- Emoji Skoru
- 277
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi garipcicek
-
ay yok allah korusun ya. ben zaten kendi vücudumu hep kontrol ettim bir şeyim var mı diye. sağlık problemlerim olsa ilk ben fark ederim. onda da böyle şeyler yok. ama bilmiyorum bu mikroplukla ne kadar devam edebilir kiKuduz olsa kudurur ölür ya.
Yine onlar sadece ter ve çorap kokuyordur, bedenen çalışan insanlar terler normaldir.Çok sükür yok ya kokar tabi erkek kokusu ne bileyim usta kokusu vardır yazın eve gelir o erkeklerin teri çorabı illa kokar çok titiz insanlar değil hiç biri de ben eve sinen ceset kokusunda bi üzüldüm çevresine vücudu bu kokuyu bişeyden üretiyo heralde dedim dümdüz 40 yıllık pislik demek
ben açıkçası hiçbir şeyin normal olduğunu düşünmüyorum. yani bilmiyorum evi terk ettikten beri çok farklı hissediyorum psikolojik olarak. kocam da normal gelmiyor bana. hiç büyü falan demiyorum ama bir şey var. tüm olanları düşünüyorum ama hepsini nasıl kabul etmişim aklım almıyor. yani oturdum anneme okuyup üflettim her akşam yatmadan önce kendime okuyorum çok farklı hissediyorum. mesela onun ağır kokusu da normal gelmiyor. evi hep havalandırıyorum, parfümler sıkıyorum hâlâ ev nasıl kokabilir ki bu kokuyu herkes alıyor. veya işte dedim ya iki günde bir tüm eşyalar yıkanıyor. hiçbiri normal değil ama derler ya bazen gözler kapanıyor. yani ben buna inanıyorum onu da asla normal bulmuyorum. çok rahatsız hissediyorum kendisinden yoksa bu koku işini bence böyle bırakmazdım ama benim psikolojimi bozmaya başladı kendisi.adam isteyince kontrol altında tutuyor durumu. fiziksel bir hastalığı yok bence. aynı sebepten psikolojik kısmı da tartışılır.
ailesi de normal değil, pisler. yani bu pislik psikolojik olarak bir hastalık. kimse inkâr edemez bunu. allahtan hiç sokmadı beni aralarına ama insan kirli evini bayramda bilr silmez mi? normalde bile temiz değil evi ki kız evi geliyor evine bari yeri süpürün. hiçbiri psikolojik olarak iyi değil toplu terapi lazım. adam çocukluğunu hiç anlatmadı ama herkes acaba çocukluktan falan mı bir şey yazmıştı. birkaç sayfa öncesinde. ailesindeb olan bir şeyler vardı bence ama hiç deşmedim. yabi anlattıkça duyuyordum ama hepsini anlatmadı. biraz deşsem ne çıkardı acaba merak ediyorum mesela.ben açıkçası hiçbir şeyin normal olduğunu düşünmüyorum. yani bilmiyorum evi terk ettikten beri çok farklı hissediyorum psikolojik olarak. kocam da normal gelmiyor bana. hiç büyü falan demiyorum ama bir şey var. tüm olanları düşünüyorum ama hepsini nasıl kabul etmişim aklım almıyor. yani oturdum anneme okuyup üflettim her akşam yatmadan önce kendime okuyorum çok farklı hissediyorum. mesela onun ağır kokusu da normal gelmiyor. evi hep havalandırıyorum, parfümler sıkıyorum hâlâ ev nasıl kokabilir ki bu kokuyu herkes alıyor. veya işte dedim ya iki günde bir tüm eşyalar yıkanıyor. hiçbiri normal değil ama derler ya bazen gözler kapanıyor. yani ben buna inanıyorum onu da asla normal bulmuyorum. çok rahatsız hissediyorum kendisinden yoksa bu koku işini bence böyle bırakmazdım ama benim psikolojimi bozmaya başladı kendisi.
evet o yüzden araştırmasını söyledimKuduz olsa kudurur ölür ya.
Nasıl yani anlamadım ilk defa okuyorum siz bu adamı böyle bile bile mi evlendiniz ya da kaç ay evli kaldınız anlamadım vallahi merak ettimailesi de normal değil, pisler. yani bu pislik psikolojik olarak bir hastalık. kimse inkâr edemez bunu. allahtan hiç sokmadı beni aralarına ama insan kirli evini bayramda bilr silmez mi? normalde bile temiz değil evi ki kız evi geliyor evine bari yeri süpürün. hiçbiri psikolojik olarak iyi değil toplu terapi lazım. adam çocukluğunu hiç anlatmadı ama herkes acaba çocukluktan falan mı bir şey yazmıştı. birkaç sayfa öncesinde. ailesindeb olan bir şeyler vardı bence ama hiç deşmedim. yabi anlattıkça duyuyordum ama hepsini anlatmadı. biraz deşsem ne çıkardı acaba merak ediyorum mesela.
Okbye dönüşebilir. Dönüşmeden doktora gidebilirsiniz çünkü okbli biri olarak söylüyorum ki çok can sıkıcı bir durum ağladığım oldu. Silme aman bunla mı uğraşıcam de kendi kendine yağlıysa yağlı napim de. Üstüne düşmeyince azalıyor.kızlar önceki konumdan biliyorsunuzdur, biz boşanıyoruz. çok düşündüm, burada onlarca kokulu koca okudum ama hiçbiri düzelmemiş. yani yol bulamadım ve çok çok bunaldım. sürekli barışalım işte şunu şunu yaparım dedi ama çok tükenmiş hissediyorum. kendimde de farklılıklat hissetmeye başladım. mesela normal insanlar ellerini bir-iki kere yıkar. ben vu sayıyı bazen beş yapıyorum çünkü pis hissediyorum. elim yağlı gibi. mesela kapı kollarına dokunmuyorum artık. tiksiniyorum. uzun zamandır mı yapıyordum da yeni fark ettim yoksa yeni mi başladım bilmiyorum ama psikolojik olarak sürekli pis hissediyorum. ki ben hastahenede çalışıyorum, üzerime kan sıçrar idrar vs asla iğrenmem. hiç sorun değildir ama son zamanlarda çok takıyorum. veya telefon ve tableti değiştirdim ama ellerimi yıkamadan dokunmayı sevmiyorum. midem bulanıyor, sanki önceki telefon gibi yağlanacak ve sürekli elim yağlanacak. şu eşim telefonumu eline alınca hep yağlı oluyordu çünkü. adamla börek yiyoruz, ellerine sağlık hayatım diyip kalkıp televizyon izliyordu. ellerini yıkamadan her şeye elliyordu. veya annemlere döndüm, iki günde bir en kötü kapı kolu siliyorum. sizce bu nasıl geçer? yolum okb'ye doğru gidiyor gibi geliyor. psikolojik destek almak için de birini araştırıyorum. aranızda sonradan bu şekilde takıntı yapab var mı? düzelen var mı?
kesinlikle öyle. yıllarca farklı farklı şantiyelerde çalıştım. stajları falan sayarsanız on yıl eder. çok rahat söylüyorum hiçbir işçinin aşırı derecede koktuğuna şahit olmadım çünkü günlük duş alırlar muhakkak. hatta bir keresinde yıl 2006 olması lazım stajdayım. büyük bir projeydi, çadırda yatılı kalan işçiler vardı. kaldıkları yerde duş sıkıntısı oldu diye adamlar kazan kaldırmıştı. aynı adamlar yatacak yer sayısında sıkıntı olduğunda ses çıkarmamıştı o derece.Yine onlar sadece ter ve çorap kokuyordur, bedenen çalışan insanlar terler normaldir.
ben açıkçası hiçbir şeyin normal olduğunu düşünmüyorum. yani bilmiyorum evi terk ettikten beri çok farklı hissediyorum psikolojik olarak. kocam da normal gelmiyor bana. hiç büyü falan demiyorum ama bir şey var. tüm olanları düşünüyorum ama hepsini nasıl kabul etmişim aklım almıyor. yani oturdum anneme okuyup üflettim her akşam yatmadan önce kendime okuyorum çok farklı hissediyorum. mesela onun ağır kokusu da normal gelmiyor. evi hep havalandırıyorum, parfümler sıkıyorum hâlâ ev nasıl kokabilir ki bu kokuyu herkes alıyor. veya işte dedim ya iki günde bir tüm eşyalar yıkanıyor. hiçbiri normal değil ama derler ya bazen gözler kapanıyor. yani ben buna inanıyorum onu da asla normal bulmuyorum. çok rahatsız hissediyorum kendisinden yoksa bu koku işini bence böyle bırakmazdım ama benim psikolojimi bozmaya başladı kendisi.
ilk konumda çok detaylı yazmıştım, zaten sadece iki konum var aslındaNasıl yani anlamadım ilk defa okuyorum siz bu adamı böyle bile bile mi evlendiniz ya da kaç ay evli kaldınız anlamadım vallahi merak ettim
şu anda iki seans alabildim bakalım bu şekilde devam edeceğim. umarım dönüşmez ama ben yavaştan takıntıya başlamışım.Okbye dönüşebilir. Dönüşmeden doktora gidebilirsiniz çünkü okbli biri olarak söylüyorum ki çok can sıkıcı bir durum ağladığım oldu. Silme aman bunla mı uğraşıcam de kendi kendine yağlıysa yağlı napim de. Üstüne düşmeyince azalıyor.
ya evet ailem biraz iyi durumda, yani son dönemlerde her şeyi toparladılar daha çok para kazanıyorlar ama tanışırken bunları bilemezdi. şöyle ben ilk bunu düğünde gördüm, hani düğünlerde aşağıda kahve vs vardır ya orada işte bakıştık sonra ben bahaneyle bir şey sordum oradan yürüdü. ilk adımı ben attım ama acaba niyet mi başkaydı? yani kendisinden o kadar soğudum ki her şeyi düşünüyorum. ama ailem ona bir yardımda bulunmadı, evi alırken sadece emlakçı konusunda bir de alırken yarı yarıya ödedik onlarla. onun dışında ailem çok yardımcı olmadı bize. bilmiyorum ona hiçbir zaman tam olarak güvenemedim, hep rahatsız edici his vardı. evimde de uzun zamandır güvende hissetmiyordum ki. bir şey görmedim ama hissel olarak çok rahatsızlık veriyordu. söylemiştim uyurken bile ben hemen kendi tarafıma çekiliyordum. bedenim tepki veriyordu son zamanlarda. boşanma konusunda da en çok bu rahatsızlık tetikledi beni. yani pislik bir tarafa eve gitmek istemiyordum. şimdi bile ev dar geliyor annemle eşyaları toplayalım kapı pencere her yeri kontrol edeceğiz.korkuttunuz şimdi. cidden bişey yapmış olabilirler mi ki? tutacağına hiç inanmam ama sizi seçmiş olması için özel bir sebep var mıydı? aileniz varlıklı mı?
Harikasın devam et mutlaka her şey yoluna girecek.şu anda iki seans alabildim bakalım bu şekilde devam edeceğim. umarım dönüşmez ama ben yavaştan takıntıya başlamışım.
Aileniz size oturmaya gelince koku konusunda bir şey diyo muydu? Şuan boş evdeki kokuyu annende alıyor mu mesela. Hazır anlaşmalıya gidiyoken bence hiç kurcalama halı ve tüller iflah olmaz, kokuyu geçtim evin enerjisi bile çok kötü durumdadır. Eşyaları ikinci ele sat gelen parayıda sadaka olarak ver. Bolca sadaka ver, evde bir şey bırakma sonra evi boyatır canlı bitkiler alırsın, bakabiliyorsan bir sürü canlı bitki al evin enerjiside havasıda çok değişecek emin ol. Eşya konusunda hiç temizlemeni tavsiye etmem, boşa efor yani.ya evet ailem biraz iyi durumda, yani son dönemlerde her şeyi toparladılar daha çok para kazanıyorlar ama tanışırken bunları bilemezdi. şöyle ben ilk bunu düğünde gördüm, hani düğünlerde aşağıda kahve vs vardır ya orada işte bakıştık sonra ben bahaneyle bir şey sordum oradan yürüdü. ilk adımı ben attım ama acaba niyet mi başkaydı? yani kendisinden o kadar soğudum ki her şeyi düşünüyorum. ama ailem ona bir yardımda bulunmadı, evi alırken sadece emlakçı konusunda bir de alırken yarı yarıya ödedik onlarla. onun dışında ailem çok yardımcı olmadı bize. bilmiyorum ona hiçbir zaman tam olarak güvenemedim, hep rahatsız edici his vardı. evimde de uzun zamandır güvende hissetmiyordum ki. bir şey görmedim ama hissel olarak çok rahatsızlık veriyordu. söylemiştim uyurken bile ben hemen kendi tarafıma çekiliyordum. bedenim tepki veriyordu son zamanlarda. boşanma konusunda da en çok bu rahatsızlık tetikledi beni. yani pislik bir tarafa eve gitmek istemiyordum. şimdi bile ev dar geliyor annemle eşyaları toplayalım kapı pencere her yeri kontrol edeceğiz.
ben misafir gelmeden önce yıkanmasına dikkat ediyordum. evi de parfüme boğup sabahtan itibaren her yeri açıyordum. evde misafirleri de, iki salon var, arkada balkonu olana alıyordum. yani alanlar çok azını alıyordu ama annem rahatsızdı. ben o zamanlar adam düzelir diye de çok söylemiyordum. ben eşyaları hep biraz pahalı olanlardan, cidden güzel olanlardan seçmiştim. uzun süre kullanırım diye düşünmüştüm çünkü. bu yüzden öylece çöpe gitmeisnler diye yıkayıp arındırmaya çalıştım hep. ama işte koltuk ve yatak ben buraya yazmadan önceki akşam çöp kenarına kondu. şimdi herkes boyat demişti o yüzden çarşamba günü tüm eşyalar çıkınca boyaya başlayacağız. şu bahsettiğiniz bitkiyi ilk defa duydum bir araştırayım onu, teşekkür ederim. bu çiçekler dışında evin enerjisini düzeltecek şeyler biliyor musunuz? inanılmaz boğucu geliyor bana ki evim çok ışık alıyorAileniz size oturmaya gelince koku konusunda bir şey diyo muydu? Şuan boş evdeki kokuyu annende alıyor mu mesela. Hazır anlaşmalıya gidiyoken bence hiç kurcalama halı ve tüller iflah olmaz, kokuyu geçtim evin enerjisi bile çok kötü durumdadır. Eşyaları ikinci ele sat gelen parayıda sadaka olarak ver. Bolca sadaka ver, evde bir şey bırakma sonra evi boyatır canlı bitkiler alırsın, bakabiliyorsan bir sürü canlı bitki al evin enerjiside havasıda çok değişecek emin ol. Eşya konusunda hiç temizlemeni tavsiye etmem, boşa efor yani.
Kılıç bitkisini özellikle her odaya koy bir tane
Eşyalardan arınınca bi bi boyacı sok eve güzelce boyasın, sonra bakara suresi aç sirkeli su ile cam kapı yerler bir güzel sil.ben misafir gelmeden önce yıkanmasına dikkat ediyordum. evi de parfüme boğup sabahtan itibaren her yeri açıyordum. evde misafirleri de, iki salon var, arkada balkonu olana alıyordum. yani alanlar çok azını alıyordu ama annem rahatsızdı. ben o zamanlar adam düzelir diye de çok söylemiyordum. ben eşyaları hep biraz pahalı olanlardan, cidden güzel olanlardan seçmiştim. uzun süre kullanırım diye düşünmüştüm çünkü. bu yüzden öylece çöpe gitmeisnler diye yıkayıp arındırmaya çalıştım hep. ama işte koltuk ve yatak ben buraya yazmadan önceki akşam çöp kenarına kondu. şimdi herkes boyat demişti o yüzden çarşamba günü tüm eşyalar çıkınca boyaya başlayacağız. şu bahsettiğiniz bitkiyi ilk defa duydum bir araştırayım onu, teşekkür ederim. bu çiçekler dışında evin enerjisini düzeltecek şeyler biliyor musunuz? inanılmaz boğucu geliyor bana ki evim çok ışık alıyorinsanın ruhu sıkılıyor gerçekten içinde.
aynı "bilgelikle" oy kullandığın için hiç şaşırmadım bu cevabınasevmiyorsun kirli olmasıda bahane olmuş insan eşinin teri bile göze batmaz yaa yağlı elleriyle tablete dokunmuş sende islak mendille silersin ,uyarırsın karşılıklı konuşursun kusura bakma ama bahane sevmiyorsun.
güle güle canımaynı "bilgelikle" oy kullandığın için hiç şaşırmadım bu cevabına