Erkek İnfertilitesi MİKRO TESE OPERASYONU İÇİN TANSEL KAPLANCAN MI YOKSA EMRE BAKIRCIOĞLU MU?YARDIM LÜTFEN...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tstoner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
228
149
53
İstanbul
Merhaba hanımlar, eşim azospermi hastası bulabildiğimiz bir sebebi yok ,1 sene oldu öğreneli ve bu durumu kabulleneli. Bu konuda bilgisi , tecrübesi olan arkadaşlarımın yorum ve tavsiyelerine ihtiyacımız var çünkü 3 aya kadar operasyon düşünüyoruz ve şimdiden gidip bir öngörüşme yapalım dedik.

Merhaba hanımlar, eşim azospermi hastası bulabildiğimiz bir sebebi yok ,1 sene oldu öğreneli ve bu durumu kabulleneli. Bu konuda bilgisi , tecrübesi olan arkadaşlarımın yorum ve tavsiyelerine ihtiyacımız var çünkü 3 aya kadar operasyon düşünüyoruz ve şimdiden gidip bir öngörüşme yapalım dedik.

Merhaba caniim benim esmde azosperm yaklasik 1 bucuk ay önce mikro tese ameliyati oldu kaan aydosda

Teşekkürler arkadaşım, bizde ilk öğrendiğimizde Kaan Aydos'a muayeneye gitmiştik, micro tese önermişti bize de . Açıkçası yeni öğrenince korkudan operasyona giremedik ,şimdi karar verebildik bir de neden bilmem ama biz ısınamadık o doktora.

Teşekkürler arkadaşım, bizde ilk öğrendiğimizde Kaan Aydos'a muayeneye gitmiştik, micro tese önermişti bize de . Açıkçası yeni öğrenince korkudan operasyona giremedik ,şimdi karar verebildik bir de neden bilmem ama biz ısınamadık o doktora.

Anladim canim benim esimde ona cok isindi ve cok güveniyor kendisinee o yüzdn ona karar vermsdk

Canim tansel beyi bilmiyorum. ben emre beye mail yolladim sagolsun bana geri donus yapti telefonda gorustuk. Bizimde bilinen bi sebebi yok. Hocada buyuk ihtimalle sebepsiz dedi. Eger sadece bu iki secenek varsa emre beye sende mail at telefonda bi gorus once. Biz mufit hocaya gitmeyi dusunuyoruz

İstanbul da olduğumuz için eğer sperm bulunursa umut tüp bebek merkezini düşünüyoruz baya araştırdık başarıları çok olan bir merkez erkek infertilitesinde, laboratuarı ,cihazları çok iyi. Emre bey buradaydı ancak ayrılmış Liv hospital a bağlı çalışıyormuş ,şimdi Umut tüpte teseyi Tansel Kaplancan yapıyormuş bu doktorda yıllardır orada, bu sebepten bilen arkadaşlara danışmak istedik. Emre beyle ilgili olumlu şeyler okuduk hep ama hastanesiyle ilgili bişey bilmiyoruz bu da kafa karıştırıyor. Teşekkür ederim arkadaşım Allah en hayırlı olan doktorlara emanet etsin bizleri inşallah.

merhaba konu sahibi tstoner tstoner ne yaptınız acaba bizimle paylaşırmısınız?bizde haftaya operasyon geçireceğiz kısmetse.bize de teseyi tansel hoca yapacak.bilgi verirsen çok sevinirim

İstanbul da olduğumuz için eğer sperm bulunursa umut tüp bebek merkezini düşünüyoruz baya araştırdık başarıları çok olan bir merkez erkek infertilitesinde, laboratuarı ,cihazları çok iyi. Emre bey buradaydı ancak ayrılmış Liv hospital a bağlı çalışıyormuş ,şimdi Umut tüpte teseyi Tansel Kaplancan yapıyormuş bu doktorda yıllardır orada, bu sebepten bilen arkadaşlara danışmak istedik. Emre beyle ilgili olumlu şeyler okuduk hep ama hastanesiyle ilgili bişey bilmiyoruz bu da kafa karıştırıyor. Teşekkür ederim arkadaşım Allah en hayırlı olan doktorlara emanet etsin bizleri inşallah.
Benim eşimde azo hastası bizde kararız kaldık diğerin hastanesi diğerin tecrübesi lütfen deneyiminizi paylaşır mısın

Siz ne yaptınız lütfen deneyiminizi cevaplar misiniz
Canım inşallah yarın sabah yatış yapicaz İstanbul florance hastanesine .tansel hoca yapacak teseyi.esimi muayene etti "eğer sperm varsa ben onu bulurum" dedi.kendi doktorumuz da tansel beyin bu konuda çok tecrübeli olduğunu 4000den fazla ameliyat yaptığını hastane aletlerinin ve laboratuvar in çok iyi olduğunu söyledi.Rabbim kısmet ederse illaki olur
Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.yarın fırsat bulursam yazarım inşallah sonucu

Görelim mevla neyler

Neylerse güzel eyler....

İnşallah bulunur inşallah canım eşim tansel beyin yaklaşımı çok beğendi tansel bey ben size boşuna umut vermek istemem sonuca göre konuşuruz dedi ve sonuçta ise y mikro delesyon normal çıktı

Canım inşallah yarın sabah yatış yapicaz İstanbul florance hastanesine .tansel hoca yapacak teseyi.esimi muayene etti "eğer sperm varsa ben onu bulurum" dedi.kendi doktorumuz da tansel beyin bu konuda çok tecrübeli olduğunu 4000den fazla ameliyat yaptığını hastane aletlerinin ve laboratuvar in çok iyi olduğunu söyledi.Rabbim kısmet ederse illaki olur
Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.yarın fırsat bulursam yazarım inşallah sonucu

Görelim mevla neyler

Neylerse güzel eyler....
Naptınız canım tesede bulundumu

Lütfen kendinizi ve eşinizi üzmeyin Rabbim büyüktür hepimiz aynı yollardan gecicez Rabbim yardımcımız olsun geçmiş olsun arkqdasim

Merhaba esiniz durumu suan nasil,insallah hamilesindir bu aradaa:)

Back
X