E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Merhabalar ..doĞru hatırlıyorsm sende kentte tedavİ gÖrÜyordun...
Benzer Şeyler benİm de baŞıma geldİ 2, tÜp bebk denememde aynı merkezde..
BİrŞey sormak İstİyorum fsh deĞerİ kaÇtı tedavİye baŞladıĞında ve kaÇ ad. Yumurta gÖrÜnÜyordu..
Şİmdİ benİm tedavİmden bahsedeyİm..fsh 14 İle baŞladım tek yumurtayla..dr İstersenİz erteleyelİm demİŞtİ...bİz devam kararı aldık..aynı sİzde olduĞu gİbİ sÜreÇ devam ederken 4-5 oldu yumurtalar..ancak 1 tanesİ Önden gİdİyordu dİĞerlerİ daha ufaktı ve cetrodİte yİ 2 ye Çıkardık..(lh yÜkselİŞe geÇtİĞİ İÇİn..bu da Çatlamaya az kaldıĞının belİrtİsİymİŞ)..dİĞerlerİ de bu yumurtaya yetİŞsİn dİye..sonra yumurtalarım toplandı 5 ad ve 3 Ü dÖllendİ ve 3 transfer..ve sonuÇ hamİleyİm...tedavİdeyken dr sÜreklİ bana İptal edelİm İstersenİz dİye sorarark tamamladım tedavİyİ ve 240 gİbİ b hcg sonucunu aldım...10 haftalık kalbİ durdu gerÇİ ama bu zorlu tedavİyİ hamİlelİk haberİyle bİtİrdİm..lÜtfen sİzde olumsuzlıkları atın kafanızdan..hayırlısını dİleyİn..
ÖnÜmÜzdekİ hafta tekrar kentte 3, tedavİme baŞlayacaĞım bende...
Sevgİler
canım bende 6 yumurta vardı son kontrollerimi yazayım
pazartesi (cumartesi de olabilir) 18-15,5-15-13,5-13-12,5
salı 19,5-17,5-16-15-14,5-14
çarşamba ki sabah son menagonu oldum akşam çatlatma iğnemi 20-18-17,5-17-16,6-16
ben son 6-7 gün (toplam tedavi 12 gün sürdü) erken çatlamaması için cetrotide oluyordum
senin 8 mm olan gerçektn kücük yetişmesi zor görünyor ama inşallah diğerleri yetişir. tek yumurta bile döllense inşş kalit olur ve tutunur. tek yumurta ile de hamile kalanlar var:Saruboceq:
Son muayenenizde Lh kaçtı ?
Çatlatma iğnesi olduğunuz son gün yani ??
Merhaba arkadaşlar,bu gün Mikroenjeksiyon tedavimin 10. günü.
Yumurtalıklarım ilaçlara yeterli cevap vermiyor...
Sağda 2 solda 2 folikülün geliştiğini söyledi dr..Foliküllerden biri 18 mm ,ama diğerleri 11 mm,8 mm, 11 mm sadece...:çok üzgünüm:
300 mg merional ve 300 mg fostimon bir su içinde tek seferde vuruluyorum..
Dr.LH ımın yükselmeye başladığını söyledi..
4 gündür de çatlamayı önlemek için cetrotal iğne oluyorum sabahları..
LH yükselmesi beyne folikülün çatlama isteğinin gitmeye başlaması demekmiş..
Dr bu günden itibaren günde 3 kez 2 şer kapsül endol almamı tavsiye etti..
Bu bir ağrı kesici olduğu halde foliküllerin çatlamasını önleme özelliğine de sahipmiş..
Yarın tekrar kontrolüm var..
Benim tedirginliğim 10. güne rağmen küçük ölçülen foliküllerim:gitme:
Eşim ultrasondaki ölçümleri birebir gerçeği ile aynı değildir,yanılma payı olabilir diyor ama tatmin olamadım bir türlü..
Dr,cumartesi toplama işlemi başlayabilir diyor ama 3 günde ne kadar gelişir ki folüküller?
Sonuçta 18 -20 mm olunca çatlıyormuş foliküller..Ama o güne dek yeterince büyümezse 4 folikülden sadece 1 i mi olgun çıkıp döllenicek? şansım azalıcak yani...
Offf ya ne stresli bunları düşünmek.........:çok üzgünüm:
Sizin folikül gelişimleriniz nasıldı gününe göre? Bana yardımcı olurmusunuz deneyimlerinizle ? benneyaptımki
arkadaşım yazdıklarını okuyunca ne kadar ortak yönümüz olduğunu gördüm.
ama sen inanki benden daha iyi durumda devam etmişsin.
bende tek folikül tespit edilmişti. ve ilk günden beri tek bir yumurta için mücadele verdim.
ona birsey olmasın istedim. sonunda 16 mm ye kadar büyüdü çok şükür, senin 18 mm olmuş ne güzel, üzülme arkadaşım. aynı durumu yaşadım yumurta 15 mm de çatlamaya kalktı peşpeşe iğneler kullandım, ilaçlar kullandım, ertesi gün çatlatma iğnesini olarak yumurta toplama işlemine geçtik, çok şükür tekti ama inatçıydı, sapasağlam aldılar yumurtamı, hep bir tane onu alırken bakalım sağlam alabileceklermi diye üzülüyordum. sonra döllenecekmi korkusu başladı. yumurtam alındığında 16 mm di. cumartesi sabah yumurtam alındı, pazar günü aramam gerektiği halde korkudan arayamadımm, onlar aradılar ve döllendiğini söylediler. nasıl sevindim. mikroenjeksiyon benimkide. çok şükür dün transferim yapıldı, inşallah baştan beri tek yumurtayla devam ettim , bebeğimizi kucağımıza alabilmek için bir yumurta yeter zaten, yeterki Allah bize o bebeği nasip etsin, o ruh dünyaya gelecekse, 10 yumurtada olsa yine aynı yumurta dünyaya merhaba diyecek. bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah. üzülme arkadaşım, inşallah güzel haberlerini alacağız :) Allaha emanet olun hem sen hem o altın yumurtan :)
Mesajını okurken gözyaşlarıma engel olamadım biliyormusun...
16 mm olan folikülün döllenmesine çok sevindim..
İnşallah incitanen anneciğine sımsıkı tutunur...
Bu aşamaların hepsi çok zor...Keseyi görmeyi beklemek,kalp atışlarını duymak,gelişimi vs..hepsi ayrı heyecan........
Benim hamileliğim var daha önceden....Ama kaybettim....
Allah yüzümüzü güldürür inşallah.........
Siz de Allaha emanet olun...
Canım sağol. Amin, inşallah.
Allah bu sefer kucağına almayı nasip edecek inşallah...
Güzel haberlerimizi birbirimize vermeyi ihmal etmeyelim :)
Mesajını okurken gözyaşlarıma engel olamadım biliyormusun...
16 mm olan folikülün döllenmesine çok sevindim..
İnşallah incitanen anneciğine sımsıkı tutunur...
Bu aşamaların hepsi çok zor...Keseyi görmeyi beklemek,kalp atışlarını duymak,gelişimi vs..hepsi ayrı heyecan........
Benim hamileliğim var daha önceden....Ama kaybettim....
Allah yüzümüzü güldürür inşallah.........
Siz de Allaha emanet olun...
Canım sağol. Amin, inşallah.
Allah bu sefer kucağına almayı nasip edecek inşallah...
Güzel haberlerimizi birbirimize vermeyi ihmal etmeyelim :)
İnşallah bu günler geride kalır...........:Saruboceq:
Tutmazsa eşim için çok üzülücem..geçenlerde buraya geldiğinde taksi dolmuşa bindik eşimle..ön tarafa annesi arka tarafa da teyzesi ve kucağında küçük bir kız çocuğu vardı..1 buçuk -2 yaşlarında..anne anne diyordu,sevimli bir kızdı..eşimin gözünden yaşlar akıyordu...iş yerinde bir adam sürekli telefonda kızı ile konuşuyormuş..eşim kendimi çok kötü hissediyorum,çok üzülüyorum diyor..o böyle dedikçe ,ağladıkça ben daha kötü oluyorum..mafoldumben
Eşim küçük bebeklere bakamıyor,hemen gözünden yaşlar dökülüyor..Onu teselli etmeye çalışıyorum..Çok zor ya..Onun göz yaşları beni çok üzüyor,yüreğim eziliyor........mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Tutmazsa eşim için çok üzülücem..geçenlerde buraya geldiğinde taksi dolmuşa bindik eşimle..ön tarafa annesi arka tarafa da teyzesi ve kucağında küçük bir kız çocuğu vardı..1 buçuk -2 yaşlarında..anne anne diyordu,sevimli bir kızdı..eşimin gözünden yaşlar akıyordu...iş yerinde bir adam sürekli telefonda kızı ile konuşuyormuş..eşim kendimi çok kötü hissediyorum,çok üzülüyorum diyor..o böyle dedikçe ,ağladıkça ben daha kötü oluyorum..mafoldumben
Eşim küçük bebeklere bakamıyor,hemen gözünden yaşlar dökülüyor..Onu teselli etmeye çalışıyorum..Çok zor ya..Onun göz yaşları beni çok üzüyor,yüreğim eziliyor........mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?