Senin kaçıncı gününde yaptırdın testiYaptım dün negatifti aşkım erken diyor herkes ama bence olsa çıkardı
Aşılama gününü saymazsak 10. Günde yaptım aşkım sayıyorsak 11. GünSenin kaçıncı gününde yaptırdın testi
Ama kan yaptırmadım idrar testi yaptım evdeAşılama gününü saymazsak 10. Günde yaptım aşkım sayıyorsak 11. Gün
Bende aynı normal test yaptım aşılma günü saymazsak 11 günAma kan yaptırmadım idrar testi yaptım evde
Aşkım yaşadığım yerde hastane yok veremiyorum o yüzden hastane 80 km uzaktaÇatlatma iğnesi evet yalancı pozitif çıkartıyor ama şuan iğnenin etkisi gittiyse bile hemen testte çıkmazki daha idrara bile geçmez. Ama testte eğer negatif çıktıysa Nisanur bence kanda direk çıkar bu akşam kan verin
O zaman nasip kuzum adet günün ne zamanAşkım yaşadığım yerde hastane yok veremiyorum o yüzden hastane 80 km uzakta
Seninde mi idrarda negatif çıktı canımSenin kaçıncı gününde yaptırdın testi
Önümüzdeki pazar canımO zaman nasip kuzum adet günün ne zaman
Evet dün yaptın negatifSeninde mi idrarda negatif çıktı canım
Canım benimkide pazar günü adet günümÖnümüzdeki pazar canım
Hadi hayırlısı inşallah canımÇarşamba günü gidicem kan vermeye hayırlısıyla
Hayırlısı olur İnşAllahCanım benimkide pazar günü adet günüm
İnşallah ikimizde mutlu oluruz canımmHayırlısı olur İnşAllah
Rabbim senin yüzünü güldürür İnşAllah ben umutsuzum gerçektenİnşallah ikimizde mutlu oluruz canımm
Ben senden daha umutsuzum ama doktorum dediki adet gününe kadar test yapma yalancı pozitifler çıkabilir çatlatma iğnesi yüzünden dedi adetin geçerse test yap dedi ama bende ne test almaya ne de test yapmaya umut yok yani bitanem olsa bile sevinemicek gibi bir his , içimde karamsarlık var canım hiç bir şey yapmak istemiyor neden böyle anlamadım kuzumRabbim senin yüzünü güldürür İnşAllah ben umutsuzum gerçekten
İnan aynı senin gibi hissediyorum hep umutsuz sanki o gün hiç gelmiycekmiş gibi ama böyle üstümüze çekiyoruz o durumu öyle de oluyor. Keşke pozitif düşünebilsem ama kendimi kandıramıyorumBen senden daha umutsuzum ama doktorum dediki adet gününe kadar test yapma yalancı pozitifler çıkabilir çatlatma iğnesi yüzünden dedi adetin geçerse test yap dedi ama bende ne test almaya ne de test yapmaya umut yok yani bitanem olsa bile sevinemicek gibi bir his , içimde karamsarlık var canım hiç bir şey yapmak istemiyor neden böyle anlamadım kuzum
Olsun canım bizim içinde hayırlı olan neyse o olsun eğer olmazsa bu ay ben ara vermeyi düşünüyorum hem maddi hem manevi kendimi yorgun ve umutsuz hissediyorumİnan aynı senin gibi hissediyorum hep umutsuz sanki o gün hiç gelmiycekmiş gibi ama böyle üstümüze çekiyoruz o durumu öyle de oluyor. Keşke pozitif düşünebilsem ama kendimi kandıramıyorum
Bende ara vermek istiyorum doktorum hemen gel diyor adet olursan ama arayıp söyliycem doğru diyorsun insan maddi manevi yoruluyor en az 10 bin lira gözüme gelmez keşke olsaOlsun canım bizim içinde hayırlı olan neyse o olsun eğer olmazsa bu ay ben ara vermeyi düşünüyorum hem maddi hem manevi kendimi yorgun ve umutsuz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?