mikroenjeksiyon

allah söyletiyodur inşallah ay tutsanda biri ikisi önemli değil sağlıklı olsun yeter başka bi dileğim yok senin 2 deneme olucaksa 1 koyarlar 2 den sonra 2 koyuyolar

canım mesela bu bir tane olacak ya sağlıksız çözünürse allah korusun.2 tane mi koyarlar.

canım mesela bu bir tane olacak ya sağlıksız çözünürse allah korusun.2 tane mi koyarlar.

yok işte sağlıklı çözünmezlerse o 2 tane yide çözüyolar onlardan 1 ini koyuyolar.malesef çöpe gidiyo diğerleri bugün şerife hemşireye sordum nasıl çözünmede sorun olursa ne olcek diye 6 yıldır 1 kere başımıza geldi dedi yani düşük bir ihtimal dedi inşallah sağlıklı olurlar.

evet banucum 8 olmuş bugüne kadar 2 alıyodum estrofemden şimdi bugün ve yarın 3 alıcak sonra 4 e çıkarıcaklar böle devammı edicek yani transfer den sonra da

evet canım ben daha hala 4 tane alıyorum estrofem elevit aspirin prednol progestan kullanıyorum.bide bende kan pıhtılaşması olduğu için clexan diye bi iğne var günlük onu vuruluyorum.bol bol dua edicem canım hayırlısıyla inş

şerife hemşire demiş ya 6 yıldır 1 kere başımıza geldi diye oda bana dek geldi sanırım....

şerife hemşire demiş ya 6 yıldır 1 kere başımıza geldi diye oda bana dek geldi sanırım....

yok canım senin tedavin iptal olmadı hayırlısı ile bebişimiz gelicek çözülüp hiç embriyo kalmaması durumunu söyledi o tedavinin iptal olmasında 6 yıldır 1 defa

banu şimdi beni arayıp haber vericekler onu bekliyorum merakle seninde çarşamba kontroldu haftaya olur demişlerdi çarşamba günü mü yaptılardı senin transferi benimde 18 i gibi olur heralde diye hesaplamaya çalışıyorum da

ayyy çok heyecanlandım hemen haber arar aramaz. benim en son cuma günüydü kontrolüm çrş günüde transferi yapmışlardı yanlış hatırlamıyosam kontrol gününü

kızlar haber geldi.17/05 ta transfer hayırlısı ile inşallah iyi sonuçlanır hiç heyecan yoktu ama şimdi tarih belli olunca pek heyecan yaptım.

kızlar haber geldi.17/05 ta transfer hayırlısı ile inşallah iyi sonuçlanır hiç heyecan yoktu ama şimdi tarih belli olunca pek heyecan yaptım.

hadi hayırlısı bakalım canım allah gönlüne göre versin bebişkolar gelsın akça pakça:)

ya ama yazık günah değilmi bizim emeğimize madem öyle hepsini ayrı ayrı dondursunlar.oh ne ala memleket.

banucum nasılsın bugün az kaldı test gününe varmı belirti gibi bişiler kasıklarda göğüslerde şişkinlik ağrı vs merak ediyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…