- 3 Temmuz 2025
- 101
- 16
- 13
- 26
Yani bu değerlerle hamile kalınır mı diyorsunuz bir de sizde çıkan varikosel daha mı büyüktü ameliyattan sonra tekrarladı mı acaba biz biraz ameliyatı erteleyelim önce ni araştıralım dedik çünkü tek bi doktora gittik başka doktorları da değerlendirelim diyoruz siz ne zaman farketmiştiniz me kadar sürede etkiledi bu sizi yardımcı olur musunuz bana acabaCanım senin değerlerin daha iyi bizim varikosel öncesi morfoloji %1
Toplam sperm sayısı 20 milyon idi.
1 mt ise 4 milyon idi.
Ameliyat sonrası 1 ml 16 milyon
Toplamda 86.000 milyon
Morfoloji %2
Ameliyat sonrası geçen hafta morfoloji %2
Toplam sperm 28 milyon
1 mt 7 milyon
İleri hız %17
Ameliyat sonrasında ilk 3 ay yükseliş sonrasında düşüş oldu
Öyle yapıcam yavrum takmıycamBen 31 yaşındayım bence cocuk için biraz daha bekleyin olacaktır
Ben oldum salı günün bugün 3 günümMikroçip aşılamaa olanlar varmı , varsa süreci birlikte takip edelim , inşalllah pozitif sonuçlar görürüz
Cip ben aldım 6 bin 1200 iğneye verdim devlet hastanesi de doktor ücretsiz yaptıMikroçip aşılama fiyatları nedir acaba ? Doktor önerisi verebilir misiniz
Merhaba bizdede varikosel var aşılama düşünüyoruz süreç hakkinda hic bilgim yok aşilama ücretsiz mi sartlari falan var miErkek faktörü yani sperm değerleri cok düşük ve morfoloji %2
Dna hasarı normal ama morfoloji çok çok düşük, doğal yolla zor ama Rabbim nasip etti ama kalbi durdu. 8 martta kürtaj oldum.
Zaten varikosel vardı ameliyat olmuştu eşim.çok doktora gittik ameliyatın üzerinden 11 ay geçti olmayınca aşılama sürecine girdik.
Özelde paralı canım devlette 3 yıl evli olma koşulu varmış sanırım.Merhaba bizdede varikosel var aşılama düşünüyoruz süreç hakkinda hic bilgim yok aşilama ücretsiz mi sartlari falan var mi
biz devlet düşünüyoruz maddi imkanlardan dolayi ama 1.5 yillik evliyiz özelde ne kadardir ki acabaÖzelde paralı canım devlette 3 yıl evli olma koşulu varmış sanırım.
Özel doktora gidiyorsun gebe kalamadığını söylüyorsun, yumurtalarına bakıyor soruyor vs aşılama istediğnii söylüyorsun süreç başlıyor öncelikle adetin 2.günü ilaçlara başlıyorsun.
Sonra doktor takip ediyor yumurta büyümüş mü diye sonra çatlatma iğnesi veriyorlar kendin iğneni yapıyorsun, iğne sonrası 36 saat sonra aşılamyı yapıyor. Aşılama günü 3 saat önce eşin sperm testi veriyor iyi ve hızlı olanlar iğneye enjekte ediliyor aşılama günü eşinin spermi senin rahmine enjekte ediliyor.
Olay basit hafif ağrın oluyor o gün o kadar. Aynı gün duş yapmak yasak. Aşılama gününden 1 gün sonra gün aşırı birliktelik isteniyor.
Ben 12 bin verdim ilaçlar hariçbiz devlet düşünüyoruz maddi imkanlardan dolayi ama 1.5 yillik evliyiz özelde ne kadardir ki acaba
Siz ne zaman yaptirdiniz ve hamile kaldiniz mi bide nerde yaptirdinizBen 12 bin verdim ilaçlar hariç
Temmuzda yaptırdım ben de tutmadı , özel klinikte yaptırdım bu ay ara verdim eylülde tekrar gidicemSiz ne zaman yaptirdiniz ve hamile kaldiniz mi bide nerde yaptirdiniz
Rabbim gönlünüze göre versin insallahTemmuzda yaptırdım ben de tutmadı , özel klinikte yaptırdım bu ay ara verdim eylülde tekrar gidicem
Tek seferde verdim yavrum aşılamaya sadece , iğne ilaçlar falan derken 14 bini bulduRabbim gönlünüze göre versin insallahson bisey sorucam bi aşılama icin mi 12 bin verdiniz yoksa işte bi seferde iki üç aşılama mi yapiliyo
Teşekkür ederim cevaplariniz için cok yardimci oldunuzTek seferde verdim yavrum aşılamaya sadece , iğne ilaçlar falan derken 14 bini buldu
Evet nerdeyse her ay deniyoruz 1.5 yildir istiyoruz ama tüplerim tikaliymis meğersem nisan ayinda tüplerim acildi hsg ile. Geçen ay kimyasal gebelik yasadim eşimin sperm hareketsizligi var bide hem varikosel ameliyati oldu hemde doğal yoldan değerlerini düzeltmeye calistik ama çok yoruldum artik bide aşılama deneyelim diyoruz
Evet çok yorucu bi süreç seni anlayabiliyorum bizdede bi sorun yok mesela ben strese bağlıyorum artık yeni başladım benda bunaEvet nerdeyse her ay deniyoruz 1.5 yildir istiyoruz ama tüplerim tikaliymis meğersem nisan ayinda tüplerim acildi hsg ile. Geçen ay kimyasal gebelik yasadim eşimin sperm hareketsizligi var bide hem varikosel ameliyati oldu hemde doğal yoldan değerlerini düzeltmeye calistik ama çok yoruldum artik bide aşılama deneyelim diyoruz
İnsallab güzel sonuçlar alirsiniz da aşılamaya gerek kalmaz hiçEvet çok yorucu bi süreç seni anlayabiliyorum bizdede bi sorun yok mesela ben strese bağlıyorum artık yeni başladım benda buna
İnşalllaaahh pozitifleri görürürz bu ayİnsallab güzel sonuçlar alirsiniz da aşılamaya gerek kalmaz hiç
Ben bu sabah ilk idrarla test yaptim ve koskoca bir negatif 11 agustos yumurtlama bat 25 agustos sizce pozitife döner mi 5 gün var adeteİnşalllaaahh pozitifleri görürürz bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?