mikroenjeksiyon

ama tutunma ağrısı var.ben yaşadım dayanılmaz bir ağrı.özellikle geceleri uyurken aniden giriyor insanın canını alıyor ben 6 hafta çektim o ağrıları sonradan birden kesildi sonrada malum zaten...

öylemi diyosun ben transfer sonrası ilk hafta ağrı çektim oysaki bana tutunmamış tı bile bende yumurta toplama dan sonra benim ağrım olmuştu ona yordum.

öylemi diyosun ben transfer sonrası ilk hafta ağrı çektim oysaki bana tutunmamış tı bile bende yumurta toplama dan sonra benim ağrım olmuştu ona yordum.

yok yok o ağrılar ilk hafta oluyor zatende ilk haftadan sonraki ağrıların tutunma ağrıları çok ızdıraplı kimseye derdini anlatamıyorsun eşimle sabahlara kadar oturuyorduk ben ağlıyordum oda dua ediyordu...sabahı sabah ediyordukk...

sürekli meyva falan yiyorum.kabız olmamak için bide.3 gün rapor aldım pzt iş başı canım.hani bazıları anlatıyor ya leke falan geliyo diye tutunma lekesi oluyormuş sanırım.ayy ne biliyim hayırlısı şu beklemek 12 günü sürekli aklında oldumu olmadımı diye

evet kayısı incir antep fıstığı fındık ye sulu yemekler tüket ekmekten kaçınmaya çalış kuru şeyler yeme 12 günü bu şekilde atlat inş. 12 gün sonrada hayırlı haberlerini duyalım inş.

inş canım hayırlısıyla olursa inş burdan haykırıırım hamileyimmmmmmmmm diye

bende öyle düşünüyorum 3 veya 4 gün alayım rapor ondan sonra çalışırken en azından düşünmessin ne olcak diye 12 gün beklemek zor ama dayan inşallah mutlu haber vericeksin bize lekeye falan takılma olanda oluyo olmayanda ama biliyosun benim 10.gün kahve leke gelmişti bende sevinmiştim tutunma lekesi diye o gün hiç gelmedi sonra leke 11.gün devam ederek çoğaldı ve kırmızı ya döndü yani regl oldum test tarihinden önce

ben size bişiy diyimmi mayada benim gebelik takibimi yapan ömer hoca vardı süperr bi doktor ilk tanıştığım gün bazen vişne çürüğü gibi lekeler geliyor sakın korkma bazen bunun sebeb bebeğin yerleştiğinin kanıtı oluyor demişti.ama şunu biliyorum hiç kalkmadan yatın fazla harekette kaçının bence ben bidahaki sefere öyle yapacağım...

evet hatırlıyorum canım.çalışırken başka şeylere kafanı yoruyosunya daha iyi olur 3 günde yeter zaten.

ben yapıldığı ilk gün yattım sürekli kalkmadan diğer günler hem dolaştım evin içinde hem yattım öyle geçiriyorum.ama sürekli yatmakta iyi değil diyolar hareket halinde olacaksınki kabız olmamak için kendini yormadan

sen yattınmı peki geçen sefer 12 gün boyunca yoksa hayatına devammı ettin

sen yattınmı peki geçen sefer 12 gün boyunca yoksa hayatına devammı ettin

ben yatmadım 3. günü işe başladım ama işyerinde oturduğum yerden hiç kalkmadım.ofisteki arkadaş biliyordu durumu her işimi o yapıyordu sağolsun evdede gidene kadar annem yaptı gittikten sonrada eşim yaptı işleri yemeği falan...

o ayarı kendin yapacaksın artık ben öyle yapıyordum kabız oldun mu yandın zaten...

bu sefer bende öyle yapmayı düşünüyorum 3 gün rapor alıcam zaten işim çok zor değil oturuyorum hep bilgisayar başında işyerindekilerde biliyo durumu çıkışta da eşim işten alıyo yemek işinide hallederiz annem istanbulda evde yardım edicek sadece eşim var.

olsun seni anlayan sesini çıkarmadan yardım eden bi eşin varsa ne mutlu sana...

olsun seni anlayan sesini çıkarmadan yardım eden bi eşin varsa ne mutlu sana...

anlıyo da onunda sabrı yok bazı şeylerde tükeniyo hepimizin tükeniyo 12 gün oda çok zorlandı geçen sefer eşler bizim kadar araştırmacı değil ne olucağını bilmiyolar kolay sanıyolar ama değil yaşadıklarımız

size ne diycem bide ömer hoca bana sakın üzülme sinirlenme sürekli pozitif dolaş demişti.vücuttaki hormonlar bebeği etkiliyor demişti banucum ve polikcim pozitif olun günde en az 2 litre su tüketin transfer sonrasıben ilk deneyimimde bunları yapmıştım bana faydası olmuştu inşallah sizlerede olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…