- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aysegülcüm dualarimiz seninle canim, Rabbim hayirlisini versin, moralini yüksek tut
embriyolar transfer edildikten sonra test gününe kadar kendini hamile say, düsünme hicbirseyi, hayirli haberlerini bekliyoruz canimmm Rabbim yardimcin olsun :1hug:
kizlar hasta oldum bugun ignelerime basliyorum ins hersey yolunda gider burun damlasiyla birlikte kullanicam ignelerimi busefer 75 ml uc tane kuru bir su karistirip vurulucam sanirim 225 ml oluyo cumada kontrole gidicem ay cok heyecanliyim bir an once bitsede sonucu alsam kizlar dualariniza cok ihtiyacim var cunku her zaman kendi duamizdan once karsimizdaki kisi bizim icin dua ederse bu daha cok erken kabul olunur ne olursunuz sizde benim icin dualarinizi eksik etmeyin allahim ins busefer hamile kaliyim ne olursun rabbim:CüvCüv::CüvCüv:![]()
insallah hayirli haberini aliriz dualarimiz seninle anlayamadigim burun damlasi ne oluyorki ben almanyada mikro denedik öyle birsey olmadi bende nerede yaptiriyorsun tedavini
kizlar hasta oldum bugun ignelerime basliyorum ins hersey yolunda gider burun damlasiyla birlikte kullanicam ignelerimi busefer 75 ml uc tane kuru bir su karistirip vurulucam sanirim 225 ml oluyo cumada kontrole gidicem ay cok heyecanliyim bir an once bitsede sonucu alsam kizlar dualariniza cok ihtiyacim var cunku her zaman kendi duamizdan once karsimizdaki kisi bizim icin dua ederse bu daha cok erken kabul olunur ne olursunuz sizde benim icin dualarinizi eksik etmeyin allahim ins busefer hamile kaliyim ne olursun rabbim:CüvCüv::CüvCüv:![]()
canım inşallah hayırlısı olur..kavuşursun bebeişlerine..aysegülcüm hangi hastanede yaptırıyosun..
canım tedavininn olumlu sonuçlanmasını diliyorum.. Bende tedavideyim. Bugün 4.günün günde 75 iu progon iğne vuruyorum göbekten. Yarın ilk kontrolüm varç bakalım kaç yumoş şahlanmış:1rolleyes:
cok saol canim dualarin icin ins sende yavruna kavusursun ya canim hic sorma igneleri vuruluyorum fakat gunler gecmek bilmiyo ben daha yolun basinda sabirsizim bakalim transferden sonra nasil bekliyecem
canim benimde bugun 4 gunum gunde 1 defa 75 lik 3 kuru 1 su bravelle igne vuruluyorum bugun benim ilk dr randevum vardi kan aldilar saat 17 de arayip nasil devam edecegimi kontrolun nezaman basliyacagini soluyecekler sen normal tup bebekmi yaptiriyosun yoksa mikro enjeksiyonmu ins tedavimizde bir aksilik cikmaz kaydirigubbakcemile3