E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
Merhaba arkadaşlar,bu gün Mikroenjeksiyon tedavimin 10. günü.
Yumurtalıklarım ilaçlara yeterli cevap vermiyor...
Sağda 2 solda 2 folikülün geliştiğini söyledi dr..Foliküllerden biri 18 mm ,ama diğerleri 11 mm,8 mm, 11 mm sadece...:çok üzgünüm:
300 mg merional ve 300 mg fostimon bir su içinde tek seferde vuruluyorum..
Dr.LH ımın yükselmeye başladığını söyledi..
4 gündür de çatlamayı önlemek için cetrotal iğne oluyorum sabahları..
LH yükselmesi beyne folikülün çatlama isteğinin gitmeye başlaması demekmiş..
Dr bu günden itibaren günde 3 kez 2 şer kapsül endol almamı tavsiye etti..
Bu bir ağrı kesici olduğu halde foliküllerin çatlamasını önleme özelliğine de sahipmiş..
Yarın tekrar kontrolüm var..
Benim tedirginliğim 10. güne rağmen küçük ölçülen foliküllerim:gitme:
Eşim ultrasondaki ölçümleri birebir gerçeği ile aynı değildir,yanılma payı olabilir diyor ama tatmin olamadım bir türlü..
Dr,cumartesi toplama işlemi başlayabilir diyor ama 3 günde ne kadar gelişir ki folüküller?
Sonuçta 18 -20 mm olunca çatlıyormuş foliküller..Ama o güne dek yeterince büyümezse 4 folikülden sadece 1 i mi olgun çıkıp döllenicek? şansım azalıcak yani...
Offf ya ne stresli bunları düşünmek.........:çok üzgünüm:
Sizin folikül gelişimleriniz nasıldı gününe göre? Bana yardımcı olurmusunuz deneyimlerinizle ? benneyaptımki
Yumurtalıklarım ilaçlara yeterli cevap vermiyor...
Sağda 2 solda 2 folikülün geliştiğini söyledi dr..Foliküllerden biri 18 mm ,ama diğerleri 11 mm,8 mm, 11 mm sadece...:çok üzgünüm:
300 mg merional ve 300 mg fostimon bir su içinde tek seferde vuruluyorum..
Dr.LH ımın yükselmeye başladığını söyledi..
4 gündür de çatlamayı önlemek için cetrotal iğne oluyorum sabahları..
LH yükselmesi beyne folikülün çatlama isteğinin gitmeye başlaması demekmiş..
Dr bu günden itibaren günde 3 kez 2 şer kapsül endol almamı tavsiye etti..
Bu bir ağrı kesici olduğu halde foliküllerin çatlamasını önleme özelliğine de sahipmiş..
Yarın tekrar kontrolüm var..
Benim tedirginliğim 10. güne rağmen küçük ölçülen foliküllerim:gitme:
Eşim ultrasondaki ölçümleri birebir gerçeği ile aynı değildir,yanılma payı olabilir diyor ama tatmin olamadım bir türlü..
Dr,cumartesi toplama işlemi başlayabilir diyor ama 3 günde ne kadar gelişir ki folüküller?
Sonuçta 18 -20 mm olunca çatlıyormuş foliküller..Ama o güne dek yeterince büyümezse 4 folikülden sadece 1 i mi olgun çıkıp döllenicek? şansım azalıcak yani...
Offf ya ne stresli bunları düşünmek.........:çok üzgünüm:
Sizin folikül gelişimleriniz nasıldı gününe göre? Bana yardımcı olurmusunuz deneyimlerinizle ? benneyaptımki
Son düzenleyen: Moderatör: