canım yumurtlama gunundede bol bol akıntın ve kasıklarda hafıf hafıf ağrı oluyorrr
iyi akşamlar kızlar.. bu aralar bulantılarım inanılmaz yoğunlaştığı için topike pek gelemiyorum :):) neşeniz yerinde valla her daim böle olsun sırayla göbişleriniz bebiş dolsun :):)
Akinti oluyo bi de yumurtaliklarin oldugu bolgede batma ve sanci şeklinde agri oluyo canim bende
Çok şükür iyiyim cnm sen nasılsınnn sizlerrr nassınızzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Neşe başka topiclerde gezersen ağzını burnunu dağıtırım ona goreeeeee
Günaydınnnn herkese
İşlerimi topladım geldim ben de
dikkat edeceğim cnm sağol
akşam uzandık tv karşısında film izliyoruz eşimle üst katımızda da bi velet var yeni yeni koşturmaya yürümeye başladı çok tatlı bişey
sanırım babasıyla oynuyolardı bebişin kahkahaları koşturma sesleri geldi bize kadar
eşim o an dedi ki ah bizim de olsa bitane koştursa buralarda kafamızı şişirse gürültü yapsa oynasam onla
bi fena oldum bukadar çok istediğini bilmiyordum sesli düşündü sanırım bizimki sonra durumu toparlamaya çalıştı ama o lafları etti bikere:44:
ayyy cnmmmm ıns olacakkk ınsssssssss
Benım eşime oyle valla kendı yıgenı var ablasının kızı nasıl oynarrr onunlaaaaa duygularım depreşiyo onları oyle gorunceeee
[B .!.:günaydın canım akıntı mutlaka olur ona dikkat et hele şeffaf ve uzayan akıntı olursa çiftleşmek için en idael gün (çiftleşmek dedim yaa iş o boyuta erecek böyle giderse)[/B]
akşam uzandık tv karşısında film izliyoruz eşimle üst katımızda da bi velet var yeni yeni koşturmaya yürümeye başladı çok tatlı bişey
sanırım babasıyla oynuyolardı bebişin kahkahaları koşturma sesleri geldi bize kadar
eşim o an dedi ki ah bizim de olsa bitane koştursa buralarda kafamızı şişirse gürültü yapsa oynasam onla
bi fena oldum bukadar çok istediğini bilmiyordum sesli düşündü sanırım bizimki sonra durumu toparlamaya çalıştı ama o lafları etti bikere:44:
ya kızlar bu kadar stress yapmayın rahat olun ve öyle regl gününüzü beklemeyin.. kendinizi kasmayın...
Ya kasmıyorum da kendımı acaba reglımın gelmeyecegınemı ısaret bu hıssızlık acaba
ya kızlar bu kadar stress yapmayın rahat olun ve öyle regl gününüzü beklemeyin.. kendinizi kasmayın...
benim gözlemim sen çok takıyor ve kasıyorsun kendini... sürekli dinleme kendini yok ağrım yok yok belim sızladı yok şöle yok böle... relax pls :)
Ya kasmıyorum da kendımı acaba reglımın gelmeyecegınemı ısaret bu hıssızlık acaba
cnm ben stres yapmadığımı düşünüyorum mesela.öyle her an çocuk fikriyle dolaşmıyorum.çok istiyorum olmasını da. ama planlı bir hamilelik olduğu için ister istemez aklında oluyor.benim çok yeni diyorum daha 2 ay ne ki millet senelerdir bekliyor diyorum (ki kesinlikle öyle 2 ay çok çok kısa bir süre-bu konuda gayet bilinçliyim) mesela anneminde 7 ay sonra olmuş diyorum anneme çekmiş olabilirim diyorum.ama tamam artık çocuk istiyoruz dedikten sonra öyle olmuyor sanki:44::44:mantık devreden çıkıyor gibi gibi
aaynen öle canım benim... bende çok istiyordum hatta ben aylar öncesinden acaba olacak mı acaba şöyle mi böyle mi diye düşünmeye başlamıştım...ama etrafımda duydukca en büyük düşmanımın stress oldugunu anladım ve o an bıraktım düşünmeyi.. ve denemeye karar verdiğim o gece namazımı kıldım duamı ettim ve eşimle birlikte olduk... ve allhıma şükürler olsun 7 haftalık bebeğim benimle....
kızlar bu ateş ölçme yöntemini deniyorum 2 aydır şimdi o topikteki kızlarla konustum tecrubeli arkadaşlar ateşimi iyi buldu inşallah böyle gider senden bebek haberi alırız diyorlar dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim kızlar
kızlar bu ateş ölçme yöntemini deniyorum 2 aydır şimdi o topikteki kızlarla konustum tecrubeli arkadaşlar ateşimi iyi buldu inşallah böyle gider senden bebek haberi alırız diyorlar dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim kızlar
cnm bnm yaa valla tanımıyorum ama sanki yakınımmışsın gibi nasıl mutlu oluyorum böyle anlatınca.okurken yüzümde bi gülümseme oluyor, gözlerim dolu dolu oluyor.İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini.söylediklerin aklımda.ben de öyle deneyeceğim yarın inşallah
senin kahverengi akıntılar devam ediyor mu cnm??:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?