Mikroçip aşılama yaptıranlar?

Bu şimdi çipli olunca sağlıklı spermleri ayrıştırma yaptılar ya him dememişlerdi böyle bir sorun doktor aşılama yapmadan önce baktı sonuçlara işte ama ileri yavaş iyi döllenirse onlar döllenir nasip dedi canım😞
Kıyamam biliyorum şimdi düşünüp duruyorsun İnan bende hergün düşünüyorum tutcak mı diye kalbim hızlı atıyor düşündükçe hatta ama yapcak birşeyimiz olsa keşke nasip canım 😞

Kıyamam biliyorum şimdi düşünüp duruyorsun İnan bende hergün düşünüyorum tutcak mı diye kalbim hızlı atıyor düşündükçe hatta ama yapcak birşeyimiz olsa keşke nasip canım 😞
Öyle canım hayırlısı olsun inşallah hiç olmaz asla olmaz demedi ama genede ileri hızlı sıfır olunca üzüldüm yani hızlı sperm yokmuş yavaşlarmış 🤦‍♀️

Yaptım dün negatifti aşkım erken diyor herkes ama bence olsa çıkardı
Umudunu yitirme kuzum bazen testte sıfırlanıp idrara zor geçtiği için idrarda çıkmıyormul iğnenin etisi sıfırlanıp sonra yükselmeye başlıyormuş vakti gelince adet olmazsan direk test yaptır kanda bakılsın

Umudunu yitirme kuzum bazen testte sıfırlanıp idrara zor geçtiği için idrarda çıkmıyormul iğnenin etisi sıfırlanıp sonra yükselmeye başlıyormuş vakti gelince adet olmazsan direk test yaptır kanda bakılsın
Bilmiyorum ya diyorum 10. Gün 9. Gün yapanlarında silikte olsa çıkıyor bu test bir benim yüzüme gülmedi 😂

Back
X