mikrop koca pt. 2

Kuduz olsa kudurur ölür ya.
ay yok allah korusun ya. ben zaten kendi vücudumu hep kontrol ettim bir şeyim var mı diye. sağlık problemlerim olsa ilk ben fark ederim. onda da böyle şeyler yok. ama bilmiyorum bu mikroplukla ne kadar devam edebilir ki

Yine onlar sadece ter ve çorap kokuyordur, bedenen çalışan insanlar terler normaldir.

adam isteyince kontrol altında tutuyor durumu. fiziksel bir hastalığı yok bence. aynı sebepten psikolojik kısmı da tartışılır.
ben açıkçası hiçbir şeyin normal olduğunu düşünmüyorum. yani bilmiyorum evi terk ettikten beri çok farklı hissediyorum psikolojik olarak. kocam da normal gelmiyor bana. hiç büyü falan demiyorum ama bir şey var. tüm olanları düşünüyorum ama hepsini nasıl kabul etmişim aklım almıyor. yani oturdum anneme okuyup üflettim her akşam yatmadan önce kendime okuyorum çok farklı hissediyorum. mesela onun ağır kokusu da normal gelmiyor. evi hep havalandırıyorum, parfümler sıkıyorum hâlâ ev nasıl kokabilir ki bu kokuyu herkes alıyor. veya işte dedim ya iki günde bir tüm eşyalar yıkanıyor. hiçbiri normal değil ama derler ya bazen gözler kapanıyor. yani ben buna inanıyorum onu da asla normal bulmuyorum. çok rahatsız hissediyorum kendisinden yoksa bu koku işini bence böyle bırakmazdım ama benim psikolojimi bozmaya başladı kendisi.

ailesi de normal değil, pisler. yani bu pislik psikolojik olarak bir hastalık. kimse inkâr edemez bunu. allahtan hiç sokmadı beni aralarına ama insan kirli evini bayramda bilr silmez mi? normalde bile temiz değil evi ki kız evi geliyor evine bari yeri süpürün. hiçbiri psikolojik olarak iyi değil toplu terapi lazım. adam çocukluğunu hiç anlatmadı ama herkes acaba çocukluktan falan mı bir şey yazmıştı. birkaç sayfa öncesinde. ailesindeb olan bir şeyler vardı bence ama hiç deşmedim. yabi anlattıkça duyuyordum ama hepsini anlatmadı. biraz deşsem ne çıkardı acaba merak ediyorum mesela.

Elektrik prizleri ne takilan oda kokulari var onlardan al cok guzel bulduğun her prize tak bide boya badana yaptır anca gider kokusu

Nasıl yani anlamadım ilk defa okuyorum siz bu adamı böyle bile bile mi evlendiniz ya da kaç ay evli kaldınız anlamadım vallahi merak ettim

Okbye dönüşebilir. Dönüşmeden doktora gidebilirsiniz çünkü okbli biri olarak söylüyorum ki çok can sıkıcı bir durum ağladığım oldu. Silme aman bunla mı uğraşıcam de kendi kendine yağlıysa yağlı napim de. Üstüne düşmeyince azalıyor.

Yine onlar sadece ter ve çorap kokuyordur, bedenen çalışan insanlar terler normaldir.
kesinlikle öyle. yıllarca farklı farklı şantiyelerde çalıştım. stajları falan sayarsanız on yıl eder. çok rahat söylüyorum hiçbir işçinin aşırı derecede koktuğuna şahit olmadım çünkü günlük duş alırlar muhakkak. hatta bir keresinde yıl 2006 olması lazım stajdayım. büyük bir projeydi, çadırda yatılı kalan işçiler vardı. kaldıkları yerde duş sıkıntısı oldu diye adamlar kazan kaldırmıştı. aynı adamlar yatacak yer sayısında sıkıntı olduğunda ses çıkarmamıştı o derece.

ama sonraları haftada bir yıkanan bir ofis arkadaşım olmuştu, o adam ülkedeki bütün işçilerin toplamından daha fazla kokuyordu. böyle yağlı tuhaf bir koku. pazar günü banyo yaptığından olsa gerek pazartesi burnumuz rahat ederdi ama salı çarşamba derken nefes alamazdık. bir hafta aynı gömlek aynı çamaşırı giydiğini tahmin ediyorum. o adam da yeni evliydi ve karısı nasıl katlanıyor diye düşünürdüm hep. o yüzden konu sahibinin eşinin akıbetini çok merak ediyorum.

korkuttunuz şimdi. cidden bişey yapmış olabilirler mi ki? tutacağına hiç inanmam ama sizi seçmiş olması için özel bir sebep var mıydı? aileniz varlıklı mı?

şu anda iki seans alabildim bakalım bu şekilde devam edeceğim. umarım dönüşmez ama ben yavaştan takıntıya başlamışım.

korkuttunuz şimdi. cidden bişey yapmış olabilirler mi ki? tutacağına hiç inanmam ama sizi seçmiş olması için özel bir sebep var mıydı? aileniz varlıklı mı?
ya evet ailem biraz iyi durumda, yani son dönemlerde her şeyi toparladılar daha çok para kazanıyorlar ama tanışırken bunları bilemezdi. şöyle ben ilk bunu düğünde gördüm, hani düğünlerde aşağıda kahve vs vardır ya orada işte bakıştık sonra ben bahaneyle bir şey sordum oradan yürüdü. ilk adımı ben attım ama acaba niyet mi başkaydı? yani kendisinden o kadar soğudum ki her şeyi düşünüyorum. ama ailem ona bir yardımda bulunmadı, evi alırken sadece emlakçı konusunda bir de alırken yarı yarıya ödedik onlarla. onun dışında ailem çok yardımcı olmadı bize. bilmiyorum ona hiçbir zaman tam olarak güvenemedim, hep rahatsız edici his vardı. evimde de uzun zamandır güvende hissetmiyordum ki. bir şey görmedim ama hissel olarak çok rahatsızlık veriyordu. söylemiştim uyurken bile ben hemen kendi tarafıma çekiliyordum. bedenim tepki veriyordu son zamanlarda. boşanma konusunda da en çok bu rahatsızlık tetikledi beni. yani pislik bir tarafa eve gitmek istemiyordum. şimdi bile ev dar geliyor annemle eşyaları toplayalım kapı pencere her yeri kontrol edeceğiz.

Aileniz size oturmaya gelince koku konusunda bir şey diyo muydu? Şuan boş evdeki kokuyu annende alıyor mu mesela. Hazır anlaşmalıya gidiyoken bence hiç kurcalama halı ve tüller iflah olmaz, kokuyu geçtim evin enerjisi bile çok kötü durumdadır. Eşyaları ikinci ele sat gelen parayıda sadaka olarak ver. Bolca sadaka ver, evde bir şey bırakma sonra evi boyatır canlı bitkiler alırsın, bakabiliyorsan bir sürü canlı bitki al evin enerjiside havasıda çok değişecek emin ol. Eşya konusunda hiç temizlemeni tavsiye etmem, boşa efor yani.
Kılıç bitkisini özellikle her odaya koy bir tane

ben misafir gelmeden önce yıkanmasına dikkat ediyordum. evi de parfüme boğup sabahtan itibaren her yeri açıyordum. evde misafirleri de, iki salon var, arkada balkonu olana alıyordum. yani alanlar çok azını alıyordu ama annem rahatsızdı. ben o zamanlar adam düzelir diye de çok söylemiyordum. ben eşyaları hep biraz pahalı olanlardan, cidden güzel olanlardan seçmiştim. uzun süre kullanırım diye düşünmüştüm çünkü. bu yüzden öylece çöpe gitmeisnler diye yıkayıp arındırmaya çalıştım hep. ama işte koltuk ve yatak ben buraya yazmadan önceki akşam çöp kenarına kondu. şimdi herkes boyat demişti o yüzden çarşamba günü tüm eşyalar çıkınca boyaya başlayacağız. şu bahsettiğiniz bitkiyi ilk defa duydum bir araştırayım onu, teşekkür ederim. bu çiçekler dışında evin enerjisini düzeltecek şeyler biliyor musunuz? inanılmaz boğucu geliyor bana ki evim çok ışık alıyor insanın ruhu sıkılıyor gerçekten içinde.

sevmiyorsun kirli olmasıda bahane olmuş insan eşinin teri bile göze batmaz yaa yağlı elleriyle tablete dokunmuş sende islak mendille silersin ,uyarırsın karşılıklı konuşursun kusura bakma ama bahane sevmiyorsun.

Eşyalardan arınınca bi bi boyacı sok eve güzelce boyasın, sonra bakara suresi aç sirkeli su ile cam kapı yerler bir güzel sil.
Kılıç, starliçe, barış çiçeği (özellikle bu), areaka palmiyesi bunlar evin havasını temizleyen ev bitkileridir. Ev bitkileri hem evin havasını temizler hem enerjisini yükseltir.
Mesela benim özellikle salonumda bu bitkiler var, bolca akşam güneşi alır, evime gelen bir çok kişi o odada kendini çok rahat huzurlu hissetiğini söyler.
Kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum

aynı "bilgelikle" oy kullandığın için hiç şaşırmadım bu cevabına

`