüms bide yamulmus sizin bi fotta yamuktu ya onn gibi.ekonomik durumdan dolayi sadecebi eti aldira bilicem galiba ama oda belli degil doktor nederse cok korkuyom ama:gitme:
Tek kelimeyle Harika olmuş.Gerçekten çok çok beğendim.Sonuç çok şaşırtıcı(umarım zorunuza gitmez,inanın iyiniyetle söylüyorum).Çok başka biri olmuşsunuz sanki,ya bi burun insanı bu kadar mı değiştirir.Sanki yüz hatlarınız bile değişmiş,yüzünüz küçülmüş ve yuvarlak bi hal almış gibi.Burun gerçekten çoook önemli,insanın diğer güzel hatlarınının ön plana çıkmasını engelliyormuş,bunu sizdeki sonuçla daha iyi fark ettim.Geçmiş olsun.HARİKA bi sonuç bence.
Darısı bana inşllh:)
Çok çok teşekkür ederim :)) Bende iyi bir örnek olacağımı düşündüğüm için fotoğraflarımı koydum..O nedenle zoruma gitmesi yada alınmam söz konusu değil....Tam terine hoşuma gidiyor :)alkisalkisalkis
Aynen dediğiniz gibi yüzüm çok daha uzun görünüyordu....Gözlerimi güzel bulurdum ama eşim ve oğlum dışında kimse göremiyor diye düşünürdüm ..:)))
Ameliyat sonrası aldığım en sevdiğim yorumlardan biri sizinkine çok benziyordu aslında...:)
Oğlumun matematik öğretmeni genç bir bayan bana daha önce hep asabi her an kavgaya hazır bir görüntüm olduğunu ama şimdi çok daha mutlu ve pozitif hatta sevimli bir görüntüm olduğunu söyledi zemuszemus kaydirigubbakcemile3
arkadaşlık teklifimi kabul ettiğiniz için teşekkürler... gerçekten çok güzel ve çok doğal bir burnunuz var artık...güle güle kullanın...cesaret edebilirsem ben de olmayı düşünüyorum..Can Kopal ve Ufuk Bilkay arasında kararsızım...nefes alma problemim yok aslında ama kemerli bir burnum var..önceleri bu beni hiç rahatsız etmezdi ama son bir yıldır herkes burnuma bakıyormuş gbi tuhaf bir psikolojinin içine girdim...bunca eziyeti göze alacağıma bi psikiyatriste mi gitsem acaba:))) neyse..resimleriniz iştahımı kabarttı...beni daha da çok heveslendirdi itiraf etmeliyim..iyisi mi ben biraz daha düşüneyim:))) tekrar hayırlı osun..
mikado35 bende görebilirmiyim albümü:) eylülde bende olacağım Allah izin verirse.tek korkum eski burnumu aramam :)
canım resımlerının hepsıne baktım
kesınlıkle cok guzel olmus
ayrıca yenı burnumuzla cok pozıtıf olduk sureklı gulumsuyoruz resımlerımızde boshayallersmile
ıcıne sınsın canım gercekten cok yakıstı sana ıyı kı yaptırmıssın :lepi:
canım çok güzel olmuş bayıldım fıstık gibi olmuşsun güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?