allah söyletiyodur inşallah ay tutsanda biri ikisi önemli değil sağlıklı olsun yeter başka bi dileğim yok senin 2 deneme olucaksa 1 koyarlar 2 den sonra 2 koyuyolar
canım mesela bu bir tane olacak ya sağlıksız çözünürse allah korusun.2 tane mi koyarlar.
evet banucum 8 olmuş bugüne kadar 2 alıyodum estrofemden şimdi bugün ve yarın 3 alıcak sonra 4 e çıkarıcaklar böle devammı edicek yani transfer den sonra da
yok işte sağlıklı çözünmezlerse o 2 tane yide çözüyolar onlardan 1 ini koyuyolar.malesef çöpe gidiyo diğerleri bugün şerife hemşireye sordum nasıl çözünmede sorun olursa ne olcek diye 6 yıldır 1 kere başımıza geldi dedi yani düşük bir ihtimal dedi inşallah sağlıklı olurlar.
şerife hemşire demiş ya 6 yıldır 1 kere başımıza geldi diye oda bana dek geldi sanırım....
banu şimdi beni arayıp haber vericekler onu bekliyorum merakle seninde çarşamba kontroldu haftaya olur demişlerdi çarşamba günü mü yaptılardı senin transferi benimde 18 i gibi olur heralde diye hesaplamaya çalışıyorum da
kızlar haber geldi.17/05 ta transfer hayırlısı ile inşallah iyi sonuçlanır hiç heyecan yoktu ama şimdi tarih belli olunca pek heyecan yaptım.
kızlar haber geldi.17/05 ta transfer hayırlısı ile inşallah iyi sonuçlanır hiç heyecan yoktu ama şimdi tarih belli olunca pek heyecan yaptım.
yok işte sağlıklı çözünmezlerse o 2 tane yide çözüyolar onlardan 1 ini koyuyolar.malesef çöpe gidiyo diğerleri bugün şerife hemşireye sordum nasıl çözünmede sorun olursa ne olcek diye 6 yıldır 1 kere başımıza geldi dedi yani düşük bir ihtimal dedi inşallah sağlıklı olurlar.
hadi hayırlısı bakalım canım allah gönlüne göre versin bebişkolar gelsın akça pakça:)
günaydınlar olsun hepimize inşallah canım sanada banada banuyada versin akça pakça bebişkolar
banucum nasılsın bugün az kaldı test gününe varmı belirti gibi bişiler kasıklarda göğüslerde şişkinlik ağrı vs merak ediyorum seni..[/QUOT
canım gece çok kötüydüm çok ağrım vardı kasıklarımda adet ağrısı gibi sabahta kötü olsaydım osman hocayı arıyacaktım ama biraz daha iyiyim şimdi.bel ağrım var hafiften heyecanla sonucu bekliyorum çok az kaldı
banucum nasılsın bugün az kaldı test gününe varmı belirti gibi bişiler kasıklarda göğüslerde şişkinlik ağrı vs merak ediyorum seni..[/QUOT
canım gece çok kötüydüm çok ağrım vardı kasıklarımda adet ağrısı gibi sabahta kötü olsaydım osman hocayı arıyacaktım ama biraz daha iyiyim şimdi.bel ağrım var hafiften heyecanla sonucu bekliyorum çok az kaldı
ağrı iyimi kötümü bilemedim inşallah iyiye işarettir.geçen seferki dondurulmuş da böle ağrı çekmişmiydin içimden gelen ses doğru söylüyorsa bu sefer pozitifi alıcaksın gibime geliyor.gögüslerinde varmı peki hassasiyet ağrı şişlik
ağrı iyimi kötümü bilemedim inşallah iyiye işarettir.geçen seferki dondurulmuş da böle ağrı çekmişmiydin içimden gelen ses doğru söylüyorsa bu sefer pozitifi alıcaksın gibime geliyor.gögüslerinde varmı peki hassasiyet ağrı şişlik
esra acaba kendimimi dinliyorum diyorum sürekli araştırdıkça kendimde ara oldum bazı şeyleri.ama gece çok ağrım vardı kasıklarımda gögüslerde pek yok sızı şeklinde inş adet ağrıları değildir.inş olumlu olur ya
esra acaba kendimimi dinliyorum diyorum sürekli araştırdıkça kendimde ara oldum bazı şeyleri.ama gece çok ağrım vardı kasıklarımda gögüslerde pek yok sızı şeklinde inş adet ağrıları değildir.inş olumlu olur ya
canım adet olmana daha var dimi zaten geçikiyo senin regl lerin kötü düşünme bunu olumlu düşün ağrı olması iyi tutunuyodur buna inan lütfen bu sefer senin şansın yüksekti inşallah bebişine kavuşacaksın bu sefer inanıyorum ben buna bugün 8.günün dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?