inşallah banucum nar suyumu içiyorum genede yarın belli olur gelir gelmez yazarım burdan size
sizce bende şimdiden içmeye başlasam mı önümüzdeki ay gelince sıkıntı yaşamam ne dersiniz?
kalınlaşma problemin varmı ki istersen ilaç almaya başladığında al çünkü zaten regl olucaksınya o zaman rahim incelicek zaten ilaçlara başlar başlamaz içersin.zaten nar suyu faydası varmı bilemiyorum ama inşallah vardır banu ya yaradı bakalım bana yaramışmı?
inşallah yaramıştır tamam ben adetim bitince başlayım o zaman günde 1 bardak mı içiyorsunuz.hazır mı sıkılmışmı?
ben şu satılıyo ya hazır hemen sıkıyolar ondan alıyorum sabahları işyerim kızılayda kolay oluyo günde 1 bardak içiyorum
ben 2. Denememde kontrole iki defa gitmiştim kalınlaşması biraz uzun sürmüştü bu denememde polik demişti iç diye günlük 1 bardak içmiştim kontrole kadar bi daha çağırmalarına gerek kalmamıştı güzel kalınlaşmış demişlerdi
banucum sen adettem hemen sonra mı başlamıştın içmeye ilaçlara başlayınca mı başlamıştın...
canım ben ilaçları içerken başlamıştım faydasını gördüm ama günlük 1 bardak için
tamam canım umarım herşey gönlümüze göre olur.sen ne yaptın belirtiler varmı?
hafif hafif kasığımda ağrı var sadece rahatsız etmiycek şekilde sızı gibi. beklemek zor
ayy çok heyecanlı hadi inşallahh inşallahh allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
inş canım ya.yarın kaçta kontrolün haber ver merak ederim
yarın 10 gibi giderim sabah haber veririm mutlaka gelir gelmez.
kızlar geldim ben kontrolden rahim kalınlığı 8 olmuş büyük ihtimalle haftaya yaparız transferi dediler.bugün arıycaklar ne zaman yapılacağını söyliycekler.
hadi hayırlısı olsun allah bebeişlerinin sımsıkı tutunmasını nasip etsin canım...
hepimizin asgok cum inşallah sıkı sıkı tutunurlar bu arada hep bebişlerin diyosun ya hoşuma gidiyo benim tek embriyo koyucaklar ya bebişler olma ihtimali ne kadar bilmiyorum ama o sözleri duymak bile güzel allah hepimize bebişler nasip etsin inşallahhh
canım çok güzel kalınlaşması hadi hayırlısı dualarım seninle hafta içi yaparlar o zaman
hepimizin asgok cum inşallah sıkı sıkı tutunurlar bu arada hep bebişlerin diyosun ya hoşuma gidiyo benim tek embriyo koyucaklar ya bebişler olma ihtimali ne kadar bilmiyorum ama o sözleri duymak bile güzel allah hepimize bebişler nasip etsin inşallahhh
allah mı söyletiyor acaba.bakalım bize kaç tane koyacaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?