olmazmı bunalmazmıyım ikimizde bunalıyoruz bizde sorun eşimde sperm sayısı hareketi şekli ilk denememizi yaptık olmadı tutmamasının nedeni sperm kalitesi dediler bu dondurulmuşlardanda o yüzden pek ümitli değilim açıkcası ama allah büyüktür 1 kalite olmayan embriyolar bile tutunuyomuş burdan araştırdıklarıma göre sen ne zaman yaptırıcaksın dondurulmuşları çok bekleme zaman kaybettik yeterince dün zaten dileğimi koydum gül ağacının altına her yolu deniyoruz işte
bende önümüzdeki ay başlıyorum ilaçlarıma bende koydum dileğimi allah gönlümüze göre verir inşallah...
amin inşallah herkezin gönlüne göre tez zamanda versin sende yaz burdan gelişmeleri merak ederim senide
banu gittim bugün sabah kontrole canım daha başlangıç aşamasındaymışım yani 3 gün oldu ilacı kullanalı 5 mm miş daha 11inde tekrar ultrason var o zaman belli olur canım sana bi sevindim bi üzüldüm diger yumoşlar gitti diye iyisindir umarım izinli oldugun dönemde dinlen bol bol inşallah dualarım seninle son şansın tutunur sana bebişin inşallahhh
iyiyim canım üzüldüm ama elimden gelen bişey yok.inş tutarda sil baştan başlamam tekrardan.hadi hayırlısı canım 11 haber ver bana
bişey dikkatini çektimi mayada mesela hep genelde 4 tane 1. kalite oluşuyor kiminle konuştuysam hep öyle .bunlar hiç 6 hücrelileri dikkate almıyorlar.halbuki onunda tutunanı ve doğanı var.
veririm merak etme 3 gün kullandım estrofemi 5 mm olmuş bakalım 11 inde ne olucak sence iyimi bu sonuç hemen mi kalınlaşıyo yememe içmeme dikkat ediyimmi nar suyu diyolar acaba onumu yapsam bilemedim
bak haklısın hiç aklıma gelmimişti bu şekilde düşünmek diğer 6 hücrelelileri dikkate almıyolar demekki teslim ediyoruz herşeyi onlara elimizden bişi gelmiyo
gayet iyi bence 3 günde 5.sen bana demiştin ya nar suyunu içtim ilk kontrolden sonra günde 1 bardak içmiştim diğer kontrole kadar gayet güzel kalınlaşmıştı bence onunda faydası var iç.hayırlısıyla inş isteyen herkezin olur.ben hiç bişey hissetmiyorum gene olmadı galiba hiç bişeyim yok
gayet iyi bence 3 günde 5.sen bana demiştin ya nar suyunu içtim ilk kontrolden sonra günde 1 bardak içmiştim diğer kontrole kadar gayet güzel kalınlaşmıştı bence onunda faydası var iç.hayırlısıyla inş isteyen herkezin olur.ben hiç bişey hissetmiyorum gene olmadı galiba hiç bişeyim yok
yani değilmi onlara muhtacız bilen onlar ne derlerse öyle oluyorlar.bize gene şükürler olsun dondurulmuşlarımız var kadının birinin yumurta toplamadan sonra hiç embriyosu bile oluşmamış.ve kadın o gün transfere gidecekti...şükürler olsun...
kalbini bozma o varmış gibi hisset sev onu elini karnına koy ayetel kürsi oku yatarken ikizlerin olur inşallah...
kızlar ama şuda var tabiki şükürler olsun yumurta çıkıyo istemediğimiz kadar.ama o yumurtalarında iyi olduğunu nerden biliyoruz.eğer buda tutmazsa baştan başladığımda pgt işlemini yaptırcam hepsine.16 test tarihim dua edin
dualarımız seninle banu karamsarlık yapma olmadı buda gibi zaten ben o belirtilere inanmıyorum yumurta toplama işleminden kalan ağrıları sanıyodukki tutunma ağrısı yok öyle bişi allah verdimi belirti olmadan da veriyo illa belirti olucak diye bişi yok kaç gün izin aldın ne kadar dinleniceksin
dualarımız seninle banu karamsarlık yapma olmadı buda gibi zaten ben o belirtilere inanmıyorum yumurta toplama işleminden kalan ağrıları sanıyodukki tutunma ağrısı yok öyle bişi allah verdimi belirti olmadan da veriyo illa belirti olucak diye bişi yok kaç gün izin aldın ne kadar dinleniceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?