Evet baskılama konusunu sordum doktorum rahim duvarında bir sorun yok vermeyeceğim o yüzden dediAnladım önden bir baskilama uygulanmadi sanirım size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baskılama konusunu sordum doktorum rahim duvarında bir sorun yok vermeyeceğim o yüzden dediAnladım önden bir baskilama uygulanmadi sanirım size
Insallah her sey kolaylikla gecer guzel haberlerinizi alirizEvet baskılama konusunu sordum doktorum rahim duvarında bir sorun yok vermeyeceğim o yüzden dedi
Bende öyle hissediyorum biliyor musunuz rahim hazırlığı da mühim bende o evredeyim 3. Gün embriyosu ama tutabilir diye düşünüyorum hepAy insallahhh. O his geldiyse olur bence. İnsan anliyor.bir şekilde
Önceki hamileliğimde ben anlamıştım hissetmiştimben de adet olmak için dua ediyorum bugün karnıma ağrı girdi mutlu oldum resmen
![]()
Sağolun hepimizin insallahhhhhhInsallah her sey kolaylikla gecer guzel haberlerinizi aliriz![]()
Bebek transfer olduğu an bebeğim artık benimle diye düşünün öyle dua edin. Ben de öyle yapacağımmmBende öyle hissediyorum biliyor musunuz rahim hazırlığı da mühim bende o evredeyim 3. Gün embriyosu ama tutabilir diye düşünüyorum hep
Kaç defa kontrole çağırdılar acabaBenimde bugün son kontroldü doğal siklus ile ilerledik dün çatlatma iğnesi vurundum bugün progesteron ölçüldu yarın başlıyorum iğne ve fitile 5 Kasım'da transfer günüm
Beni 3 defa çağırıp 4. De transfer edecekler kasım ortasıKaç defa kontrole çağırdılar acaba
Merak ediyorum ben de![]()
Kesinlikle bendE öyle yapacağımBebek transfer olduğu an bebeğim artık benimle diye düşünün öyle dua edin. Ben de öyle yapacağımmm![]()
Normal de üç kez felan doluyor da doğal yumurta takibi yaptıya ilaçsız beş kez gittim ilk gittim 9 gün sonra gittim sonra hergun gittim baktı çatlamak üzere ignemi vurundum işteKaç defa kontrole çağırdılar acaba
Merak ediyorum ben de![]()
Benim 2. Denemem olacak ilki 5. Gündü negatif oldu inşaallah 3. Gün tutacakSizin ne zaman transfer ? Rahim hazırlığı yaptınız mı, 3. Gün olunca baya şeyler konuşuluyor ama Rabbimin hikmeti inşallah güzel sonuçlar alırız. zaten raporlu olacağım süreçte yazarım burdanda. Ben kendime kalbime inandım öyle tek embriyo da olsa rahmi hazırladım gerisi tevekkül
Ay dimii inşallah güzel güzel sonuçlar alırız Allah'ım aminnnAy insallahhh. O his geldiyse olur bence. İnsan anliyor.bir şekilde
Önceki hamileliğimde ben anlamıştım hissetmiştimben de adet olmak için dua ediyorum bugün karnıma ağrı girdi mutlu oldum resmen
![]()
Çok doğru kesinlikle . Ben şimdidenn olumlu düşünüyorum sizinle de iletişimde kalmak isterim burdan. Güzel haberlerle birbirimizi motive ederizBenim 2. Denemem olacak ilki 5. Gündü negatif oldu inşaallah 3. Gün tutacakben şu anda adetimi bekliyorum adet olunca hazırlığa geçeceğim
hiç öyle 3. Gün vs demelerine bakmayın olacağı var sa her şekilde oluyor Rabbim inşaallah nasip edecek
Teşekkür ederimmm. Beni de az çağırırlar umarım. Eşim sabahlari çalışıyor tek gitmek zor olacakBeni 3 defa çağırıp 4. De transfer edecekler kasım ortası
Allah'ın izniyleKesinlikle bendE öyle yapacağımduam da o yönde olacak
![]()
Duruma göre karar verecekler o zaman. Hayırlısı inşallah. Teşekkür ederimNormal de üç kez felan doluyor da doğal yumurta takibi yaptıya ilaçsız beş kez gittim ilk gittim 9 gün sonra gittim sonra hergun gittim baktı çatlamak üzere ignemi vurundum işte
Amiiiinnn Allah'ım duy sesimiziAy dimii inşallah güzel güzel sonuçlar alırız Allah'ım aminnn
Aynen canm herkesin farklı oluyor yumurtlama günü takip sıkı yapılıyor hayırlısı bide böyle deneyelim bakalımDuruma göre karar verecekler o zaman. Hayırlısı inşallah. Teşekkür ederim![]()
![]()
![]()
Tabiki, ben 2.gunde de, 3.gunde de, hatta 4.gunde de başladıgim olduKızlar reglin 3. Günü transfer hazırlığına başlanır mı
Çikolata kistim var adetken hormon testi verdim e2 yüksek çıktı. Lucrin vurıldum. Gonal F kullanırken yumurtlalar birlikte büyüsün diye şuan uyutmaya geçildi adet olunca şaha kalkacaklar inşallahBana hiçbir şey verilmedi. Lucrin ney için tam olarak acaba