canım çok sevindim kalınlaşır merak etme senin kalınlaşmayla ilgili bi problemin yok çünkü.hayırlısıyla inş bu sefer iyi haberler alırız.benim heyecan dorukta nasıl gececek bakalım.aynen benimde tek korkum çözünme korkusu sorun çıksa bile bize derlermi onu bilmem ama....artık iyice şüpheci oldum
bende senin gibi düşünüyorum cözünmede sorun olursa derlermi demezlermi aman ne biliyim işte pek güven kalmadı kimseye,,,
esra canım naptın gittinmi merak ettim
canim tam gitmeden onceki gece istanbula gitmek zorunda kaldik sonra gitmeyince maya dan aradilar telefonda estrofeme basla dediler bende basladim cuma gitcem bakalim.sen ne yaptin insallah saglikli cozunmustur.tranferin olmustur yarin haberdar edicem seni....
Canim tam gitmeden onceki gece istanbula gitmek zorunda kaldik sonra gitmeyince maya dan aradilar telefonda estrofeme basla dediler bende basladim cuma gitcem bakalim.sen ne yaptin insallah saglikli cozunmustur.tranferin olmustur yarin haberdar edicem seni....
cnım yaptırdım bekleme aşamasındayım bakalım hayırlısı.2 tane daha var diyodum ya sağlıklı değillermiş çözülürken sanırım problem çıktı onları elediler yani bu son şansım dondurulmuşum kalmadı artık 2 tane embriyo koydular şimdi 1. kaliteymiş ikiside.
mrb bende mayaada mikroenjeksiyon tedavisi görüyorum önümüzdeki ay dondurulmuş 1 tane emriyomu transfer ettirecem.yeni bir tedavi uyguluyorlar mı? Yoksa eski usul devam mı ediyor.bilgilendirirseniz sevinirim...
merhaba canım hoşgeldin bende aynı senin gibi ilk denememi mayada bu ayda dondurulmuşları deniycez bakalım yeni bir tedavi şeklinde değil öncelikle regl 2 veya 3 günü gidiyosun kontrol ediyolar sana estrofem diye ilac veriyolar sayısı kişiden kişiye değişiyo oda rahim kalınlaşmasını sağlıyo rahim 9-11 arası kalınlaşınca transfer günü belirleniyo transfer oluyo yani daha önceki tedaviden çok kolay oluyo inşallah tek stres yumurtalar sağlıklı çözünceklermi çözünmiyceklermi inşallah tedavin güzel geçer sormak istedigin herşeyi sorabilirsin bildigim kadarı ile anlatırım sana
Işe baka sana yazarken mayadan mesaj geldi.15 haziranda kampanyaları bitiyormuş:)
Işe baka sana yazarken mayadan mesaj geldi.15 haziranda kampanyaları bitiyormuş:)
hangi kampanya bitiyomuş ben bilmiyorum kampanyalarını
bu bizim olduğumuz güya indirimli kampanya ya o bitiyor galiba:)
bu arada benimde 3 tane dondurulmuşum var ben de korkuyorum saglıklı olucaklarmı diye sen ne zaman yaptın anlatırmısın tedavi sürecini merak ettim mayadan memnunmusun ankaradamısın
Sana bişey anlatayım.eşimin pansumanına gittiğimiz gün bi tane abla vrdı 12 yıl sonra tüp bebeğe başlamışlar 1. Tutunmuş ama kalbi atmamış.2.yide transfer etmişler o gün kesesine bakacaklardı ne oldu bilmiyorum.sonra biz bi görüşmeye gitmiştik 2 ay sonra falan o ablanın karnı şişmiş hamileydi.moral olsun diye anlatıyorum sana...
evet moral lazım bana haklısın bunu duymak sevindirdi çünkü ben orda hep olumsuzlarla karşılaşınca insan ister istemez giriyo ben şubatta ilk tedavime başladım toplamda 18 toplandı 11 i döllendi ama 4 tane kaldı 1 ini kullandık olumsuz oldu kaldı 3 tane bakalım neler olucak ama genede dondurulmuşları deniycem allah büyüktür.benim hiç tutunmamış 0,01 çıktı değerim.benimde evim çok yakın maya ya birlik tarafında oturuyorum.hayırlısı ile hepimize tüm isteyenlere tez zamanda verir allahım
bende eskiden birlikte oturuyordum.şimdi gop a taşındık.ara ara seninde bunaldığın oluyor mu?sizde sorun kimde.bizde eşimde.ya ne derlerse yapıyoruz elimiz mahkum gibi oluyor sencede öyle mi...
olmazmı bunalmazmıyım ikimizde bunalıyoruz bizde sorun eşimde sperm sayısı hareketi şekli ilk denememizi yaptık olmadı tutmamasının nedeni sperm kalitesi dediler bu dondurulmuşlardanda o yüzden pek ümitli değilim açıkcası ama allah büyüktür 1 kalite olmayan embriyolar bile tutunuyomuş burdan araştırdıklarıma göre sen ne zaman yaptırıcaksın dondurulmuşları çok bekleme zaman kaybettik yeterince dün zaten dileğimi koydum gül ağacının altına her yolu deniyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?