Aşılama Mikrocip aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Safsarisin

Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
11.206
14.571
298
Merhabalar hanımlar,mikrocip yöntemiyle aşılama varmış. Biraz arastirdim da yuzde 70 oraninda başarı saglaniyormus. Bu tup bebek oranindan bile yüksek bir oran
Yaptiran var mi aranizda,
Bir de bildiginiz yapan yerleri yazar mısınız?
Internette pek bisey goremedim her tup bebek merkezi yapiyor mu ve herkese yapiliyor mu

Ben çipli aşılama yaptırdım. Normal aşılamaya göre tutma ihtimali biraz daha yüksekmiş ama 70 değil. Bu arada sonucunu henüz bilmiyorum.

Irenbe tüp bebek merkezinde yapıldı. Sanırım artik bütün tup bebek merkezlerinde yapılıyor

Son düzenleme:
Anladim ilk asilamaniz miydi peki
Evet ilk. Benim düşüklerim var öncesinde. Ben tüp bebek icin gittim aslinda. Yaşım da ileri. Embrio kalitesi iyi olsun istedim. Doktorum gerek yok, cipli asilama yapalim, olur dedi. Hatta onu bile ben istedim. O yumurta takibi ile hamile kalirsin diyordu. Sağlıklı bir gebelik elde etmek ve onu sürdürmek istedim. Gebelik oluşursa serkilaj yapılacak. Durum böyle..

Evet ilk. Benim düşüklerim var öncesinde. Ben tüp bebek icin gittim aslinda. Yaşım da ileri. Embrio kalitesi iyi olsun istedim. Doktorum gerek yok, cipli asilama yapalim, olur dedi. Hatta onu bile ben istedim. O yumurta takibi ile hamile kalirsin diyordu. Sağlıklı bir gebelik elde etmek ve onu sürdürmek istedim. Gebelik oluşursa serkilaj yapılacak. Durum böyle..
Serkilaj nedir ? Insallah olur Allah büyük

Bende uzunca araştırmalarım sonucunda bu yöntemin başarılarını okudum hatta çevremde bebek problemi olan çiftlerinde normal aşılamalarda başarısız ilk mikroçip denemelerinde hamile kaldıklarına şahit oldum. Bu ay şehir dışında denk geldim Reglime o yüzden eylülde başlayacağız inşallah

Bende uzunca araştırmalarım sonucunda bu yöntemin başarılarını okudum hatta çevremde bebek problemi olan çiftlerinde normal aşılamalarda başarısız ilk mikroçip denemelerinde hamile kaldıklarına şahit oldum. Bu ay şehir dışında denk geldim Reglime o yüzden eylülde başlayacağız inşallah
Benimde eylülde esim sperm verecek eger yükselmemişse bence yukselmedi ilaçlarını duzenli.icmiuor bana asilama yapcaklar siz nerde olcaksiniz peki hangi merkez

Benimde eylülde esim sperm verecek eger yükselmemişse bence yukselmedi ilaçlarını duzenli.icmiuor bana asilama yapcaklar siz nerde olcaksiniz peki hangi merkez

Bu mesajı yazdığımda Muğla daydım. Ali kavas adında çok başarılı bir doktordu planımız ama şimdi izin sürem yetersiz kaldığı ve Reglim geç kaldığı için Samsun da bir doktor buldum nasipse gelecek ay başlayacağız.

Bu mesajı yazdığımda Muğla daydım. Ali kavas adında çok başarılı bir doktordu planımız ama şimdi izin sürem yetersiz kaldığı ve Reglim geç kaldığı için Samsun da bir doktor buldum nasipse gelecek ay başlayacağız.
Bu ay sonu bende rahim filmi cektirecegim. Aldim randevu.
Anestezili. Korkmuyorum. Insallah hakkimizda hayirlisi olur belkdie samsunda ki doktor sizin icin sifa dir insallah

Bu ay sonu bende rahim filmi cektirecegim. Aldim randevu.
Anestezili. Korkmuyorum. Insallah hakkimizda hayirlisi olur belkdie samsunda ki doktor sizin icin sifa dir insallah
Ben de çektirdim rahim filmi anestezilik Bir durum yok. Bir de benim ilkinde net görüntü alamadılar aynı işlemi tekrarladılar baştan sona kadar evet acı Yok diyemem ama abartılan bir durum yok güvenin bana

Ben çipli aşılama yaptırdım. Normal aşılamaya göre tutma ihtimali biraz daha yüksekmiş ama 70 değil. Bu arada sonucunu henüz bilmiyorum.
Merhaba mikroçiple aşılama yaptırmışsınız sonucunu öğrenebildiniz mi umarım hamilesinizdir Bende bu ay yaptıracağım ve mikroçiple yaptıranların olumlu yanıtlarını duymaya ihtiyacım var

Öylemi adınıza çok üzüldüm rabbim ikimize ve isteyen herkese en hayırlı ve en kısa vakitte nasip etsin inşallah. Hangi ilde yaptırmıştınız

Back
X