milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Tabikiii cnmmm Rabbim her daim bizimle zatennnn Allahımın izni ile olacak bı gunn amannn aynennnnn bosverelım gıtsınnnnnnnnnnn hadi başka şeylerden konuşalım cıddennnnnnnn

aynen yaa sürekli bundan konuştukça delleniyorum başka muhabbetler açın hadee

Tabikiii cnmmm Rabbim her daim bizimle zatennnn Allahımın izni ile olacak bı gunn amannn aynennnnn bosverelım gıtsınnnnnnnnnnn hadi başka şeylerden konuşalım cıddennnnnnnn

aynen yaa sürekli bundan konuştukça delleniyorum başka muhabbetler açın hadee kızlar

O değilde havanın maşallahı var İstanbuşda güneş açmışşş sankiii sanırsınızz yaz gelıyor ayyyyyyyyy şahane valla yaz gelmeliiiiiiiiiiiiii

valla cnm bugün yok denecek kadar az

hadi hayırlısı o zaman:118:

evde çamaşırlar kurudu, ütü yapılacak ve ben kaç gündür bekletiyorum onları.halım açık renk evde olmadığım halde sadece akşam evde olmamıza rağmen ve 2 kişi olmamıza rağmen her gün süpürge açsan açılacak şekilde oluyor,her gün o ev nasıl tozlanıyor
şubatta ve martta iş için yurdışı gezilerim var.
ve ben çoooook çocuk istiyorum.
hepsini becerebilrim üstesinden gelirim di mi

:):) çocukta yaparsın kariyerde :):)

ayyy cnmm aynı bızzzzzz ev darmadağınnn normalde okadar tıtızımdır kııı okadar dıkkat ederım o ev hafta ııc hem toz hemde nasıl dağınık oluyor anlayamadım

:):) çocukta yaparsın kariyerde :):)

aynen....koysalar önüme bariyer de çocukta yaparım kariyer de:)))

ayyy cnmm aynı bızzzzzz ev darmadağınnn normalde okadar tıtızımdır kııı okadar dıkkat ederım o ev hafta ııc hem toz hemde nasıl dağınık oluyor anlayamadım

aynen cnm ben başak burcuyum çok detaycı ve dikkatliyim.ama nasıl dağılıyor anlamıyorum.

Son düzenleme:
Bende istiyorum eve yardımcı ama bizim oralarda komşuluk yokkı sorup soruşturayım birineee

ya evim geniş bi de saolsunlar bana gelen giden çok oluyor.. hele şimdi hamileyim annem babam sürekli bizde :):) anneme kıyıp asla iş yaptırmam.. eşimin ailesi de özellikle kayınvalide ve kaynım (ikisinden de nefret ediyorum) sürekli geliyorlar ve çok pisler.. onun için ben onların hizmetçisi değilim.. onlar geşdiği zaman kadını haftabir çağırıyorum onlar gidene kadar :)

ahahha sendede var he bır CADII ablacımm ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh

ahahha sendede var he bır CADII ablacımm ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh

ben de bende.... hiç ısınamadım hiç sevemedim. çok dua ettim Allahım kalbime merhamet ver sevgi ver diye ama olmuyor.hep düğün zamanlarım falan aklıma geliyor.
benim ailem burada değil. eşimin tüm sülalesi burada çalıştığım için çok sık gelmezler ama.evde olursam hiç çıkmazlar benden biliyorum

güya benimkiler ankarada diğerleri şehirdışında ama enim ailemden daha çok gelirler.... allaha havale ettim ben onları....

benim de görümcem kanser. ama diyorum ya ne kaynanamı ne görümcemi sevemedim ben bir türlü:44: yaptıkları hep aklımda sanırım o yüzden.kin tutmam aslında ama unutmuyorum . Düşünün görümcemin çocuklarını bile sevemedim.küçük çocuğu var.yok bir türlü olmuyor. kendimi zorluyorum ediyorum dediğim gibi dua bile ediyorum Allahım merhamet ver kalbime sevgi ver diye olmuyor olmuyor
Ki normalde çok neşeli çok güler yüzlü iletişim problemi olmayan biriyimdir. elektrik problemi yaşadık sanırım

ya oğullarının evini kendi evleri sanıyorlar... benim görümcemde tam bir bela.. aman kızlar onlardan bahsedip strese giriom valla kapatın bu şeytanların konusunu :):)

Bakkk yine kayboldularr

ayyy birden nasıl işim yoğunlaştı anlatamam geldim kuzum şimdi

ben hepsini herüfüme yaptırıyorum

pasaklı karı seni napıyonuz kız güreş mi yapıyonuz evde de okadar dağılıyoooo

valla ben yardımcı alıyorum eve iki haftada bir... onun için dağınıklığa çok takmıyorum kafayı :)

para var huzu var diyosun hııımmm

benim kaynanam evlendiğimden beri evime 4 ya da 5 kez gelmiştir o da haberli evlerimiz yürüyerek 10 dakika mesafede bende çalıştığım için ayda bir anca giderim haa sevmem değil seviyorum kendisini ama okadar yüz göz olmaya gerek yok mesafe herdaim iyidir böyleyim diye mi nedir bilmem ama el üstünde tutarlar maşallah

gözdeeeeeee kız nere gittin bak yemeğe gitti kesin haber de vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…