mikroenjeksiyon

bende senin gibi düşünüyorum cözünmede sorun olursa derlermi demezlermi aman ne biliyim işte pek güven kalmadı kimseye,,,

bende senin gibi düşünüyorum cözünmede sorun olursa derlermi demezlermi aman ne biliyim işte pek güven kalmadı kimseye,,,

bakalım hayırlısı.şimdi kendimizi bebişlere verelim düşünmüyelim.olacağı varsa olur napalım sıkıldım valla ya.ilaç iç iç şiştim yemin ederim

esra canım naptın gittinmi merak ettim

Canim tam gitmeden onceki gece istanbula gitmek zorunda kaldik sonra gitmeyince maya dan aradilar telefonda estrofeme basla dediler bende basladim cuma gitcem bakalim.sen ne yaptin insallah saglikli cozunmustur.tranferin olmustur yarin haberdar edicem seni....

mrb bende mayaada mikroenjeksiyon tedavisi görüyorum önümüzdeki ay dondurulmuş 1 tane emriyomu transfer ettirecem.yeni bir tedavi uyguluyorlar mı? Yoksa eski usul devam mı ediyor.bilgilendirirseniz sevinirim...

canım yaptırdım bekleme aşamasındayım bakalım hayırlısı.2 tane daha var diyodum ya sağlıklı değillermiş çözülürken sanırım problem çıktı onları elediler yani bu son şansım dondurulmuşum kalmadı artık 2 tane embriyo koydular şimdi 1. kaliteymiş ikiside.

banu gittim bugün sabah kontrole canım daha başlangıç aşamasındaymışım yani 3 gün oldu ilacı kullanalı 5 mm miş daha 11inde tekrar ultrason var o zaman belli olur canım sana bi sevindim bi üzüldüm diger yumoşlar gitti diye iyisindir umarım izinli oldugun dönemde dinlen bol bol inşallah dualarım seninle son şansın tutunur sana bebişin inşallahhh

mrb bende mayaada mikroenjeksiyon tedavisi görüyorum önümüzdeki ay dondurulmuş 1 tane emriyomu transfer ettirecem.yeni bir tedavi uyguluyorlar mı? Yoksa eski usul devam mı ediyor.bilgilendirirseniz sevinirim...

merhaba canım hoşgeldin bende aynı senin gibi ilk denememi mayada bu ayda dondurulmuşları deniycez bakalım yeni bir tedavi şeklinde değil öncelikle regl 2 veya 3 günü gidiyosun kontrol ediyolar sana estrofem diye ilac veriyolar sayısı kişiden kişiye değişiyo oda rahim kalınlaşmasını sağlıyo rahim 9-11 arası kalınlaşınca transfer günü belirleniyo transfer oluyo yani daha önceki tedaviden çok kolay oluyo inşallah tek stres yumurtalar sağlıklı çözünceklermi çözünmiyceklermi inşallah tedavin güzel geçer sormak istedigin herşeyi sorabilirsin bildigim kadarı ile anlatırım sana

aslında dün yazışmalarınızı okudum.biraz moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.3 tane dondurulmuşum var ama onlarda garanti değil demi.sağlıksız olurlarsa başa döneceğiz anladığım kadarıyla.allah yardımcımız olsun.transfer sonrası kullanılan ilaçlar aynı mı peki.kulüpteki yazışmalara bakıyorumda farklı farklı ilaçlar kullanıyorlar.bizimki neden böyle bilemedim bu arada sema hanımda işten ayrılmış çok üzüldüm aradım konuştum.aklına takılan bir konu varsa ara yardımcı oluyum dedi bakalım hayırlısı olsun.

Işe baka sana yazarken mayadan mesaj geldi.15 haziranda kampanyaları bitiyormuş:)

bu arada benimde 3 tane dondurulmuşum var ben de korkuyorum saglıklı olucaklarmı diye sen ne zaman yaptın anlatırmısın tedavi sürecini merak ettim mayadan memnunmusun ankaradamısın

bu bizim olduğumuz güya indirimli kampanya ya o bitiyor galiba:)

anladım canım valla indirime çok takılma bence parça parçada olsa alıyo zaten maya alması gerekeni yani diğer merkezler le aynı seviyeyi geliyo benim bu dondurulmuşları kullanma amacım şu 2. 1 embriyo olayını da atlatmak olmazsa zaten yeniden başlıycaz yeniden başlarsamda IMSI teknigi varmış onun oldugu bir merkez deniycem araştırıcam şuana kadar sanırım istanbulda varmış ama inşallah tabi bunlara gerek kalmaz dondurulmuşlar tutar inşallahhhh

bu arada benimde 3 tane dondurulmuşum var ben de korkuyorum saglıklı olucaklarmı diye sen ne zaman yaptın anlatırmısın tedavi sürecini merak ettim mayadan memnunmusun ankaradamısın

bene geçen yıl ekim ayında tüp bebekle bebek sahibi olabilecemizi öğrendim.eşimin tese ameliyatını yapan doktor önerdi burayı genel olarak memnunum .19 tane yumurta toplandı 10 tanesi işleme girdi.4 tane 1. Kalite embriyo oluştu.1 tanesini transfer ettiler.tutundu ama bhgc değerlerim azar azar oluştu.kese göründü 5. Haftada 6 haftalıkken kalp sesini duymaya gittiğimizde sonuç hüsranla bitti.kürtaj oldum.çok üzüldük tutununca tamam oldu bitti diye düşünmüştük.ama olmamış.bekleme ve sabretmek lazımmış onu öğrendik.beni şubat ayında çağırmşlardı.gelinde tedaviye başlayalım diye.geçen ay aradılar gelmediniz diye.bende haziranda ilaçlara başlayacağım dedim(elevit ve bebek aspirini)temmuz gibi rahim kalınlaşır ise tabi embriyorlarda sağlıklı çözünürse transferimi yaptıracağım.allah gönlümüze göre versin.bu arada ankarada yaşıyorum. Evim mayaya çok yakın.bide iki yıllık evliyim.senin durumun nedir?

Sana bişey anlatayım.eşimin pansumanına gittiğimiz gün bi tane abla vrdı 12 yıl sonra tüp bebeğe başlamışlar 1. Tutunmuş ama kalbi atmamış.2.yide transfer etmişler o gün kesesine bakacaklardı ne oldu bilmiyorum.sonra biz bi görüşmeye gitmiştik 2 ay sonra falan o ablanın karnı şişmiş hamileydi.moral olsun diye anlatıyorum sana...

evet moral lazım bana haklısın bunu duymak sevindirdi çünkü ben orda hep olumsuzlarla karşılaşınca insan ister istemez giriyo ben şubatta ilk tedavime başladım toplamda 18 toplandı 11 i döllendi ama 4 tane kaldı 1 ini kullandık olumsuz oldu kaldı 3 tane bakalım neler olucak ama genede dondurulmuşları deniycem allah büyüktür.benim hiç tutunmamış 0,01 çıktı değerim.benimde evim çok yakın maya ya birlik tarafında oturuyorum.hayırlısı ile hepimize tüm isteyenlere tez zamanda verir allahım

bende eskiden birlikte oturuyordum.şimdi gop a taşındık.ara ara seninde bunaldığın oluyor mu?sizde sorun kimde.bizde eşimde.ya ne derlerse yapıyoruz elimiz mahkum gibi oluyor sencede öyle mi...

bende eskiden birlikte oturuyordum.şimdi gop a taşındık.ara ara seninde bunaldığın oluyor mu?sizde sorun kimde.bizde eşimde.ya ne derlerse yapıyoruz elimiz mahkum gibi oluyor sencede öyle mi...

olmazmı bunalmazmıyım ikimizde bunalıyoruz bizde sorun eşimde sperm sayısı hareketi şekli ilk denememizi yaptık olmadı tutmamasının nedeni sperm kalitesi dediler bu dondurulmuşlardanda o yüzden pek ümitli değilim açıkcası ama allah büyüktür 1 kalite olmayan embriyolar bile tutunuyomuş burdan araştırdıklarıma göre sen ne zaman yaptırıcaksın dondurulmuşları çok bekleme zaman kaybettik yeterince dün zaten dileğimi koydum gül ağacının altına her yolu deniyoruz işte

bence öyle düşünme çünkü bizdeki sorunda aynı olur sen sabret sadece bende birlikteyim işyerim orada sen umut tüp bebeği düşünmedin mi hiç.sana daha yakın aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…