soruna cevap olabilirmi bilmiyorum ama, benimde2. denememde bazı yumurtalar erken büyürken bazıları çok geride kalmıştı, iğnelerime devam ederken adet sancıları hissetmeye başladım, dr. erken çatlama riski olduğunu söyledi ama son ana kadar iğnelerime devam etti, çatlatma iğnesini de oldum, sonuçta yumurtalar toplandı, ama hepsi kalitesiz bulundu, transfer olmadı ........ 3. sefer denemede ise iğnelerime devam edereken daha erken adet sancıları hissettim, dr. yine erken çatlama riski gördü bu sefer iğneleri kesti, aceleyle çatlatma iğnesi oldum, yumurtalar toplandı, bu seferde sadece 2 tanesi kullanılabilir kalitedeydi....
şunu unutma yumurtaların ne kadar çok olması önemli değil, iyi kalitede olması önemli..... sana yetecek olan tek bir kaliteli yumurta...... onu elde ettin mi sakın başka şeyi sorgulama.... o yumurtaya odaklan.... onu kendine bağla..... rahat ol... mutlaka iyi kalitede en az 1-2 yumurta çıkar........ bugünkü aklım olsa herşeye üzülüp şansımı yok etmezdim. hep neden daha fazla yok, neden neden diye kendimi gerip durdum... rahat davransaydım kazanan ben olacaktım. olumsuz düşünce herşeyi daha zora sokuyor..... bebeğini sana getirecek olan tek bir yumurta sadece bunu düşün. sevgiler........