mikrop koca pt. 2

Duşa girmiyormuş dişlerini de fırçalamıyormuş belki daha da başka şeyler yapmıyordur da unuttum

Duşa girmiyormuş dişlerini de fırçalamıyormuş belki daha da başka şeyler yapmıyordur da unuttum
onun çalışmadan paraya konabilmesi erkek varlığından ve çocuk yapmaktan geçtiği için kanalizasyondan da bulsa alır ki almıştır da eminim daha konuyu okumamış burada kadını suçluyor.

Ha bir de tuvalete gittikten sonra elini yıkamıyormuş...

onun çalışmadan paraya konabilmesi erkek varlığından ve çocuk yapmaktan geçtiği için kanalizasyondan da bulsa alır ki almıştır da eminim daha konuyu okumamış burada kadını suçluyor.
Yani konu sahibi onun yüzünden ben de takıntı geliştirmeye başladım diyor. Demek ki ufak bir hijyen boyutu değil buradan da anlaşılır

aa bu kadar pis olduğunu bilmiyordum nasıl farketmemiş başlarda
Eşi fabrika gibi bir işte çalışıyormuş. Sevgililik dönemlerinde iş çıkış saatinde buluşuyorlarmış. O zaman da terli olduğu zaman konu sahibi iş yerinde yorulduğu için terlemiştir normaldir diye düşünmüş. Aynı eve girince konu sahibi yıkanmasını istediği zaman bildiğin tavır alıyormuş.

aa bu o üye mi? hatırladım eh sonundaa

eşi hemşire. adam hemşire. bu leş adam hemşire. hastanede hemşire. hemşir.

Eşi hemşir mi cidden hele bir de hastane yani hijyen ortamı. Hastalar ve meslektaşlarım rahatsız olur bari o yüzden yıkanayım der insan aaa şok oldum
eşi hemşire. adam hemşire. bu leş adam hemşire. hastanede hemşire. hemşir.

offff aynen kocanız ne börek ne pasta yedikten sonra elleriniz yıkamayıp her yeri yağlayınca, tuvaletten çıkarken ellerini yıkamayınca, leş gibi ter kokusuyla haftada bir banyo yapınca, saçındaki yağlar banyo yapmadığı için parlayınca da aynı şeyi söyleyin.

çok detaylı yazmışsınız cok teşekkür ederim hepsini uygulayacağım

Eşi hemşir mi cidden hele bir de hastane yani hijyen ortamı. Hastalar ve meslektaşlarım rahatsız olur bari o yüzden yıkanayım der insan aaa şok oldum
ilk konuyu açarken demiştim aslında. valla ya rahatsızlar ona söylemiyor arkadaşları ya da sallamıyorlar. ama bence hastalar net rahatsızdır. adamı bir yerden sonra ter kokusuyla izlediği rotayı buluyor insan.

anladık bee bu kadar olduğunu bilmiyordum hangi üye olduğunuzu tanıdım haklısın tamam anladık!

Adam iğrenç bir tipmis.
Eski konunuzu buldum okudum az evvel iyi yapmışsınız boşanmakla.
Kocaman insana bu yaştan sonra birsey öğretemezsiniz. Duşa giriyorum diyip suyu açıp klozette oturan adam bu. Girmişken yıkan iste suya sabuna dokun yani dimi.
Şu haliniz cok normal geldi bana, zamanla düzelirsiniz diye düşünüyorum

Bu kadar igrencti madem bu adam bunca yıl nasıl dayandın inan hiç anlamıyorum. Pisliğin vücut bulmuş hali ya herif. İşten çıkıp geliyordu çok üstünde durmadım konusu da garip adamla hiç mi yakinlasmadin haftasonlari falan? Annen kızım bu kokarcayi nereden buldun demedi mi? Herkes farkındadir emin ol yüzüne soyleyemiyolardir zaten adamın da umurunda değil

Ya kızlar benin ex kp’de kendi evlerinde mutfak lavabosunda traş olup diş fırçalıyordu görünce resmen fenalaşmıştım tiksinip travmalarım tetiklendi şimdi ansızın hatırladım ex eş kişisine söylediğimde de nolacak ki falan demişti

Bunların nasıl bir hijyen (!) anlayışları var nasıl bu şekilde yapıyorlar okurken kötü oluyorum

cidden çok kötü. orada biz sebze meyve koyup yıkıyoruz bir de. kocanız da pis miydi?

cidden çok kötü. orada biz sebze meyve koyup yıkıyoruz bir de. kocanız da pis miydi?
Ya her gün duşunu alır dişini fırçalar saç sakal uzatmazdı. Kötü koktuğuna şahit olmadım temiz biriydi ama keselenme alışkanlığı yoktu mesela ben günlük olarak normal lifle haftada 1-2 de ipek keseyle güzelce temizlenirim ama o asla lif kullanmazdı. Suyun altına girip çıkmaktı her gün alınan duş. Ama ailesinde kesinlikle bir hijyen sorunu vardı evleri haftalarca süpürülmezdi.banyonun 3-4 ay yıkanmadığı olmuştur duşa kabin kireçten görünmezdi.Mesela ben yemek yaparken lavabo içine sebze kabuğu vs gibi çöp atılmasından nefret ederim seri olmak için bir market poşedi açarım ona çöplerini biriktirir yemek hazırlığım bitince o poşedi tezgahın altındaki asıl çöp kutusuna atarım. Benim kv bir yemek yapardı allahım o lavabonun içinde kabuklar peçeteler poşetler… ve o öyle yemek yenilip bitene kadar kalırdı bazen ertesi sabaha bile bırakırdı bulaşıkları ve o çöplüğü… mesela ex de o lavabo içine çöp atma alışkanlığını örnek almıştı muz yiyip yiyip lavabonun içine kabuğunu atıyordu.

`