mikrotese için aşamalarımız

lorasima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
96
0
96
47
Samsun
arkadaşlar bugün lucrin iğnesine başlıyorum inş herşey yolunda gider sizde aşamalarınızı yazarmısınız

inş canım bugün adetimin 3 günü ve kan tahlili yapdırdık salı günüde vajinal ultrason istedi bakalım ne olacak ben merakla ve heyacanla bekliyorum

Mikrotese yumurtaların toplanacağı gün genelde kadin alınmadan yapılıyor sperm bulunursa kadın işleme alınıyor sanıyorum bulunmazsa ilcala yumurtaları sonduruyolar tabi cookkk yoksa hayırlı olsun bizde mikrotese ~mikroenjeksiyon sonucunda oğluma hamile kaldım

Alman hastanesi bahceci kliniğinde

yarın vajinal ultrason çekilecek ona göre iğnelerim değişecek sanırım inş herşey yolunda gider

Hayır canım doktor yapalım dedı ama esım ıstemedı spermı yeterlı geldı benım yumurtalarıma cunku benımde yumurta sayım az hayırlısıc anımkaydirigubbakcemile:1hug:

slm kızlar bugün vajinal ultrason çekdirdim temizmiş kist felan yokmuş menogon75 den 225 lik başladım bugün ilkiğneyi vurdurdum lucrinide 5 düşürdü doktor başda lucrini 10 vuruyordum cuma günü E2 bakılacak bakalı diğer aşamalarıda yazarım sizlere

kızlar dün E2 çekdirdim 171 çıkdı ben pek anlamam ama iyimiş. ultrasondada 9 10 tane folükül çıkdı sanırım folükül dedikleri yumurta pazartesi gene gidecem bakalım ne olacak

merhaba bugün E2 ve ultrason çekdirdim E2 1030 ultrasonda ise sağ 11-12-12 solda ise12-13-13 değerinde 6 tane yumurtam varmış hayırlısı çarşamba tekrar tahlile gidecem dr bir terslik olmazsa hafta sonu Ankara ya gidersin işlem için dedi bakalım sonuç ne olacak gün gecdikce daha çok heyecanlanıyorum ne olur dualarınızda beni eksik etmeyin Allah bu yolda kimseyi bunaltmasın

merhaba kızlar bugün doktorum yarın çatlatma iğnesinin vurulma zamanı geldiğini söyledi yarın ankaradayız bakalım gerisi ne olacak ne olur dua edin

slm arkadaşlar baya ara verdim başda müjdeyi verim hamileyim sonrada yazim 14 aralıkda yumurta toplandı aynı gün eşim mikrotese oldu ve 17 aralıkda bana transfer edildi 28 aralıkda test yapdırdım hamileyim yalnız kistlerim varmış yatmam gerekiyormuş dr dedi o yüzden pek bilgisayara oturamıyorum artık korkuyorum ara bakıyorum darısı tüm isteyenlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…