- Emoji Skoru
- 12.532
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi garipcicek
-
Duşa girmiyormuş dişlerini de fırçalamıyormuş belki daha da başka şeyler yapmıyordur da unuttumsevmiyorsun kirli olmasıda bahane olmuş insan eşinin teri bile göze batmaz yaa yağlı elleriyle tablete dokunmuş sende islak mendille silersin ,uyarırsın karşılıklı konuşursun kusura bakma ama bahane sevmiyorsun.
onun çalışmadan paraya konabilmesi erkek varlığından ve çocuk yapmaktan geçtiği için kanalizasyondan da bulsa alır ki almıştır da eminimDuşa girmiyormuş dişlerini de fırçalamıyormuş belki daha da başka şeyler yapmıyordur da unuttum
sevmiyorsun kirli olmasıda bahane olmuş insan eşinin teri bile göze batmaz yaa yağlı elleriyle tablete dokunmuş sende islak mendille silersin ,uyarırsın karşılıklı konuşursun kusura bakma ama bahane sevmiyorsun.
Yani konu sahibi onun yüzünden ben de takıntı geliştirmeye başladım diyor. Demek ki ufak bir hijyen boyutu değil buradan da anlaşılıronun çalışmadan paraya konabilmesi erkek varlığından ve çocuk yapmaktan geçtiği için kanalizasyondan da bulsa alır ki almıştır da eminimdaha konuyu okumamış burada kadını suçluyor.
aa bu kadar pis olduğunu bilmiyordum nasıl farketmemiş başlardaHa bir de tuvalete gittikten sonra elini yıkamıyormuş...
Eşi fabrika gibi bir işte çalışıyormuş. Sevgililik dönemlerinde iş çıkış saatinde buluşuyorlarmış. O zaman da terli olduğu zaman konu sahibi iş yerinde yorulduğu için terlemiştir normaldir diye düşünmüş. Aynı eve girince konu sahibi yıkanmasını istediği zaman bildiğin tavır alıyormuş.aa bu kadar pis olduğunu bilmiyordum nasıl farketmemiş başlarda
aa bu o üye mi? hatırladım eh sonundaaEşi fabrika gibi bir işte çalışıyormuş. Sevgililik dönemlerinde iş çıkış saatinde buluşuyorlarmış. O zaman da terli olduğu zaman konu sahibi iş yerinde yorulduğu için terlemiştir normaldir diye düşünmüş. Aynı eve girince konu sahibi yıkanmasını istediği zaman bildiğin tavır alıyormuş.
eşi hemşire. adam hemşire. bu leş adam hemşire. hastanede hemşire. hemşir.Eşi fabrika gibi bir işte çalışıyormuş. Sevgililik dönemlerinde iş çıkış saatinde buluşuyorlarmış. O zaman da terli olduğu zaman konu sahibi iş yerinde yorulduğu için terlemiştir normaldir diye düşünmüş. Aynı eve girince konu sahibi yıkanmasını istediği zaman bildiğin tavır alıyormuş.
eşi hemşire. adam hemşire. bu leş adam hemşire. hastanede hemşire. hemşir.
offff aynen kocanız ne börek ne pasta yedikten sonra elleriniz yıkamayıp her yeri yağlayınca, tuvaletten çıkarken ellerini yıkamayınca, leş gibi ter kokusuyla haftada bir banyo yapınca, saçındaki yağlar banyo yapmadığı için parlayınca da aynı şeyi söyleyin.sevmiyorsun kirli olmasıda bahane olmuş insan eşinin teri bile göze batmaz yaa yağlı elleriyle tablete dokunmuş sende islak mendille silersin ,uyarırsın karşılıklı konuşursun kusura bakma ama bahane sevmiyorsun.
çok detaylı yazmışsınız cok teşekkür ederim hepsini uygulayacağımEşyalardan arınınca bi bi boyacı sok eve güzelce boyasın, sonra bakara suresi aç sirkeli su ile cam kapı yerler bir güzel sil.
Kılıç, starliçe, barış çiçeği (özellikle bu), areaka palmiyesi bunlar evin havasını temizleyen ev bitkileridir. Ev bitkileri hem evin havasını temizler hem enerjisini yükseltir.
Mesela benim özellikle salonumda bu bitkiler var, bolca akşam güneşi alır, evime gelen bir çok kişi o odada kendini çok rahat huzurlu hissetiğini söyler.
Kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum
ilk konuyu açarken demiştim aslında. valla ya rahatsızlar ona söylemiyor arkadaşları ya da sallamıyorlar. ama bence hastalar net rahatsızdır. adamı bir yerden sonra ter kokusuyla izlediği rotayı buluyor insan.Eşi hemşir mi ciddenhele bir de hastane yani hijyen ortamı. Hastalar ve meslektaşlarım rahatsız olur bari o yüzden yıkanayım der insan aaa şok oldum
anladık bee bu kadar olduğunu bilmiyordum hangi üye olduğunuzu tanıdım haklısın tamam anladık!offff aynen kocanız ne börek ne pasta yedikten sonra elleriniz yıkamayıp her yeri yağlayınca, tuvaletten çıkarken ellerini yıkamayınca, leş gibi ter kokusuyla haftada bir banyo yapınca, saçındaki yağlar banyo yapmadığı için parlayınca da aynı şeyi söyleyin.
Bu kadar igrencti madem bu adam bunca yıl nasıl dayandın inan hiç anlamıyorum. Pisliğin vücut bulmuş hali ya herif. İşten çıkıp geliyordu çok üstünde durmadım konusu da garip adamla hiç mi yakinlasmadin haftasonlari falan? Annen kızım bu kokarcayi nereden buldun demedi mi? Herkes farkındadir emin ol yüzüne soyleyemiyolardir zaten adamın da umurunda değiloffff aynen kocanız ne börek ne pasta yedikten sonra elleriniz yıkamayıp her yeri yağlayınca, tuvaletten çıkarken ellerini yıkamayınca, leş gibi ter kokusuyla haftada bir banyo yapınca, saçındaki yağlar banyo yapmadığı için parlayınca da aynı şeyi söyleyin.
Bunların nasıl bir hijyen (!) anlayışları var nasıl bu şekilde yapıyorlar okurken kötü oluyorumYa kızlar benin ex kp’de kendi evlerinde mutfak lavabosunda traş olup diş fırçalıyordu görünce resmen fenalaşmıştım tiksinip travmalarım tetiklendi şimdi ansızın hatırladım ex eş kişisine söylediğimde de nolacak ki falan demişti
böyle bilmiş bilmiş yargılamak yerine güzelce okusaydınız madem hanımefendi. yorum yaptınız cevap veriyorum işte.anladık bee bu kadar olduğunu bilmiyordum hangi üye olduğunuzu tanıdım haklısın tamam anladık!
cidden çok kötü. orada biz sebze meyve koyup yıkıyoruz bir de. kocanız da pis miydi?Ya kızlar benin ex kp’de kendi evlerinde mutfak lavabosunda traş olup diş fırçalıyordu görünce resmen fenalaşmıştım tiksinip travmalarım tetiklendi şimdi ansızın hatırladım ex eş kişisine söylediğimde de nolacak ki falan demişti
Ya her gün duşunu alır dişini fırçalar saç sakal uzatmazdı. Kötü koktuğuna şahit olmadım temiz biriydi ama keselenme alışkanlığı yoktu mesela ben günlük olarak normal lifle haftada 1-2 de ipek keseyle güzelce temizlenirim ama o asla lif kullanmazdı. Suyun altına girip çıkmaktı her gün alınan duş. Ama ailesinde kesinlikle bir hijyen sorunu vardı evleri haftalarca süpürülmezdi.banyonun 3-4 ay yıkanmadığı olmuştur duşa kabin kireçten görünmezdi.Mesela ben yemek yaparken lavabo içine sebze kabuğu vs gibi çöp atılmasından nefret ederim seri olmak için bir market poşedi açarım ona çöplerini biriktirir yemek hazırlığım bitince o poşedi tezgahın altındaki asıl çöp kutusuna atarım. Benim kv bir yemek yapardı allahım o lavabonun içinde kabuklar peçeteler poşetler… ve o öyle yemek yenilip bitene kadar kalırdı bazen ertesi sabaha bile bırakırdı bulaşıkları ve o çöplüğü… mesela ex de o lavabo içine çöp atma alışkanlığını örnek almıştı muz yiyip yiyip lavabonun içine kabuğunu atıyordu.cidden çok kötü. orada biz sebze meyve koyup yıkıyoruz bir de. kocanız da pis miydi?