mikroenjeksiyon

bende önümüzdeki ay başlıyorum ilaçlarıma bende koydum dileğimi allah gönlümüze göre verir inşallah...

amin inşallah herkezin gönlüne göre tez zamanda versin sende yaz burdan gelişmeleri merak ederim senide

tbiki yazarım hayal gibi geliyor bazen hiç olmayacakmış gibi bazende bir kere tutundu bidaha neden olmasın diye düşünüyorum.bu arada sende karamsarlığa kağılma bence dondurulmuşlarınla olacak .rabbim inşallah öyle nasip eder dün herkese dua ettim dileğimi diledim güllerimin içine koydum...

bişey dikkatini çektimi mayada mesela hep genelde 4 tane 1. kalite oluşuyor kiminle konuştuysam hep öyle .bunlar hiç 6 hücrelileri dikkate almıyorlar.halbuki onunda tutunanı ve doğanı var.

iyiyim canım üzüldüm ama elimden gelen bişey yok.inş tutarda sil baştan başlamam tekrardan.hadi hayırlısı canım 11 haber ver bana

iyiyim canım üzüldüm ama elimden gelen bişey yok.inş tutarda sil baştan başlamam tekrardan.hadi hayırlısı canım 11 haber ver bana

veririm merak etme 3 gün kullandım estrofemi 5 mm olmuş bakalım 11 inde ne olucak sence iyimi bu sonuç hemen mi kalınlaşıyo yememe içmeme dikkat ediyimmi nar suyu diyolar acaba onumu yapsam bilemedim

bişey dikkatini çektimi mayada mesela hep genelde 4 tane 1. kalite oluşuyor kiminle konuştuysam hep öyle .bunlar hiç 6 hücrelileri dikkate almıyorlar.halbuki onunda tutunanı ve doğanı var.

bak haklısın hiç aklıma gelmimişti bu şekilde düşünmek diğer 6 hücrelelileri dikkate almıyolar demekki teslim ediyoruz herşeyi onlara elimizden bişi gelmiyo

veririm merak etme 3 gün kullandım estrofemi 5 mm olmuş bakalım 11 inde ne olucak sence iyimi bu sonuç hemen mi kalınlaşıyo yememe içmeme dikkat ediyimmi nar suyu diyolar acaba onumu yapsam bilemedim

gayet iyi bence 3 günde 5.sen bana demiştin ya nar suyunu içtim ilk kontrolden sonra günde 1 bardak içmiştim diğer kontrole kadar gayet güzel kalınlaşmıştı bence onunda faydası var iç.hayırlısıyla inş isteyen herkezin olur.ben hiç bişey hissetmiyorum gene olmadı galiba hiç bişeyim yok

bak haklısın hiç aklıma gelmimişti bu şekilde düşünmek diğer 6 hücrelelileri dikkate almıyolar demekki teslim ediyoruz herşeyi onlara elimizden bişi gelmiyo

yani değilmi onlara muhtacız bilen onlar ne derlerse öyle oluyorlar.bize gene şükürler olsun dondurulmuşlarımız var kadının birinin yumurta toplamadan sonra hiç embriyosu bile oluşmamış.ve kadın o gün transfere gidecekti...şükürler olsun...

sen nasılsın bu arada banu transfer nasıl geçti anlatsana azcık ağrın sızın varmı bişiler varmı

kalbini bozma o varmış gibi hisset sev onu elini karnına koy ayetel kürsi oku yatarken ikizlerin olur inşallah...

kızlar ben ilk tutunduğunsa günde bir avuç antep fıstığı 1 adet elma ve 2 yada3 tane incir yedim faydası oluyormuş.bide ananastı galiba...

kızlar ama şuda var tabiki şükürler olsun yumurta çıkıyo istemediğimiz kadar.ama o yumurtalarında iyi olduğunu nerden biliyoruz.eğer buda tutmazsa baştan başladığımda pgt işlemini yaptırcam hepsine.16 test tarihim dua edin

ay evet allaha şükürler olsun dondurulacak kadar embriyomuz var hiç olmayanı oluyo bu günlerede şükür diyelim

dualarımız seninle banu karamsarlık yapma olmadı buda gibi zaten ben o belirtilere inanmıyorum yumurta toplama işleminden kalan ağrıları sanıyodukki tutunma ağrısı yok öyle bişi allah verdimi belirti olmadan da veriyo illa belirti olucak diye bişi yok kaç gün izin aldın ne kadar dinleniceksin

ben kürtaj olduğum gün sema hanımı biliyormusunuz bilmiyorum.sema hanım bana biz embriyoları 1. kalite diye seçiyoruz ama elmanın içinde çürük varmı yokmu diye bilemiyoruz demişti.şansımıza ne çıkarsa anlayacağınız:)

banu sende asgok un dediğini yap bakalım antep fıstığı incir ye ananas ye mutlaka faydası var bence transferden sonra

ama tutunma ağrısı var.ben yaşadım dayanılmaz bir ağrı.özellikle geceleri uyurken aniden giriyor insanın canını alıyor ben 6 hafta çektim o ağrıları sonradan birden kesildi sonrada malum zaten...

ama şuda var herkesdede ağrı olacak diye bir kaide yok ağrısız olup tutunanlarda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…