Polikcim sayfada mayanın mart ayı talihlisi arkaşa var gördünmü farkettiysen onunda 4 tane 1. Kalite oluşmuş.bunlar niye böyle yapıyor.anlayamadım valla.mesela beenle aynı gün bi kadın transfer yaptırmıştı.kadından 29 tane yumurta toplanmış toplam sadece 4 tane birinci kalite oluşmuş ne alak yani çok az değilmi sence 5 yada 6 olanı hiç duymadım...
progestan o günde 3 defa 2 defa alıyosun iğrenç bi ilaç ya
evet okudum bende farkettim ama bilemiyorum ki neden böle oluyo raslantımı değilmi ama 1 kalite çok cıkmıyo nedense inşallah kalanlar sağlıklı çözünseler
GÜNAYDIN KIZLARRRRRR........
polikcim ve banucum nasılsın.
banucum belirtiler başladı mı?
polikcim senin rahim kalınlığın ne durumda.
GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMNİZ DİLEĞİYLE.......
günaydın günaydın iyiyim canım sen nasılsın rahim kalınlığım yarın belli olucak.inşallah kalınlaşmıştır.
Polikcim bu kontroller kaç günde bir yapılıyor...
sanırım ilk regl olduktan 2 günü gidiyosun onun periyodunda 1 hafta sonra gidiyosun kalınlığa göre ilaç adedini arttırıyolar yada arttırmıyolar bana ilk 1 ile başla dediler konrtrolden sonra 2 ye çıkardılar yarın gidince bence kalınlaşmışsa transfer zamanını söylerler diye tahmin ediyorum.
yani duruma göre 2-3 hafta arasını buluyor mu?
günaydın kızlar.dün biraz kasıklarım ağrıdı az bişey sonra geçti bugün iyiyim canım.yarın inş güzel haberleri alırız polikten.hafta sonu falan olur senin esra bence hayırlısıyla
evet kalınlaşma durumuna göre 2 ila 3 haftasen ne zaman regl olucaksın mayısta mı hazirandamı başlıycaksın
bu ayın 20 sinde olcam önümüzdeki hafta cuma günü yada perşembe.ilaca başlayacam diğer ayda rahim takibine başlayacam...
banucum senin transferini kim yapmıştı.benimkini adnan hoca yapmıştı...
transferlere hep adnan hoca giriyo sanırsam osman hoca yı ilk görüşmede gördüm ben mesela daha da görmedim gerçi adnan hoca daha çok giriyo işlemlere o yüzden adnan hoca yı tercih ederim tabi bide konuşsa süper olucak dimi sen sormassan bişi söylemiyo size de öylemi ?
canım yarın gittiğinde rahim istedikleri kallınlığa geldiyse bence gelmiştir senin kalınlaşmada problemin yok çünkü.gün verirler belki hafta içine gelir belli olmaz.eğer tam istedikleri gibi değilse telaşlanma bi kaç gün sonra tekrar çağırıyolar konrtole ilaçın dozunu yükseltiyolar.sonrada transfer tarihini verir.bence yarın söylerler sana transfer tarihini inş bu sefer emeklerimiz boşa gitmez.benim tarnsferlerimi toplama işlemimi hep adnan hoca yaptı canım.bazen ultrason kontrollerime osman hoca giriyo o kadar.osman hocaya sorduğumda neden sürekli adnan hoca diye o daha iyi anlıyomuş transfer işleminden eli daha yatkınmış bana dediği bu sadece.benden daha iyi diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?